Obchodní aktivity - dotaz

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Obchodní aktivity - dotaz

Autor Zpráva
Fla

Registrace: 26. 09. 2005

PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2005 3:16 pm    Předmět: Obchodní aktivity - dotaz Odpovědět s citátem

Mám dotaz ohledně registrace LLC. Chci založit v US LLC a předmětem činnosti bude několik aktivit. Maloobchod, velkoobchod a služby různého charakteru včetně mezinárodního marketingu. Nevím, zda se registruje v US každá činnost zvláš
Fla

PříspěvekZaslal: so prosinec 24, 2005 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No vidím, že s tímto asi nemá nikdo zkušenosti a nebo jsem se někde v něčem přehlídl. Prostudoval jsem kde co, ale na můj dotaz jsem si odpověď nenašel. Pokud je můj dotaz nějak hloupý, omlouvám se. No přesto bych rád znal odpověď na mou otázku a dozvěděl se nějakou omáčku od zkušeného obchodníka, který má zkušenosti s registrací více činností najednou. Pokud se tu nějaký takový najde, pomůže mi. Pokud ne, pošlu dotaz na příslušné úřady, ale tam to bude pravděpodobně ve strohé odpovědi. V každém případě děkuji za každou dobrou radu. Fla.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po prosinec 26, 2005 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, to není protože lidi zde nemají skušenosti, ale protože každý se nechodí tak často.

Pokusím se Ti odpovědět. Jak jistě víš, tak si napřed musíš zjistit jak si sestavíš ten kšeft. Má to být, GP, LP, LLP, LLC, LLLP, Corp., Chapter S corp., atd? Toto si můžeš zjistit v jakékoliv základní knížce o businessu. Prohlédni si knihkupectví, něco pod "starting your own business", nebo entrepreneurship, atd. Jsou jich stovky. Nekupuj si z antikvariátu nebo od kamarádů. Musíš mít nové knihy protože se sestavení obchodů hodně mění (např. LLC začalo být časté složení jen od 1990-tých letech).

Za druhé, sestavení podniků je záležitost státu, a né federální vlády. Takže jestliže chceš založit business na Floridě, tak si najdi průvodcke Floriským zákonu. Toto si můžeš klidně najít na Googlu. Dej si tam Florida LLC a dostaneš vše informace co potřebuješ. Ale samozřejmě že považuj jen informace od státu (když URL končí s .us nebo .gov) za spolehlivé. Např. http://dlis.dos.state.fl.us/fgils/business.html a http://dlis.dos.state.fl.us/fgils/startbus.html

Za třetí, činosti se musí zapisovat většinou když si zakládáš corporation, což LLC samozřejmě není. S LLC většinou podle této stránky máš větší volnost, i když čistost při incorporaci většinou můžeš zapisovat tak široce, že Ti to nebude dělat žádné problémy. Ale na LLC potřebuješ "operating agreement" které Ti a partnerům svážou ruce i více, ale máte hodně volnosti než při incorporacením.
Fla

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2005 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji Ti za odpověď PDmlynku. Smile
florida
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 13, 2006 4:04 pm    Předmět: LLC Odpovědět s citátem

Mam LLC a pri zakladani se te zeptaji na hlavni predmet v podnikani. V prubehu trvani jsme rozsirovali nabidku sluzet a nikam jsme to nemuseli hlasit. Hlavne si do nazvu nedavej predmet cinnosti, pak by jsi byl locknuty v dane cinnosti.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 14, 2006 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem si taky zakladal a do cinosti mam vyplnene tohle:

To engage in any lawful act or activity for which corporations may be organized under the "YOUR STATE" business corporation act.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Business Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum - rare free community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic