|
|
| Autor |
Zpráva |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: út září 26, 2006 10:17 pm Předmět: |
|
|
KAZDEJ SEM PRIJEDE ZA VIDINOU LEPSIHO ZIVOTA A LEPSIHO VYDELKU
I dont think so  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxipes
Registrace: 05. 02. 2005 Příspěvky: 140
|
Zaslal: st září 27, 2006 2:09 am Předmět: Re: PRIRODA A ARCHITEKTURA?? |
|
|
| Marketa_NY napsal: | HM..TAK K TOMU PRIDAM SVUJ BLONDATEJ NAZOR
KAZDEJ RIKA,JAK HO SEM NETAHLY PRACHY..JA TOMU RIKAM BULL SHIT.KAZDEJ SEM PRIJEDE ZA VIDINOU LEPSIHO ZIVOTA A LEPSIHO VYDELKU.AT MI NIKDO NERIKA,ZE SEM PRIJEL ZA VIDINOU KRASNE ARCHITEKTURY A PRIRODY.PROTOZE TO JE HOVADINA.KAZDEJ PRECE VI,ZE NEJKRASNEJSI PRIRODA JE DOMA V CECHACH.
JA SE NAPRIKLAD VUBEC NETAJIM TIM,ZE JSEM TADY KVULI PENEZUM A KVULI LEPSIMU ZIVOTU. NO NA TO SE TEDA JESTE MUSIM VDAT ZA AMIKA A BUDE VUBEC NEJLIP. PAK UZ JE JEDNO,JESTLI CHCU BEJT DOMA NEBO TADY...PROTOZE PAK MUZU JEZDIT TAM A ZPATKY.
CO DOMA V CECHACH?
CLOVEK SE TAM SICE TOLIK NENADRE A NEMUSI TAM BYT NA CERNO,ALE CO ZA TEN ZIVOT DOKAZE?NIC.BUDEME BYDLET V PANELAKU 2+1,JEZDIT OJETOU SKODOVKOU POPRIPADE FORDIKEM;..NEBO MOZNA AJ AUTOBUSEM. NIKDY SE NEVZMUZEME NA TO KOUPIT SI PREPICHOVEJ BARACEK,PLOCHOU TELEVIZI,BAZENEK...A JA NEVIM CO JESTE. CESKA EKONOMIKA NA TOM STALE NENI TAK DOBRE (BACHA NA ME;..JSEM VYSTUDOVANEJ EKONOM A UCETNI). V URCITYCH MESTECH SI CLOVEK NESEZENE ANI PRACI ANI TO BYDLENI. A BYDLET DOZIVOTA S RODICEMA?DEKUJU NECHCI.
SICE JE ZASE PRAVDA,ZE ZDRAVOTNI POJISTENI JE TAM LAHUDKA...TADY CLOVEK VYDELAVA JENOM NA TO ABY SI NAPRIKLAD NECHAL ZPRAVIT ZUBY. ALE TO UZ JE ZASE DRUHA STRANA MINCE
NECHCI TU NIKOMU LEST DO SVEDOMI,ALE KDYZ UZ JSME TU TAK VSICHNI NA HROMADE,TAK BY JSME MOHLI BYT UPRIMNI A ROVNOU RICT..ANO JSEM TU KVULI PENEZUM A KVULI LEPSIM ZITRKUM...A NE TADY VYKLADAT NECO O PRIRODE
ALE CO,AT JSME TU JAK JSME TU...HLAVNE ZE JE NAM VSEM DOBRE,NE  |
Ahojky Marketo.
"Kazdej rika"...???
"Hovadina"... je vnucovat tvuj nazor vsem ostatnim aniz by jsi je skutecne znala,nebo prave duvody proc jsou zde ve Statech.Ja se tu citim doma a pritom jsem se jako vetsina z nas narodil v Cesku.Kazdy ma zebricek hodnot usporadany trochu jinak,ale prece by jsi vazne neverila,ze sem vsichni prijeli za vidinou penez,protoze pokud ano,tak je to dost naivni.
Asi stejne jako priject sem pomahat do rodiny a cekat,ze nebudu muset delat,nebo ze se ze me stane do rana bohac,ale to uz odbocuji.
