|
|
| Autor |
Zpráva |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: po září 25, 2006 9:01 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | A tomu se oni prave snazi zabranit - once you Czech, you never go back!  |
Zase te musim opravit
once you go Czech, you never go back  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: út září 26, 2006 7:46 am Předmět: |
|
|
TAK TOTO SE MI TEDA LIBI
ONCE YOU GO CZECH YOU NEVER GO BACK
JOOOO TAK PROTO SE ME TEN MUJ CHLAP TOLIK DRZI  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Daisy Anonymní
|
Zaslal: út září 26, 2006 1:59 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si precetla nazory na praci aupair a neda mi nereagovat. Byla jsem jako aupair v Anglii i v US.
1) holky, vybrali jste si to samy, nikdo vas do toho nenutil,abyste delali aupair.Tak co ted remcate?Pokud mate problemy,agentura je povinna vam pomoci a sehnat jinou rodinu.
2) vetsina rodin,ktera si bere aupair je ze stredni tridy. Neni to levna zalezitost pro rodinu. Stoji to 7000 dolaru rocne. "Aupairkam" neplati jen kapesne,ale i skolu v hodnote 500 dolaru.Neplatite jidlo,elektrinu,plyn,vodu,pojisteni za auto,atd. Nejsem si jista,kdo plati pojisteni,ale kazdopadne ho, holky,mate. Pracovat 45 hodin denne neni zas takova drina. Pripominam, ze jsem to delala.A taky - nevzali vas treba na vylet?Nezaplatili za vas obcas neco?
3)Je samozrejme, ze zijes zivot te rodiny, protoze jedes do te rodiny pomahat s detmi a musis se ty prizpusobit chodu te domacnosti.Oni jsou doma,ty jsi host.Pokud clovek na to nema se na rok trochu uskromnit se svymi pozadavky,tak at to nejezdi delat. Vzijte se trochu do roli tech lidi,co si vas berou.
Co ja jsem zazila a slysela ve Statech,bylo jen par rodin,kde to bylo horsi,kde kamaradka delala 12 hodin denne.Nerikam,ze jsou vsechny rodiny 100%.Ale prevazuji ty dobre rodiny.Zakladni rysem Americanu je, ze jsou otevreni jinym kulturam a pratelsti.A nejsou tak vypocitaví jako Cesi.
Me zarazi,ze holky co tam prijedou jako aupairky a ziji si jako princezny,jsou tam 3 mesice a mysli si,ze si tam z nich sedne nekdo na zadek. Uvedomte si,ze "normalni" zivot ve US je hodne draha zalezitost.Zkuste si to spocitat.
Tak, to je vse. Proste moje zkusenost je vic nez dobra.Ja a i spousta mych kamaradek byla clenem rodiny a vazim si toho,ze jsem mela moznost rok zit bezstarostny zivot princezny,cestovat, parit... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: út září 26, 2006 3:20 pm Předmět: |
|
|
| Daisy napsal: | Tak jsem si precetla nazory na praci aupair a neda mi nereagovat. Byla jsem jako aupair v Anglii i v US.
1) holky, vybrali jste si to samy, nikdo vas do toho nenutil,abyste delali aupair.Tak co ted remcate?Pokud mate problemy,agentura je povinna vam pomoci a sehnat jinou rodinu.
2) vetsina rodin,ktera si bere aupair je ze stredni tridy. Neni to levna zalezitost pro rodinu. Stoji to 7000 dolaru rocne. "Aupairkam" neplati jen kapesne,ale i skolu v hodnote 500 dolaru.Neplatite jidlo,elektrinu,plyn,vodu,pojisteni za auto,atd. Nejsem si jista,kdo plati pojisteni,ale kazdopadne ho, holky,mate. Pracovat 45 hodin denne neni zas takova drina. Pripominam, ze jsem to delala.A taky - nevzali vas treba na vylet?Nezaplatili za vas obcas neco?
3)Je samozrejme, ze zijes zivot te rodiny, protoze jedes do te rodiny pomahat s detmi a musis se ty prizpusobit chodu te domacnosti.Oni jsou doma,ty jsi host.Pokud clovek na to nema se na rok trochu uskromnit se svymi pozadavky,tak at to nejezdi delat. Vzijte se trochu do roli tech lidi,co si vas berou.
