nevim co delat, jak se konecne zlegalizovat?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

nevim co delat, jak se konecne zlegalizovat?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta
Autor Zpráva
ptak.louskutak
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 13, 2006 1:13 pm    Předmět: nevim co delat, jak se konecne zlegalizovat? Odpovědět s citátem

Jsem v docela ozehave situaci. Vyhral jsem v loterii green card a pred mesicem byl v Memphis na pohovoru. Mel jsem vsechno co jsem potreboval a co po me chteli, az na jednu vec. Kdyz jsem mel predlozit legalni vstup do USA, tak jsem predlozil bilou karticku I-94. V Usa jsem uz 3-ti rok a tak po me pozadoval prodlouzeni pobytu, ktery jsem bohuzel tenkrat nevyrizoval, takze z tohoto duvodu vse propadlo a urednik mi dal odklad. Rekl, at si sezenu pravnika a zkusim to touto cestou.Jiz jsem s tim pravnika obeznamil, ale jsem na pochybach, ze s tim neco zmuze. Loterie konci 30. zari a to je za chvili. Napadlo me, jestli se da treba pomoci tim, ze bych se svym zamestnavatelem sepsal sponzorstvi z prace, ktere by pro me muj sef udelal, uz jsem s nim o tom mluvil... s tim, ze pokud by mi urednik na zaklade neprodlouzeneho pobytu neudelil green card, tak aspon bych dostal permanent rezident na zaklade sponzorstvi z prace. Myslite, ze je takova cesta? Je to mozne? Mate se sponzoringem nekdo zkusenosti? Idea
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 13, 2006 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrkni na tenhle prispevek.

http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopic-803.html
ptak.louskutak
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 14, 2006 7:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja bydlim v Tenneessee, ale o to nejde, spise me zajima jestli s tim mate nekdo nejakou skusenost, co se tyce vyrizovani papiru od zamestnavatele. Dekuji Question
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 23, 2006 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com