|
|
| Autor |
Zpráva |
ptak.louskutak Anonymní
|
Zaslal: st září 13, 2006 1:13 pm Předmět: nevim co delat, jak se konecne zlegalizovat? |
|
|
Jsem v docela ozehave situaci. Vyhral jsem v loterii green card a pred mesicem byl v Memphis na pohovoru. Mel jsem vsechno co jsem potreboval a co po me chteli, az na jednu vec. Kdyz jsem mel predlozit legalni vstup do USA, tak jsem predlozil bilou karticku I-94. V Usa jsem uz 3-ti rok a tak po me pozadoval prodlouzeni pobytu, ktery jsem bohuzel tenkrat nevyrizoval, takze z tohoto duvodu vse propadlo a urednik mi dal odklad. Rekl, at si sezenu pravnika a zkusim to touto cestou.Jiz jsem s tim pravnika obeznamil, ale jsem na pochybach, ze s tim neco zmuze. Loterie konci 30. zari a to je za chvili. Napadlo me, jestli se da treba pomoci tim, ze bych se svym zamestnavatelem sepsal sponzorstvi z prace, ktere by pro me muj sef udelal, uz jsem s nim o tom mluvil... s tim, ze pokud by mi urednik na zaklade neprodlouzeneho pobytu neudelil green card, tak aspon bych dostal permanent rezident na zaklade sponzorstvi z prace. Myslite, ze je takova cesta? Je to mozne? Mate se sponzoringem nekdo zkusenosti?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ptak.louskutak Anonymní
|
Zaslal: čt září 14, 2006 7:53 am Předmět: |
|
|
ja bydlim v Tenneessee, ale o to nejde, spise me zajima jestli s tim mate nekdo nejakou skusenost, co se tyce vyrizovani papiru od zamestnavatele. Dekuji  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so září 23, 2006 1:37 pm Předmět: |
|
|
 |
|
| Návrat nahoru |