Co ja jsem zazila a slysela ve Statech,bylo jen par rodin,kde to bylo horsi,kde kamaradka delala 12 hodin denne.Nerikam,ze jsou vsechny rodiny 100%.Ale prevazuji ty dobre rodiny.Zakladni rysem Americanu je, ze jsou otevreni jinym kulturam a pratelsti.A nejsou tak vypocitaví jako Cesi.
Me zarazi,ze holky co tam prijedou jako aupairky a ziji si jako princezny,jsou tam 3 mesice a mysli si,ze si tam z nich sedne nekdo na zadek. Uvedomte si,ze "normalni" zivot ve US je hodne draha zalezitost.Zkuste si to spocitat.
Tak, to je vse. Proste moje zkusenost je vic nez dobra.Ja a i spousta mych kamaradek byla clenem rodiny a vazim si toho,ze jsem mela moznost rok zit bezstarostny zivot princezny,cestovat, parit... |
Ja rok delala otroka za par supu, a ted si tady ziju jak princezna
Jak rikam, pobyt aupair byl pro me nutnosti. CHtela jsem zdarma letenku do Statu. A ted jsem tu a mam se super  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: út září 26, 2006 3:48 pm Předmět: LEVNA OTROCINA |
|
|
HELE...
NIKDO TU NERIKA,ZE JSME TO NEDELALI DOBROVOLNE.KDYBY SIS TO PRECETLA PORADNE TAK BYS NA TO PRISLA.
DELALY JSME TO DOBROVOLNE DOKUD JSME NEDOSTALY PAPIRY
CO JE MI DO TOHO,ZE RODINA PLATI NEJAKEJCH 7000 AGENTURE?TO ME NAPROSTO NEZAJIMA..ME ZAJIMA CO MAM V ZIVOTE JA A NE NEJAKA VYDERACSKA AGENTURA. MUSIS SI NEJDRIV UVEDOMIT,ZE TO JE TVUJ ZIVOT .. A NAJIT TO,CO OD NEJ OPRAVDU CHCES..PAK TI DOJDE,ZE NEJAKA AGENTURA TI MUZE BEJT UPLNE UKRADENA A NEJACI AMICI, CO PRO NE MAKAS ZA PAR SLUPEK TAKY.
JESTLI TO NAHODOU NEBUDE TIM,ZE JSI MELA DOBROU RODINU A TAK NEVIS O CEM MLUVIS; KDYBYS TOTIZ DOSTALA NEJAKYHO MISUGE JAKO JA NEBO JINE HOLCINY,TAK BY TI DOSLO,ZE TO NENI PROCHAZKA RUZOVOU ZAHRADOU.
V ZIVOTE ME TA RODINA NIKAM NEVZALA.JEZDILI ONI A JA BYLA S DETMA TREBA TRI DNY SAMA.
PLATIT MI NAVIC?ANI OMYLEM
JIDLO?ZADNY JSME NEMELI...
BYDLENI? BEZ JAKEKOLI PRIVACY
JA ZASTAVAM NAZOR ZE VETSINA AUPAIREK SEM JEDE JEN Z TOHO DUVODU,ZE MA ZAPLACENOU LETENKU A JE TO NEJJEDNODUSSI CESTA JAK SEM LEGALNE ZA PRACI...TOT VSE.
A V ANGLII JE TO UPLNE O NICEM! DYT TAM TA AGENTURA TU RODINU ANI NEKONTROLUJE!!!!! NORMALNI OTROCINA. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út září 26, 2006 8:41 pm Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | | Big_Rig napsal: | A tomu se oni prave snazi zabranit - once you Czech, you never go back!  |
Zase te musim opravit
once you go Czech, you never go back  |
Motherf...! Zase jsem se preklep, ani sem si nevsim ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1398 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: út září 26, 2006 8:49 pm Předmět: Re: LEVNA OTROCINA |
|
|
| Marketa_NY napsal: | CO JE MI DO TOHO,ZE RODINA PLATI NEJAKEJCH 7000 AGENTURE?TO ME NAPROSTO NEZAJIMA..ME ZAJIMA CO MAM V ZIVOTE JA A NE NEJAKA VYDERACSKA AGENTURA. MUSIS SI NEJDRIV UVEDOMIT,ZE TO JE TVUJ ZIVOT .. A NAJIT TO,CO OD NEJ OPRAVDU CHCES..PAK TI DOJDE,ZE NEJAKA AGENTURA TI MUZE BEJT UPLNE UKRADENA A NEJACI AMICI, CO PRO NE MAKAS ZA PAR SLUPEK TAKY.