Me osobne se treba v Cesku libilo,ale neco mi tam porad schazelo a jineho bylo zase prilis.Skoncil jsem tam business a prasknul do koni.Nehlede na to,ze americkou prirodou a tim vsim jsem byl pohlcenej jiz jako malej kluk.
Prvni roky zde jsem si vydelaval jeste mene penez nez doma v Cesku,ale dopredu jsem vedel do ceho zhruba jdu a ze to nebude prochazka ruzovim sadem.
Nerozumim lidem co nekam prijedou a jenom si stezujou.Tady je moc horko,tamhle je tak draho,Atlantic je slanej,Pacific je melkej,musi se tu moc makat,malo penez za tu otrocinu,jakej je to chudinka,ze ho nekde obelhali a ze nemel tak moc makat a ze mel mit vice volna,ale vzdyt prece nikdo k nicemu nikoho nenuti a to pak samo o sobe vypovida jaky ten clovek je a co v zivote chce dokazat,nebo dokaze,ale to je asi relativni.
Vis,v zivote jsem si sahnul na dno,ale i na hvezdy.
a tady ve Statech jsem stastnej,coz je pro me dulezite a vazne se tu citim doma .
Zatim cago maxipes |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
meppovic
Registrace: 21. 05. 2006 Příspěvky: 76 Bydliště: Prazska liska podsita
|
Zaslal: st září 27, 2006 7:49 am Předmět: |
|
|
| Ja bych Marketu tak neodsuzoval, skutecne rika to uprimne a jde si za tim, sic ne kazdy s tim souhlasi , ale aspon to nezakryva a co si budeme rikat ty penize pro MNOHO lidi byli velmi dulezite pri rozhodovani pri ceste tam, vysledek u spousty lidi byl ruznorody, ale zas bychom to proste nemeli otacet, ze je spatne tam kvuli tomu ject. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: st září 27, 2006 9:18 am Předmět: |
|
|
COZE?
ACH JO...TO JE ZASE MAGLAJS...TAK ABY JSTE TOMU ROZUMNELI...
1) VDAVAT SE NECHCI...A UZ VUBEC NE KVULI PAPIRUM. JE TO SICE ASI TA NEJJEDNODUSSI CESTA,ALE PROC TO DELAT?JA SE CHCI VDAT Z LASKY..A TAK TO VZDYCKY BYLO.TO ZE Z TOHO NEKDO POCHOPIL ZE TO MA BEJT KVULI PAPIRUM BYLO ASI PROTO,ZE JSEM REKLA,ZE SE CHCI VDAT ZA AMERICANA...NO A ZA KOHO JINEHO BYCH SE MELA VDAT KDYZ JSEM V USA ?? Cechu tu moc nebeha (hlavne v okoli Long Isladnu) a proc si mam vzit nekoho,kdo je tu na cerno a byly by jsme v hajzlu celej zivot oba???? Ja myslim na vsechno...a hlavne na budoucnost.
Nepotrebuju se vdavat dneska...za tyden..za rok..ale chci se vdat jednou z lasky..a pokud jeste stale budu tady..tak take proto abych se zlegalizovala.
2) BLONDATA SICE JSEM A NIKDY JSEM TO NEZKRYVALA...ALE BLBA ASI MOC NEBUDU KDYZ JSEM PROMOVALA Z EKONOMIE A UCETNICTVI.MAM STATNICI Z ANGLICKEHO JAZYKA (+TOFEL A CAMBRIDGE) ... TAKZE TAK BLBA JAK SI MYSLIS NEJSEM. TO ZE MAM SVOJE NAZORY NEZNAMENA,ZE SU TUPA!!!! KAZDEJ MAME JINEJ POHLED NA ZIVOT..A JINEJ NAZOR. NEZNAMENA,ZE KDYZ JA MAM NAZOR TAKOVEJ..ZE HO MUSIS MIT AJ TY..ALE ZAROVEN MI HO NEMUZES SEBRAT....
3) NERIKAM,ZE AMERIKA NEMA SVOJE KRASY..KAZDE MISTO MA SVOJE KRASY....JA NACESTOVALA STRASNE MOC. PO AMERICE,EVROPE,OSTROVNICH STATECH..VSECHNO MA SVOJE .. ALE JA ZASTAVAM NAZOR ZE CESKA ARCHITEKTURA A PRIRODA JE NEJKRASNEJSI.ASPON PRO ME VZDYCKY BUDE ... TAKY TO NIKOMU NEVNUCUJU...
