|
|
| Autor |
Zpráva |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 508 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: st září 06, 2006 11:01 am Předmět: |
|
|
XxX
Co to placas? Ja jsem se ozenil z US citizen a GC mam na ceste. Nedelej machry, ani nevis kam patris.
Nevim co rict, to se neda ani komentovat tuhle ubohost. I kdyz budu zit celej zivot v USA, tak nikdy nebudu americanem, jsem hrdej na to ze jsem cech. Chtel bych videt, kdyz jsme hrali z Amerikou komu si fandila ty? Byt tvuj otec bych se za tebe stydel... Bez urazky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FUCKIN' X Anonymní
|
Zaslal: st září 06, 2006 11:47 am Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | XxX
Co to placas? Ja jsem se ozenil z US citizen a GC mam na ceste. Nedelej machry, ani nevis kam patris.
Nevim co rict, to se neda ani komentovat tuhle ubohost. I kdyz budu zit celej zivot v USA, tak nikdy nebudu americanem, jsem hrdej na to ze jsem cech. Chtel bych videt, kdyz jsme hrali z Amerikou komu si fandila ty? Byt tvuj otec bych se za tebe stydel... Bez urazky  |
KDYBY SIS CETL PORADNE VSE CO SE TU PROBIRA, TAK JSEM MNOHOKRAT ZDURAZNOVALA, ZE SE NECHCI ZAMERIKANIZOVAT.
MACHRY?? HAHA
NE NIKDY NEBUDES AMERICANEM, A CO JAKO? NEBYLS TO NAHODOU TY KDO TADY MINULE VSECHNY NAPADAL KVULI TOMU ZE TY SES UZ ZAMERIKANIZOVAL A OSTATNI NE??
JA PO TOM NETOUZIM, JA VE FAST FOODECH NEJIM, A ANI PO TOM NETOUZIM, TAK NEVIM O CO TI JDE.
KDYZ JSME HRALI S AMERIKOU, TAK JA NEFANDILA NIKOMU, JA V TEN OKAMZIK NA TELEVIZI NEKOUKALA, SORRY,TAK SNAD JINDY. HELE A MOJI RODINE V CECHACH JE TO JEDNO KOMU FANDIM, I KDYBYCH SI NECHALA VYTETOVAT NA CELO MEXICKOU VLAJKU, TAK TO NIC NEMENI.
TAK MI TEDA BUCKY NAPIS O CO TI VLASTNE JDE, PROTOZE MYSLIM ZE TOHLE NIKAM NEVEDE. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: st září 06, 2006 11:54 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | To: american chopper
Vystizne  |
nejen anonym,
ale jeste buzerant LOL |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terezice
Registrace: 21. 06. 2006 Příspěvky: 155 Bydliště: California
|
Zaslal: st září 06, 2006 1:28 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | No rozkecli jste se tu vsichni pekne
BTW. jeste porad mi nikdo nevysvetlil jak ji propadne to SSN  |
Propadne je asi nevhodne slovo. Agentura nahlasi na SS office, ze divcina, ktera vlastnila toto SSN uz pro ne nepracuje, tudiz papa - jakekoliv dalsi pouziti nehrozi |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 912 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st září 06, 2006 4:43 pm Předmět: |
|
|
Fascinujici. Ja znal jednu, ktera praskla do bot 2 tydny po priletu a to SSN dela dodneska.
| scout66 napsal: | Mozna to sepisu a pak to sem hodim z nejakyho pocitace nekde v knihovne.
|
Ja sem chodim zasadne jenom z knihovny. A od te doby, co je Mob moderator, se mi uz i to zda nebezpecne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxipes
Registrace: 05. 02. 2005 Příspěvky: 140
|
Zaslal: st září 06, 2006 8:46 pm Předmět: Re: fuckin X |
|
|
| Anonymous napsal: |
TVOJE MAMA JE KURVA, TAK SE HOD DO KLIDU .