|
No, to je tedy zajímavý pohled na svět. ... Mě jsou ostatní lidi ukradení.... Já se starám jedině o sebe… Ty děcka co mám pomáhat hlídat jsou mi ukradení .... Agentůra která seo mě postarala, a vyřizovala za mě všechny papíry, a pojistku, a našli rodinu, atd. je jen vyděracká organizace.... Copak lidi neví že všichni musí sloužit jen mě, a dělat vše pro mě zadarmo, a platit mi za pár hodin denně tisíce dolarů týdně?
Holka, řeknu Ti, že před pár lety jsme uvažovali se ženou si pozvat nějakou au pairku. Uvažovali jsem i o nějakou holku z ČR, né jenom aby ženě trochu pomohla, ale aby naučila děcka trochu česky. Potřebovali jsme někoho, ale nakonec mi žena to vymluvila, že prý nebudeme nechávat výchovu naších ratolestí na jiných. Díky Bohu, že mě žena přemluvila! Nemohl bych si představit že bych nechal někoho s takovým pohledem jako máš Ty a XXX ohledně pomoci s děckami žít pod mojí střechou a pomáhat se starat o členy rodiny.
A díky za letenku, viď? Já jsem je všechny ty kurvy blbý ošidila, a jsem tu načerno, a jen si musím najít někoho s velkým kontem aby se o mě staral, a mohla jsem ho ošidit, viď? Jsou to všichni jen vyděrávači, viď? Ale já nikoho nevydírám, viď?
(A pak se mi lidi diví že nejsem moc hrdý na to že pocházím s Čech....) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: út září 26, 2006 10:04 pm Předmět: Re: LEVNA OTROCINA |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Marketa_NY napsal: | CO JE MI DO TOHO,ZE RODINA PLATI NEJAKEJCH 7000 AGENTURE?TO ME NAPROSTO NEZAJIMA..ME ZAJIMA CO MAM V ZIVOTE JA A NE NEJAKA VYDERACSKA AGENTURA. MUSIS SI NEJDRIV UVEDOMIT,ZE TO JE TVUJ ZIVOT .. A NAJIT TO,CO OD NEJ OPRAVDU CHCES..PAK TI DOJDE,ZE NEJAKA AGENTURA TI MUZE BEJT UPLNE UKRADENA A NEJACI AMICI, CO PRO NE MAKAS ZA PAR SLUPEK TAKY.
|
No, to je tedy zajímavý pohled na svět. ... Mě jsou ostatní lidi ukradení.... Já se starám jedině o sebe… Ty děcka co mám pomáhat hlídat jsou mi ukradení .... Agentůra která seo mě postarala, a vyřizovala za mě všechny papíry, a pojistku, a našli rodinu, atd. je jen vyděracká organizace.... Copak lidi neví že všichni musí sloužit jen mě, a dělat vše pro mě zadarmo, a platit mi za pár hodin denně tisíce dolarů týdně?
Holka, řeknu Ti, že před pár lety jsme uvažovali se ženou si pozvat nějakou au pairku. Uvažovali jsem i o nějakou holku z ČR, né jenom aby ženě trochu pomohla, ale aby naučila děcka trochu česky. Potřebovali jsme někoho, ale nakonec mi žena to vymluvila, že prý nebudeme nechávat výchovu naších ratolestí na jiných. Díky Bohu, že mě žena přemluvila! Nemohl bych si představit že bych nechal někoho s takovým pohledem jako máš Ty a XXX ohledně pomoci s děckami žít pod mojí střechou a pomáhat se starat o členy rodiny.
A díky za letenku, viď? Já jsem je všechny ty kurvy blbý ošidila, a jsem tu načerno, a jen si musím najít někoho s velkým kontem aby se o mě staral, a mohla jsem ho ošidit, viď? Jsou to všichni jen vyděrávači, viď? Ale já nikoho nevydírám, viď?
