Volani pres internet

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Volani pres internet
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet
Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2005 6:11 pm    Předmět: Volani pres internet Odpovědět s citátem

Nemate nekdo zkusenosti s internetovym messengerem Skype (www.skype.com)? Da se s nim volat i na pevnou linku nebo mobil z pocitace pomoci mikrofonu za docela zajimavy sazby.
znalec
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2005 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja uz to pouzivam skoro 1 rok a pul, je to bomba. Dovolas se stim perfektne, jenom ten na druhym konci musi mit rychle pripojeni. Staci telefoni linka. Na mobil a pevnou se dovolas pomoci skypeout. Ceny jsou super a spojeni take. Doporucuji kazdemu vyuzivat, usetrite hoooooodne penez Very Happy
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2005 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Skype ja dobry, taky ho pouzivam.Na www.skype.com a nebo www.skype.cz je uplne vsechno.Je tam proste od navodu k instalaci az po podobne forum jako je tady na Chicagu. Doporucuji tyto stranky taky navstivit.
Smile
Rakosnik

Registrace: 03. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2005 11:15 pm    Předmět: skype Odpovědět s citátem

Volani z pocitace na pocitac je celkem v pohode az na nektere detaily jako je sum (je lepsi kdyz mate oba dva sluchatka ale jde to i bez nich pokud je to zabudovane v PC) ale skype out na pevnou se mi moc neosvedcil. Nasi me sice slyseli ale museli silene natahovat usi. Na mobil to bylo lepsi. Je to moje zkusenost.
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2005 4:06 pm    Předmět: Re: skype Odpovědět s citátem

Rakosnik napsal:
Volani z pocitace na pocitac je celkem v pohode az na nektere detaily jako je sum (je lepsi kdyz mate oba dva sluchatka ale jde to i bez nich pokud je to zabudovane v PC)

Tak jsem to dneska vyzkousel. Zatim jenom z PC na PC a musim rict, ze to chodilo dobre. Byl tam trochu sum, ale to vubec nevadilo. Skoro nebyl slyset. Funguje to i s pomalejsim pripojenim. Spojili jsme se hned napoprve, coz narozdil od MSN nebo Yahoo se rict neda. MSN na konverzaci taky dobry, ale jen kdyz se vam podari spojit Sad U Yahoo se nam to jeste nikdy nepodarilo na obou stranach. Yahoo ma zase lepsi web cameru nez MSN. U skype myslim ze neni moznost web camery, coz je trochu nevyhoda.
babicka

Registrace: 15. 03. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2005 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozna take prispeji s troskou do mlyna. Zkuste http://www.eyeballchat.com,neni to spatne, jen si to tam musi kazdy kvalitne nastavit, ne jako ja, ktera nevedela co s tim. Az me poradil znamy, slape to jak hodinky a obraz je skvely. Mejte se vsichni fajn. Very Happy Shocked Very Happy
babicka

Registrace: 15. 03. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2005 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oprava, omlouvam se.
http://www.eyeballchat.com
Rakosnik

Registrace: 03. 02. 2005

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2005 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

babicka napsal:
oprava, omlouvam se.
http://www.eyeballchat.com

Babicko,
zkusil jsem si to stahnout ale nejde mi tam nalogovani. Na jakem principu to funguje a jak se tam jde nalogovat?
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2005 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

znalec napsal:
ja uz to pouzivam skoro 1 rok a pul, je to bomba. Dovolas se stim perfektne, jenom ten na druhym konci musi mit rychle pripojeni. Staci telefoni linka. Na mobil a pevnou se dovolas pomoci skypeout. Ceny jsou super a spojeni take. Doporucuji kazdemu vyuzivat, usetrite hoooooodne penez Very Happy

Da se s tim volat na bezplatne linky? Jestli jo, tak je to zdarma nebo sazba jako na pevnou?
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2005 3:02 pm    Předmět: Teleo Odpovědět s citátem

Podarilo se mi objevit dalsi VoIP spolecnost. Teleo http://www.teleo.com
Ceny volani jsou 2 centy za minutu na pevnou a mobil do USA. Do CR je to 2 centy na pevnou a 19 centu na mobil. Muzete si vyzkouset plnou 30 denni verzi zdarma, kde si vyberete sve telefonni cislo (zatim pouze USA a Kanada) a dostanete 10 minut zdarma (20 centu).
Pak si muzete koupit balicek. Bud za 29,70 USD a 250 minut zdarma na 6 mesicu, nebo lite verze bez vlastniho telefonniho cisla za 20,70 USD a 100 minut zdarma.
Na strankach neuvadeji jake to ma naroky na pripojeni. Az mi poslou registracni kod na mail, tak to prubnu.