|
Nejsem moderator a ani nikdo jemu podobny.Jsem MAXIPES,ale presto vim,ze je zbytecne se takto vulgarne napadat a urazet.Neni to o tom,ze by jsem chtel nekomu rikat co ma delat,nebo do jake skupiny lidi zapadat,nebo cokoliv jineho,ale prijde mi to vazne hodne hnusny kdyz nekdo takto urazi treti osobu,co asi nema nic spolecneho s touto.... (nevim jak to neco nazvat,chtel jsem pouzit slovo diskuse,ale je to asi o necem jinem).Proste rikam svuj nazor a je mi jedno kdo je za jakymkoliv nickname=prezdivka.
Z urcitych duvodu prekladam nickname do jazyka ceskeho,aby pro ty co neznaji dobre jazyka anglickeho pochopili spravne vyznam a nedoslo tak ke zbytecne hysterii.
Pokud by prece jen po precteni meho prispevku chtel nekdo napadat mou osobu,tak OUKEJ,ale prosim netahat sem babicky,dedecky,strycky tatky,mamky,sestrenice a dalsi cleny rodiny.
Predem dekuji za ochotu,laskavost a zaroven koncim svuj monolog .
Zatim cago maxipes. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 272
|
Zaslal: st září 06, 2006 10:52 pm Předmět: |
|
|
| Docela smutne mila xxx je,ze pises o me mame,ze byla kurva,kdyz vis,ze umrela..kdysi jak pamatujes,me to nasralo,protoze se situace opakuje,ale dnes je mi te uz jen lito..ty jsi opravdu uboha vylizana stetka a tohle tady uz myslim pochopil kazdy..tak jen dal urazej mou matku,ja to uz nejak unesu..je mi lito tve mamy,ze porodila a vychovala takovy odpad.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt září 07, 2006 8:31 am Předmět: Re: fuckin X |
|
|
| Maxipes napsal: | | Anonymous napsal: |
TVOJE MAMA JE KURVA, TAK SE HOD DO KLIDU .
|
Nejsem moderator a ani nikdo jemu podobny.Jsem MAXIPES,ale presto vim,ze je zbytecne se takto vulgarne napadat a urazet.Neni to o tom,ze by jsem chtel nekomu rikat co ma delat,nebo do jake skupiny lidi zapadat,nebo cokoliv jineho,ale prijde mi to vazne hodne hnusny kdyz nekdo takto urazi treti osobu,co asi nema nic spolecneho s touto.... (nevim jak to neco nazvat,chtel jsem pouzit slovo diskuse,ale je to asi o necem jinem).Proste rikam svuj nazor a je mi jedno kdo je za jakymkoliv nickname=prezdivka.
Z urcitych duvodu prekladam nickname do jazyka ceskeho,aby pro ty co neznaji dobre jazyka anglickeho pochopili spravne vyznam a nedoslo tak ke zbytecne hysterii.
Pokud by prece jen po precteni meho prispevku chtel nekdo napadat mou osobu,tak OUKEJ,ale prosim netahat sem babicky,dedecky,strycky tatky,mamky,sestrenice a dalsi cleny rodiny.
Predem dekuji za ochotu,laskavost a zaroven koncim svuj monolog .
Zatim cago maxipes. |
Dobry prispevek |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt září 07, 2006 8:32 am Předmět: |
|
|
| american chopper: citim s tebou, je to ubohost.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt září 07, 2006 8:34 am Předmět: |
|
|
| Mozna by tohle forum mohlo mit "Bodovy System" na nadavky, vilgarnosti a neprimerene osocovani, s nasledkem casove/docasne suspendace. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terezice
Registrace: 21. 06. 2006 Příspěvky: 155 Bydliště: California
|
Zaslal: pá září 08, 2006 1:36 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Mozna by tohle forum mohlo mit "Bodovy System" na nadavky, vilgarnosti a neprimerene osocovani, s nasledkem casove/docasne suspendace. |
to by ale bohuzel moderatori, nedelali nic jineho, nez bodovali, tady se to docela temi vyrazy hemzi. A nakonec by tu nikdo nezustal teda skoro nikdo |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 183 Bydliště: CA
|
Zaslal: pá září 08, 2006 11:35 pm Předmět: |
|
|
| Terezice napsal: | | Anonymous napsal: | | Mozna by tohle forum mohlo mit "Bodovy System" na nadavky, vilgarnosti a neprimerene osocovani, s nasledkem casove/docasne suspendace. |
to by ale bohuzel moderatori, nedelali nic jineho, nez bodovali, tady se to docela temi vyrazy hemzi. A nakonec by tu nikdo nezustal teda skoro nikdo |
Asi tak....
