New York City

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

New York City
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Cestovani po Americe
Autor Zpráva
ShaQuan

Registrace: 15. 05. 2006

PříspěvekZaslal: po květen 22, 2006 5:46 am    Předmět: New York City Odpovědět s citátem

chtel bych se zeptat, kdyz sem si tak procital tohle forum, a celkove Chicago-cz. web, tak sem tady nasel plno lidi, kteri zijou skutecne po celych statech americkych. Ale nevidel sem tu nikoho, kdo bydli v NY a vubec nikoho kdo bydli v New Yorku ve meste. Sou tu sami californane, floridane, Illinoiane, a dalsi, a proto bych se chtel zeptat, esli je to jenom shoda nahod, ze tu nikdo z NY neni, a nebo je to tam tak spatne, ze tam nikdo nevydrzel pripadne ani nikdy nechtel?? pro me je New York city takova jedna z ikon statu, a az se sem vydam, tak to bude pravdepodobne prvni mesto, kam poletim, bcs tady mam znamou, tak by me moc zajimaly vase nazory, kerych bych si moc cenil, protoze z toho co sem si tady cetl tak velika spousta z vas procestovala staty krizem krazem, a maj s tim hodne zkusenosti, proto by mi VASE RADA pomohla. Na cestopisy, nebo vypraveni lidi kteri byli v NYC na "Dovolene" se spolehnout nemuzu, dovolena je hezka vsude, ale spis co se mesta tyce, co se prace tyce, i co se treba ceskych mensin tyce, a tak podobne, zkratka realita v New Yorku Cool , ja o New Yorku vim jen to, ze je tam socha svobody, Rockefellerovo centrum, ze se mu prezdiva Big Apple a ze je tam hotel Plaza, nejelegantnejsi hotel v celem New Yorku Very Happy a o tom to prave je, vsechny moje infa sou z telky, filmu a nebo prave z vypraveni dovolenkaru, a ja chci pravdivy pohled na vec,

a proto pokad tady nekdo ma nejaky vetsi zkusenosti s timto mestem, pripadne i s celym statem, docela rad bych si to precetl

a taky z New Yorku je celkem blizoucku Cool do Jersey City, a Garden state se mi taky strasne libi, navic maj rad New Jersey Devils Twisted Evil Very Happy

Takze za jakykoliv vase info, pripadne nejaky odkaz na dobry a realisticky clanek budu vdecny Cool
Maxipes

Registrace: 05. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po květen 22, 2006 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj ShaQuan
Zil jsem ve vice Statech a z toho druhou polovinu v NYC (5 1/2 roku),ale tak pred rokem jsem se prestehoval kousek dal za reku.
NYC je v podstate stat ve state a jiz lide z NJ jsou pro Newyorcany vesnicane.Vubec nemluvim o zabytku Statu.Jiz jeden Mayor chtel aby byl NYC 51 statem Unie,ale nedopadlo to.
Myslim ze toho vazne moc nevis,ale pokud ti mohu poradit tak jestli priletis sam poznas,nebo hledej info na netu ci precti nejakeho pruvodce.Lide z NYC na tuto web page moc nechodi.Chodeji jinam,ale vim ze drive jich tu bylo vice.
Ani ja ti toho moc nenapisi,protoze by jsi toho spoustu nepochopil.Jsi na jinem kontinentu,prosaklej jinou mentalitou atd......... Smile
Neni nad vlastni poznatky a zkusenosti.
Sorry! Too Damn Busy (Lazy) To Write!
Zatim cago maxipes.
ShaQuan

PříspěvekZaslal: út květen 23, 2006 12:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Maxipes: jj dikec moc na info, pokusim si o tom precist i nekde jinde, to je jasny, ale proste me zajimal i nazor ostatnich lidi. Ted nedavno sem treba na jednom linku cetl, ze New York(stat) je na 31. miste z 50statu co se tyce nebezpecnosti, nevim jestli je to pravda, ale docela me to prekvapilo, cekal sem ze bude nekde na spici, zkratka sem myslel ze v NYC asi nebude moc bezpecno, takze se i celej stat octne na spicce. Ale i tak diky, cim vic infa, tim lip pro me, a samozrejme ze neni nad vlastni nazor a zkusenosti, to je velka pravda Very Happy Cool
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: ne září 24, 2006 5:48 am    Předmět: JA SU Z NY Odpovědět s citátem