(A pak se mi lidi diví že nejsem moc hrdý na to že pocházím s Čech....) |
mlynek to je poprvy co jsi pouzil sposrteho slova ... velice me to prekvapilo a musel jsem zareagovat. Takhle vytoceneho te neznam ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: út září 26, 2006 10:09 pm Předmět: |
|
|
Marketa_NY
Please smutne koukam mohla by jsi si vypnout CAPS LOCK! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1003 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: st září 27, 2006 12:35 am Předmět: |
|
|
pdmlynek>> Tak cerne bych to nevidel. Vsude jsou dobry lidi (a naopak). Myslim ze holky se tu jen predvadeji, vis jak to je s ukecanyma holkama. A taky nemuzes hazet vsechny do jednoho pytle. Ja treba znam dve holky z CZ co v US hlidaj deti a jsou to ty nejsvedomitejsi a nejpracovitejsi lidi co znam.
Jinak mkni teba na "kulisek" to je nejsuprovejsi holka zde na foru, ktera rozhodne nemysli jen na sebe. Kvuli par jedincum se nemusis stydet za svuj puvod.
American se take sestydi za svuj puvod i kdyz vidis ve zpravach same US uchylaky.
Naposledy upravil miro dne st září 27, 2006 12:39 am, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Daisy Anonymní
|
Zaslal: st září 27, 2006 12:38 am Předmět: |
|
|
To pdmlynek:
Chci jen rict,ze nejsou vsechny holky jako Marketa a XXX. Ja jsem byla sesta aupair v rodine.Odjizdela jsem s placem a po holkach,o ktere jsem se starala,se mi styskalo jeste nekolik mesicu po priletu.S rodinou jsem se videla po peti letech (holky me uz nepoznaly,to je jasny-kdyz jsem se o ne starala,bylo jim 3 a 5 let).Bylo to hrozne fajn.Moje segra taky zacinala jako aupair.Zustala tam pak na status studenta(byla taky asi tak 6.aupair v poradi).Rodina ji sponzorovala.Do ted ma s rodinou bezva vztah,ikdyz uz bydli s pritelem.Byla jsem tam u nich jednou 14 dni na dovolene.I me prijali v pohode.
Kdyz jsem se rodiny ptala,proc si berou aupair,jejich duvod je vzdy jasny:aby si deti zvykly na jinou kulturu,byly otevrene a kosmpolitni.A pry byva s aupair legrace.Jak rikam,jednim z hlavnich rysu Americanu rozhodne neni vypocitavost.A je mi lito,ze holky do toho jdou z vypocitavosti,lzou do dotazniku a neuvedomuji si, co to je mit zodpovednost za dite/deti.
Takze tak.Bye,bye. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxipes
Registrace: 05. 02. 2005 Příspěvky: 140
|
Zaslal: st září 27, 2006 2:58 am Předmět: IT'S A SHAME |
|
|
| XxX napsal: | Ja rok delala otroka za par supu, a ted si tady ziju jak princezna
Jak rikam, pobyt aupair byl pro me nutnosti. CHtela jsem zdarma letenku do Statu. A ted jsem tu a mam se super  |
| Marketa_NY napsal: | HELE...
NIKDO TU NERIKA,ZE JSME TO NEDELALI DOBROVOLNE.KDYBY SIS TO PRECETLA PORADNE TAK BYS NA TO PRISLA.
CO JE MI DO TOHO,ZE RODINA PLATI NEJAKEJCH 7000 AGENTURE?TO ME NAPROSTO NEZAJIMA..ME ZAJIMA CO MAM V ZIVOTE JA A NE NEJAKA VYDERACSKA AGENTURA. MUSIS SI NEJDRIV UVEDOMIT,ZE TO JE TVUJ ZIVOT .. A NAJIT TO,CO OD NEJ OPRAVDU CHCES..PAK TI DOJDE,ZE NEJAKA AGENTURA TI MUZE BEJT UPLNE UKRADENA A NEJACI AMICI, CO PRO NE MAKAS ZA PAR SLUPEK TAKY.
JESTLI TO NAHODOU NEBUDE TIM,ZE JSI MELA DOBROU RODINU A TAK NEVIS O CEM MLUVIS; KDYBYS TOTIZ DOSTALA NEJAKYHO MISUGE JAKO JA NEBO JINE HOLCINY,TAK BY TI DOSLO,ZE TO NENI PROCHAZKA RUZOVOU ZAHRADOU.
V ZIVOTE ME TA RODINA NIKAM NEVZALA.JEZDILI ONI A JA BYLA S DETMA TREBA TRI DNY SAMA.
JA ZASTAVAM NAZOR ZE VETSINA AUPAIREK SEM JEDE JEN Z TOHO DUVODU,ZE MA ZAPLACENOU LETENKU A JE TO NEJJEDNODUSSI CESTA JAK SEM LEGALNE ZA PRACI...TOT VSE.
A V ANGLII JE TO UPLNE O NICEM! DYT TAM TA AGENTURA TU RODINU ANI NEKONTROLUJE!!!!! NORMALNI OTROCINA. |
IT'S A SHAME |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: st září 27, 2006 10:02 am Předmět: Re: IT'S A SHAME |
|
|
| Maxipes napsal: | | XxX napsal: | Ja rok delala otroka za par supu, a ted si tady ziju jak princezna
| Marketa_NY napsal: | HELE...
IT'S A SHAME |
TO MAXIPES:
nevim proc ti tak vadi, ze se lidi maji dobre.
Ja rikam ze kdyz jsem delala aupair, tak se mi to nelibilo delat nekomu otroka za 140 dolaru tydne. Ted co mam zelenou a vse kolem, ziju si dobre, mam se dobre, mam neomezene moznosti. Ty si prece taky zijes dobre, a urcite bys nedelal otroka za kilo tejdne? Tak proc ti to tak vadi? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: st září 27, 2006 10:05 am Předmět: |
|
|
| Daisy napsal: | To pdmlynek:
Chci jen rict,ze nejsou vsechny holky jako Marketa a XXX. Ja jsem byla sesta aupair v rodine.Odjizdela jsem s placem a po holkach,o ktere jsem se starala,se mi styskalo jeste nekolik mesicu po priletu.S rodinou jsem se videla po peti letech (holky me uz nepoznaly,to je jasny-kdyz jsem se o ne starala,bylo jim 3 a 5 let).Bylo to hrozne fajn.Moje segra taky zacinala jako aupair.Zustala tam pak na status studenta(byla taky asi tak 6.aupair v poradi).Rodina ji sponzorovala.Do ted ma s rodinou bezva vztah,ikdyz uz bydli s pritelem.Byla jsem tam u nich jednou 14 dni na dovolene.I me prijali v pohode.
Kdyz jsem se rodiny ptala,proc si berou aupair,jejich duvod je vzdy jasny:aby si deti zvykly na jinou kulturu,byly otevrene a kosmpolitni.A pry byva s aupair legrace.Jak rikam,jednim z hlavnich rysu Americanu rozhodne neni vypocitavost.A je mi lito,ze holky do toho jdou z vypocitavosti,lzou do dotazniku a neuvedomuji si, co to je mit zodpovednost za dite/deti.
Takze tak.Bye,bye. |
Jestli chces detaily, tak ja jsem s rodinou v kontaktu porad. Dostala jsem od nich dary, protoze vedeli ze deti se se mnou meli dobre. Ale to neznamena ze jsem byla stestim bez sebe ze muzu delat sluzku a vydelavat kilo tejdne.
Holt nekomu to proste staci, ja chtela vic. Ja chtela svobodu a moznosti. A prave ted muzu rict ze jsem toho dosahla a mam se velice dobre.
ALe jak vidim, plno nelegalu tady to proste nemuze prekousnout.
Ja rikam - kazdy sveho stesti strujcem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxipes
Registrace: 05. 02. 2005 Příspěvky: 140
|
Zaslal: čt září 28, 2006 12:04 am Předmět: Re: IT'S A SHAME |
|
|
| XxX napsal: |
TO MAXIPES:
nevim proc ti tak vadi, ze se lidi maji dobre.