HELE JE TO TADY O NAZORECH NEBO O TOM,ZE SE LIDI FURT JENOM STEKAJ????  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: st září 27, 2006 9:54 am Předmět: |
|
|
PODMLYNEK: "...jeden skromny dotaz Marketo,az se vdas za toho amika,ci jinou narodnost,budes stastna? "
Podmlynku, reknu ti jedno, ty si myslis ze aby holka byla stastna, tak si musi vzit Cecha? Blbost. Vsichni chlapi jsou stejni. Nesnaz se mi vyvratit ze american se fyzicky lisi od cecha, nebo od itala. Zbytecny to rozvadet. Tady nejde prece o narodnost nebo jo? Ja si vzala amika, a je to skvely Sice s cechem muzu sdilet "ceskej" smysl pro humor, ale ja bych nemenila ani za nic  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: st září 27, 2006 9:58 am Předmět: |
|
|
[quote="Marketa_NY"]
1) VDAVAT SE NECHCI...A UZ VUBEC NE KVULI PAPIRUM...ZE JSEM REKLA,ZE SE CHCI VDAT ZA AMERICANA...NO A ZA KOHO JINEHO BYCH SE MELA VDAT KDYZ JSEM V USA ??
proc si mam vzit nekoho,kdo je tu na cerno a byly by jsme v hajzlu celej zivot oba???? Ja myslim na vsechno...a hlavne na budoucnost.
Nepotrebuju se vdavat dneska...za tyden..za rok..ale chci se vdat jednou z lasky..a pokud jeste stale budu tady..tak take proto abych se zlegalizovala.
--> PRESNE! ALE JAK VIDIS, PLNO LIDI TO ZASE NEMUZE PREKOUSNOUT :LOL: |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1390 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: st září 27, 2006 10:33 am Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | PODMLYNEK: "...jeden skromny dotaz Marketo,az se vdas za toho amika,ci jinou narodnost,budes stastna? "
Podmlynku, reknu ti jedno, ty si myslis ze aby holka byla stastna, tak si musi vzit Cecha? Blbost. |
Hele, XxX, než mi začneš nadávat, a hádat se se mnou, tak si zjisti kdo co napsal. Já nejsu “American Chopper”. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Goodie Anonymní
|
Zaslal: st září 27, 2006 10:52 am Předmět: |
|
|
Ja osobne taky Marketu nezatracuju za to,jak to bere. Byla jsem na tom stejne, jako spousta (vetsina) mych kamaradu/kamaradek. Jela jsem sem za vidinou lepsiho zivota a penez, pak jsem si tady casem zvykla a uz to neni v zadnem pripade jen o penezich, ale o tom, ze jsem tady rada.
Na druhou stranu, kdybych tady mela mit jeste min penez nez doma, nebyla bych tady, jelikoz by to potom ztracelo smysl...byt v zemi nelegalne a mit se hur nez doma. Alespon pro me.
Stejne tak netvrdim, ze tady budu chtit zustat navzdy. Po Cechach se mi obcas zasteskne, po rodine, kamaradech, po nasi krasne prirode (ano, opravdu je pro me krasna), je to preci jen misto, kde jsem dlouho zila. Jenze zaroven se nechci vracet do zeme plne rozvracenych zakonu, narizeni a korupce, kde div nemusim vyskladat uplatek na prepazku jen proto, ze po urednici neco chci, neprijemnych a zavistivych lidi; zeme, kde mi neuroticka babka v metru podrazi nohy holi, jelikoz jsem mlada a treba se ji navic jeste nelibim, kde na me vyjede prodavacka v hypermarketu, kdyz chci igelitku na vsechny ty prosle potraviny, ktere jsem diky jejich spickove prebalove schopnosti nevedome nakoupila, a kde mi nekdo na parkovisti objede auto minci jen proto, ze si sam na lepsi nevydela. O mode noseni mobilu (koukni, jakej mam) a klicu od auta na krku se radeji nebudu vyjadrovat vubec.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: st září 27, 2006 3:47 pm Předmět: |
|
|
To Marketa_NY:
Clovek muze byt vzdelany, inteligentni a presto muze byt strasne hloupy. Ve smyslu mit hloupe nazory, hloupou zivotni filozofii, hloupe vystupovani a chovani.