NO..TAK UZ JSI NEKOHO NASEL..PONEVADZ JA BYDLIM V NY UZ DRUHYM ROKEM Wink

UPLNE TO TU MILUJU,AZ NA TY PREHNANE CENNY A MRNAVE DRAHE APPARTMENTY... Rolling Eyes
ShaQuan

PříspěvekZaslal: po září 25, 2006 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazdar Marketo Smile

Prehnane ceny? ja jsem od lidi co tam byli slysel, ze to tam zas tak drahe neni. Samozrejme ze nenakupovali na pate avennue, ze ano Smile

Kde presne bydlis na Long Islandu??
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po září 25, 2006 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ShaQuan napsal:
Prehnane ceny? ja jsem od lidi co tam byli slysel, ze to tam zas tak drahe neni.

Podle toho. Valná většina věcí v NYC je daleko dražší než kdekoliv jinde. Jídlo, nemovitosti, atd. Ale je pár věcí, které můžeš koupit v NYC za velkoobchodní ceny (wholesale), což mimo NYC není tak běžné. Elektronika (sterea, TV, DVD), optika (foťáky, camcorders), diamanty, a pod jsou v NYC nelevněší.
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: po září 25, 2006 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShaQuan napsal:
Nazdar Marketo Smile

Prehnane ceny? ja jsem od lidi co tam byli slysel, ze to tam zas tak drahe neni. Samozrejme ze nenakupovali na pate avennue, ze ano Smile

Kde presne bydlis na Long Islandu??

LONG ISLAND - MESTECKO GLEN COVE...CCA 20MINUT AUTEM OD QUEENS.

JO S TOU ELEKTRONIKOU TEDA SOUHLASIM.TO JE TU LEVNE..ALE JINAK TO TU STOJI ZA HOUBY.VSECHNO PREDRAZENY JAKO BLAZEN..A TEN BENZIN!!! CLOVEK UZ RADEJI CHODI PESKY
ShaQuan

PříspěvekZaslal: po září 25, 2006 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hm - Long Island je idealni misto k zivotu no ne? Smile uz sem se lekl ze bydlis v Syossetu Very Happy na LI jsou nejaka ta mala rybarska mestecka ne, clovek by ani nerekl ze hned vedle je jedno z nejvetsich mest sveta
sandy

Registrace: 03. 10. 2006

PříspěvekZaslal: út listopad 07, 2006 12:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau,tak abych se i ja pripojila.Bydlim v Brooklynu,jen asi par metru od Brooklyn Bridge. New York City miluju!!S tou drahotou to tady zas tak spatny neni,kdyz vis kam jit.Jinak, jak se rika New York nikdy nespi,porad to tady zije,porad se neco deje,dava velkou energii (i bere Smile))
Navic je uzasne kosmopolitni a otevreny vsem!
Tady se neda nudit i kdyby clovek chtel!
Hmm,asi byt to mela nazvat "Oda na New York",ze? Wink
ShaQuan

PříspěvekZaslal: ne listopad 19, 2006 3:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sandy > tak presne takhle nejak si NYC predstavuju takze me to dost potesilo Very Happy
sandy

Registrace: 03. 10. 2006

PříspěvekZaslal: po listopad 20, 2006 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jestli si ho predstavujes presne takhle -tak nevahej a zacni balit.
Ovsem jako vsude,i tady je pravidlem,ze "peceni holubi sami od sebe do pusy nelitaj".Ale to snad vis sam....
Good luck!
...pripadne dalsi dotazy o NYC milerada zodpovim.
Genius75

Registrace: 30. 10. 2005

PříspěvekZaslal: st listopad 29, 2006 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sandy napsal:
Tak jestli si ho predstavujes presne takhle -tak nevahej a zacni balit.
Ovsem jako vsude,i tady je pravidlem,ze "peceni holubi sami od sebe do pusy nelitaj".Ale to snad vis sam....
Good luck!
...pripadne dalsi dotazy o NYC milerada zodpovim.