Ja rikam ze kdyz jsem delala aupair, tak se mi to nelibilo delat nekomu otroka za 140 dolaru tydne. Ted co mam zelenou a vse kolem, ziju si dobre, mam se dobre, mam neomezene moznosti. Ty si prece taky zijes dobre, a urcite bys nedelal otroka za kilo tejdne? Tak proc ti to tak vadi? |
Ahojky XxX.
Predem ti chci rici,ze jsem prijemne prekvapen s jakym pohledem se ted vrhas do diskuse a jaka slovni spojeni pouzivas .
Ja rad polemizuji,debatuji,nasloucham nazorum druhych,ale musi to mit patu a hlavu s urcitou jiskrou inteligence a bez urazeni.
Reknu ti,ze me vubec nevadi kdyz se lide maji dobre,ba naopak a snazim se pomoci tem,kterym muzu pomoci a oni o tu pomoc stoji.To co se me nelibi je,jak proste lide zneuzivaji duvery druhych a nebo jakym zpusobem to jeste presentuji,protoze treba nejenom clovek jako "pdmlynek" bude potom na vetsinu holek z Cech koukat pres prsty,ale treba to do buducna hodi spatnej stin i na jine mlade lidi,kteri budou chtit delat tu praci,kterou jste delali vy a budou chtit dostat tu samou sanci delat tu za tech $140 tydne,ale to samozrejme nevim.
Vis ja si myslim,ze ta prace co jste delali nemusi byt lehka,zalezi na rodine,cloveku samotnem,na stesti,ale kdo to ma lehke a nebo neco zadarmo?
Ted ti dam svuj konkretni priklad kdyz jsem priletel do Statu ja.Tydne jsem si vydelal $325 cisteho.Pracoval jsem 7 dni v tydnu a zhruba to bylo kolem 50 az 60 hodin/week.Z toho jsem si platil: koupe auta, ubytovani,jidlo,obleceni,vylety,pojisteni jak zdravotni tak na auto,nutne opravy spojene s provozem auta,benzin a proste vse ostatni co k zivotu potrebujes a nebo chces.Jasne to byl zacatek a ja jsem zhruba vedel do ceho jdu,ale stejne vsechno bylo trosku jinak.Nic nebylo tak jednoduche a ruzove,ale ja toho nelituji a ani si na to nestezuji a hlavne jsem si tu volbu vybral sam.Myslim,ze vetsina lidi nema nic zadarmo.
V mem pripade to byla takova mala obet,jak se rika v sachach.Objetujes pesce a v pristich tazich muzes ziskas daleko vic a treba i vse,nebo vse ztratis,ale stejne musis mit ty tahy dopredu promyslene,trochu riskovat a vedet co vlastne chces a jit si za tim.Podobne je to i v realnem zivote.
Take treba nerozumim,kdyz tu ctu prispevky nekoho,kdo ma projety kus sveta a neco zazil,ze ho tak moc rozhodi,neco jako aupair v USA a s tim vse spojene.Ja jsem pred Amerikou nikde moc nebyl,ale prece,pracoval jsem jako student (legalne)v restauraci v Münchenu v Germany a reknu ti,ze tam jsem dostal velkou skolu zivota a potom kdyz jsem mel v Cesku svuj Business.Po priletu do Statu jsem se vzdy jen usmival kdyz jsem slysel jak si lide stezuji z runych moznych duvovodu na vse mozne,protoze asi nezazili to co ja.
Uprimne ti preji,aby jsi se nejen ty mela jako princezna,ale bohuzel znam pripady kdy lidem k tomu vsemu ani Green card a nic podobneho nepomohlo.Jejich sance na uspech se urcite zvetsila,ale bohuzel ne kazdy z toho dokazal tezit a proto si vaz toho,jak se dnes mas,pokud se mas.
Take ti preji aby jsi byla stastna,protoze to je asi klic k tomu vsemu.
Tak nejak jsem asi dost odbocil co se tyce odpovedi k tvemu prispevku,ale snad jsem te tim neuspal...
Jinak doufam,ze muj prispevek budes brat jako diskusi a ne jako utok na tvou osobu.Je to psane vseobecne,ale hodne zalezi na tom kdo si to bude cist a jak se ho to bude dotykat.
Zatim cago maxipes
Naposledy upravil Maxipes dne čt září 28, 2006 4:35 am, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|