BTW da se s tim volat zdarma na zelene linky.
pepa_z_floridy

Registrace: 21. 01. 2006

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2006 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proc volat z pec kdyz muzes volat z normalniho telefonu za 3c? pennytalk.com

jinak mezi pc je asi nejlepsi yahoo messenger.audio je ted SIP(obdoba skype).video take.dale fotky a sdileni.
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: po únor 20, 2006 4:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pepa_z_floridy napsal:
proc volat z pec kdyz muzes volat z normalniho telefonu za 3c? pennytalk.com

Nemaji tam nejaky poplatek za spojeni?
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po únor 20, 2006 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Maji 49c za spojeni!!!! a 99c mesicni pausal za vedeni uctu Sad
Takze se sice tvari hrozne levne, ale na klasicke nejlevnejsi karty se stejne nedostanou.
Podle mne je dnes nejlepsi zpusob volani z telefonu na PC pres Skype. Za 12$ na 3 mesice (35$ na rok) koupit pro uzivatele kdekoliv na svete americke telefonni cislo (moznosti je vic, ale v nasem pripade uvadim logicky USA) tak, aby co nejvice vyhovovalo memu tarifu od mobilniho operatora, nebo miste pobytu v USA (kvuli bezplatnym mistnim hovorum). Kdokoliv CR tak muze uzivat telefonni cislo USA s jakoukoliv predvolbou a dat ho k dispozici vsem znamym , pratelum a rodinnym prislusnikum ve Spojenych statech. Hlasova schranka je k tomuto cislu aktivovana automaticky. Pokud jeste uzivatele PC "vybavite" nekterym ze Skype telefonnich pristroju, je nahrada klasicke telefonni linky dokonala! Mesicni naklady se krome internetoveho pripojeni zvysi sice o 4$ za Skype#, ale za prakticky neomezene moznosti volani zdarma se rozhodne vyplati.
Takze pokud czolgos koupis cislo s area code 773-xxx- xxxx, tak ti muzu volat z kterekoliv budky z area codem 773 cele hodiny zdarma. Pro muj mobil bude tve cislo stejne, jako kohokoliv jineho v USA, cimz se mi otevira moznost tlachat s tebou po nocich a o vikendech taky neomezene Smile
Takze jak ho budes mit, hned ho sem soupni. A kvuli mne si ani nemusis zrizovat Chicago#, pac mam National Plan Smile
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po únor 20, 2006 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66>> Tohle je cenna informace a pridame ji i do Weblog Archivu
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: po únor 20, 2006 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Takze pokud czolgos koupis cislo s area code 773-xxx- xxxx, tak ti muzu volat z kterekoliv budky z area codem 773 cele hodiny zdarma. Pro muj mobil bude tve cislo stejne, jako kohokoliv jineho v USA, cimz se mi otevira moznost tlachat s tebou po nocich a o vikendech taky neomezene Smile
Takze jak ho budes mit, hned ho sem soupni. A kvuli mne si ani nemusis zrizovat Chicago#, pac mam National Plan Smile

sorry ale po nocich radsi tlacham s zenskejma Laughing
SkypeOut uz bezproblemove pouzivam 3/4 roku a zatim si nemuzu stezovat. Uvazoval jsem i o koupi sveho americkeho cisla (SkypeIn), ale Aljaska je snad jediny stat, kde ho nemaj (area 907) Sad
Skype funguje i na PDA. Takze pokud mate v okoli wi-fi, tak muzete pouzivat misto mobilu.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com