Pochop, ze tak muzes nekomu opravdu pripadat, po tom vsem, co jsi sem za par dni napsala. Pro nekoho muzes byt "blba" treba tim pristupem k praci au-pair, pro nekoho cekanim na prince ve stribrnym Porsche, pro nekoho snenim o baraku s bazenem atd. Pokud se doktorka ekonomie rozplyva nad tim, ze vydelava nadstandartne diky bohate vybave, blond hlave a co nejmensimu polu, pak uz ani vycet vsech ziskanych titulu ke zmene nazoru nepomuze. Naopak to muze pusobit trapne. Vsimni si, ze vetsina lidi, kteri s tebou diskutuji, svoje vzdelani a uspechy uvadet nepotrebuji. Nazor na to, jaky clovek ve skutecnosti je, si jde udelat i s jeho psanych prispevku.
Takze pokud si tady o tobe nekdo mysli, ze ses hloupa, zkus se zamyslet nad tim proc. Precti si po sobe, co jsi napsala, zamysli se a vsechny diplomy a certifikaty nechej v klidu v supliku. Nakonec nazor lidi na tebe je taky jen nazor. Neber ho nikomu jenom proto, ze je jiny, nez ten tvuj. Vzdyt to je tvoje kredo, ne?
Pozn. Muj prispevek rozhodne nemusi vyjadrovat muj osobni nazor na tvoji osobu. je to prispevek moderatora diskuse. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt září 28, 2006 2:43 am Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: |
Precti si po sobe, co jsi napsal(a), zamysli se a ... |
Tohle by se melo dat do znaku tohoto (nebo mozna kazdeho) fora. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1001 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: čt září 28, 2006 3:20 am Předmět: |
|
|
Ono je obcas prijemne kdyz na forum prijde nejaka nova naivne otevrena duse a zacne nam zde vypravet vsechny sve pocity, nazory a pociny otevrene. (vetsinou to delaj holky) Potom je ale smutne pozorovat zklamani techto otevrenych lidi, kdyz jim na foru nekdo da najevo nesouhlas s jejich nazorem.
O tom je ale kazde diskuzni forum.
Nekdy ale ten pohled do zrcadla nemusi kazdy zvladnout (pro kazdeho by to bylo tezke), proto se vetsina lidi zde na foru tolik neodhaluje. Dalsi vec je to, ze kazda osoba ma jiny nazor a proto kazdy to zrcadlo nastavi trochu jinak. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: čt září 28, 2006 3:35 am Předmět: |
|
|
"Uz nastavovali zrcadlo?"
"jeste ne."
"Tak ja prijdu, az budou nastavovat zrcadlo."
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
Registrace: 15. 05. 2006 Příspěvky: 340 Bydliště: Böhmen
|
Zaslal: čt září 28, 2006 6:17 am Předmět: |
|
|
Co se prirodnich kras tyce tak USA..... ano USA ma opravdu hezci prirodu nez CR, a hlavne cistejsi. Jinak co se krasy Hawaie tyce, - tak nevim jestli to vsichni vite, pravdepodobne ano, na Hawaii se natacel Jursky park, - takze ta nadherna jungle a exteriery reprezentuji tento raj na zemi.
Ale stejne si myslim ze nejkrasnejsi prirodu ma Rusko a to mi nikdo neveme  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út říjen 10, 2006 1:11 pm Předmět: |
|
|
| ahoj, pridam se do diskuze, vzala jsem si Americana, a reknu ti ti jedno, ze Amer. chlapi/vetsinou/jsou daleko lepsinez cesti, cesti chlapi si vetsinou mysli, ze zenska ma povinnosti doma a ze je to normalni, ze to musi delat, kdezto Amer.muzi ti vetsinu jeste podekuji a nebo se divi co vubec vsechno delas, asi proto chcou Evropanky, ponevadz amer. zenske jsou jak cesti chlapi.ahoj |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: út říjen 10, 2006 2:16 pm Předmět: |
|
|
No jo, americti chlapi jsou bajecni a Cesi stoji za ...
A presne z tohoto duvodu jsou tu mraky holek, ktere skoncily na ulici, az to toho jejich skveleho Americana prestalo bavit.
Ja rikam, ze nezalezi na tom, odkud chlap je, ale jak ho maminka vychovala. Tudiz, jako vzdy uz od casu Adama a Evy, je na vine zenska. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|