Ja sice nebydlim v NYC, ale v New Jersey, ale mam firmu na 23rd street v NYC. Takze jsem tady tak cca 60% veskereho meho casu.

NYC is the Greatest City in America??!! Tady to opravdu nikdy nespi. Ano je to tady drazsi nez v NJ (mozna drazsi nez Chicago), ale taky asi vic vydelas nez v NJ. NEKUPUJ JIDLO U korejcu co maji kramek s potravinama na kazdem rohu. Nakupuj v K-Martu apod. Podle me je to stejny jako v CR. Porovnej Prahu a napr. Brno. Ceny v Praze dvojnasobny. Nemuzu vubec porovnavat NYC a jiny mesta a to proto, protoze jsem za tech par mesicu navstivil snad jen 10 mest. A to jsem pres nektere jen projizdel. A to mesto (vesnice) kde bydlim, nestoji ani za zminku. Je to Elizabeth v NJ Very Happy Pokud tady ale chces prijet, tak prvni den podle me nebudes chtit vubec spat. Budes chtit videt porad neco noveho. Tady je hodne co objevovat a pruvodce mestem, ktery si asi koupis, nebude asi nejtensi kniha v knihkupectvi. Kdyz jsem tady prijel ja, tak jsem se utikal podivat na misto kde byli "dvojcata". (Moje zena je newyorkcanka, takze ji ta velikost budov a mnozstvi lidi nic nerikaji. Uz je davno zvykla) Utratil jsem dolary v Century 21 (tam maji slevy na vsechny znackovy obleceni) a pak jsem s taskama lital po New Yorku az jsem si okolo 5 rano, kdyz jsem se koukal na svetla Times Square rekl, ze bych mohl jit konecne spat Very Happy

Pokud vypadas, tak jako na obrazku, tak sem musis prijet. Tohle je NYC! Shocked Very Happy

OZVETE SE CESKY A CESI V NYC!!
ShaQuan

PříspěvekZaslal: st prosinec 06, 2006 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LOL tak jako na obrazku urcite nevypadam Very Happy Very Happy

Ale i tobe diky za info. No ale to je mozna jeste lepsi - bydle v mensim a poklidnem mestecku v NJ a pracovat v NYC. Nejlepsi by bylo koupit si pekny domecek na Long Islandu v naky ty rybarsky vesnicce a mit mesto hned vedle. Nevim kdy se do New Yorku dostanu, ale nekdy bych se urcite chtel prijet podivat, protoze ze vsech americkych mest mam tohle nejradsi.

Tak preju hodne uspechu ve firme a jeste jednou diky Very Happy
Genius75

Registrace: 30. 10. 2005

PříspěvekZaslal: st prosinec 06, 2006 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShaQuan napsal:
LOL tak jako na obrazku urcite nevypadam Very Happy Very Happy

Ale i tobe diky za info. No ale to je mozna jeste lepsi - bydle v mensim a poklidnem mestecku v NJ a pracovat v NYC. Nejlepsi by bylo koupit si pekny domecek na Long Islandu v naky ty rybarsky vesnicce a mit mesto hned vedle. Nevim kdy se do New Yorku dostanu, ale nekdy bych se urcite chtel prijet podivat, protoze ze vsech americkych mest mam tohle nejradsi.

Tak preju hodne uspechu ve firme a jeste jednou diky Very Happy

Az sem prijedes, tak dej vedet .. nekam zajdeme ..
ShaQuan

PříspěvekZaslal: čt prosinec 07, 2006 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to by bylo super, kdyby tam uz byl nekdo, s kym se domluvim cesky Smile a kdo uz mesto zna, ale horsi je ze nevim kdy se tam dostanu, urcite nejdrive tak za 2-3 roky. Pokud se neco nestane a nepojedu do NYC na dovolenou o letnich prazdninach Smile stat se muze vsechno. Ale pokud jde o me, rad bych tam zkusil pracovat ale v ceste stoji rada prekazek a ja si ted netroufam odhadovat jak bych je prekonaval. Preci jen sem ted teprve zacal pracovat a sbirat zkusenosti takze myslet na neco takoveho je dosti predcasne. Ale urcite dekuji za info o meste a i za tuhle nabidku, vazimm si ji !
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Cestovani po Americe Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com