|
|
| Autor |
Zpráva |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 389
|
Zaslal: st listopad 16, 2005 8:25 pm Předmět: |
|
|
oukej..a budes mi nosit do chladku buchty?Ale ja rada makovy.
Jinak ja tez bydlim kousek od I-75 ,ale trosku nize nez ty.
Jinak Vam tu dam vedet,jak jsem dopadla u soudu,pokud bude vse oukej a dovoli mi mezi cernymi zajit obcas na comp
P.S. rigu...z Tveho pohledu.Ty by jsi se zeptal toho dotycneho,co tu inzeruje,ze zaridi DL???
Ja tomu nejak neverim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 824 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt listopad 17, 2005 7:56 pm Předmět: |
|
|
Je to risk, ale pokud se domluvite tak, ze mu nedas ani floka, dokud nebudes mit DL v ruce, tak by to snad nemel byt problem. Za optani clovek nic neda, ah bych mu na Tvem miste aspon brnknul, pac byt tu bez ridicaku je .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 16, 2005 10:19 am Předmět: |
|
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 16, 2005 10:24 am Předmět: |
|
|
pedrousa
niceho se neboj,Ja jsem dluzil creditnim spolecnostem pres 20 tisis dolaru a kdyz me chytla imigracka tak jsem jim dal nesmelej navrh,ze by me tu mohli nechat do te doby nez zaplatim veskere sve dluhy,oni rekli at se o to nestaram ze to zaplati pojistovna a mazal jsem domu jak namydlenej blesk,uz jsou to dva roky a nikdo se neozval a pocitam ze ani neozve  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 954 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: pá prosinec 16, 2005 11:45 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | pedrousa
niceho se neboj,Ja jsem dluzil creditnim spolecnostem pres 20 tisis dolaru a kdyz me chytla imigracka tak jsem jim dal nesmelej navrh,ze by me tu mohli nechat do te doby nez zaplatim veskere sve dluhy,oni rekli at se o to nestaram ze to zaplati pojistovna a mazal jsem domu jak namydlenej blesk,uz jsou to dva roky a nikdo se neozval a pocitam ze ani neozve  |
Diky za cenny prispevek primo od zdroje.
Bylo by supper kdyby jsi mohl na toto tema zalozit novy prispevek (s nazvem napr. "Deportace z USA") a trosku nam popsat jak takova deportace probiha. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Waxx Anonymní
|
Zaslal: ne září 10, 2006 2:38 am Předmět: Ridicak |
|
|
| Budu strucny.Jirka z MI mi pomohl k ridicaku.........uprimne jednoduse vydelane penize.......dotahl me na DMV...vedel ,co chtej....dostal jsem test ,udelal a pak si sel udelat jizdy s ucitelem,vse sam (u nas to takhle nefunguje) po odjeti 45 mint jsem dostal doklad o odjezdeni a zpet na DMV.Tam povrdili odeslani DL do 14 dnu na adresu v MI...riskl jsem a zaplatil...do 14 dnu prisla domu zalepena original obalka z DL z MI v dalsi oblace od Jirky.Stalo me to 4 dny na cestach ,nejakej vetsi peniz,ale mam DL.A je to jeho kseft a byl velice ochotnej,takze to neresim,naopak zachoval se cestne(penize az po,dopredu rekl,co me ceka-tudiz rozhodnuti na me).Jeste uvedu ,ze jsem mel propadle vizum.......v pohode....ted jsem bohuzel tak liny si dojit udelat ridicak u nas...bo us DL z MI jen zmenim na DL naseho statu...samo nove zkousky.......ale driv jsem to zkousel ziskat DL na 4 ruznych DMV s propadlym passportem,bez nej a ruzne finty a nic.......chteli videt vizum.....ssn je nezajima...alepson ne u nas........ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Waxx Anonymní
|
Zaslal: ne září 10, 2006 9:37 am Předmět: Omlouvam se |
|
|
| Omlouvam se za predchozi prispevek,ale ted koukam,ze jask jsem mel otevrenou diskuzi ve dvou oknech,omylem jsem komentar kolem ridicaku poslal sem.....Miro...muzes to pls prehodit...nebo smaznout? Diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|