pokud to jde, neragovat jinak nez argumenty, kdo se na ne nezmuze, sklouzava k vulgarnostem....
Nechapu proc vas xXx tak vytaci....jeji styl prece uz musite znat a nemusite na ni reagovat, k nicemu to nevede, je dost naivni na to, aby vubec chapala principy konstruktivni diskuze.....lol, lol, lol.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa Anonymní
|
Zaslal: čt září 21, 2006 7:28 pm Předmět: Re: Existuje moznost jak tu zustat legalne? |
|
|
| XxX napsal: | | Big_Rig napsal: | | Terezice napsal: |
vizum ti nevezmou, ale propadne ti SSN a insurance. |
Mohla bys tohle vysvetlit? |
Na J1 (aupair) se smi delat pouze u rodiny.
J1 je to nejtrapnejsi vizum, ja ho taky mela.
Nemas pracovni povoleni, a kdyz odejdes od rodiny,
agentura to hlasi na imigracnim, a budes tam mit zaznam
ze jsi nelegal.
Samozrejme pojisteni co aupair maj je okamzite zruseno.
Jestli si ale budes davat pozor aby te nikde nechytli,
jdi do toho!!! Neni nic horsiho nez delat pro rodinu otroka za 140 dolaru tejdne... |
TAK S TIMHLE TEDA ROZHODNE 100% SOUHLASIM.
JA JSEM ODESLA OD RODINY PRED TYDNEM.NASLAJSEM SI BYDLENI U KAMOSE A AJ PRACI MAM V JEDNOM FITKU. NA NIC SE ME NEPTALI.AKORAT NA SSN..COZ MAM A ID ... TO MAM RIDICAK (KTEREJ MI ALE PROPADNE V LEDNU).
ZA 140 DOLARU NA TEJDEN UZ ME NIKDO ANI NEUVIDI! JE TO NORMALNI BUZERACE A POKUD TO CTE NEKDO,KDO SE TED HODLA HLASIT NA AUPAIR TAK AT TO ANI NEZKOUSI,PROTOZE JE TO NORMALNI ZLEGALIZOVANY OTROCTVI!!!!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MARKETA Anonymní
|
Zaslal: čt září 21, 2006 7:33 pm Předmět: Re: Existuje moznost jak tu zustat legalne? |
|
|
| pdmlynek napsal: | | XxX napsal: | | Neni nic horsiho nez delat pro rodinu otroka za 140 dolaru tejdne... |
No, to je teda výborný pohled na věc.
Já vždycky považoval au pair jako někoho kdo žije rok v baráku jiné rodiny zadarmo, má pokoj, stravu, a pomáhá pár hodin (mám dojem 5 za den) s děckama. Dostává $140 na týden kapesného. Nikdy jsem se nedíval na vztah mezi rodinou a au pairkou jako mezi zamestnavatelem a zaměstnancem, ale spíš jako rodiný vztah. Měl jsem vždycky dojem že holka nejede si vydělat, ale jen si spíš užít rok v jiném kraji.
Nevím, nikdy jsme osobně au paira nepřijali; má žena to nechce, i když by nám to hodně pomohlo. Každá sousedka kdo au pairku hostila si to pochvalovala že to prý byl pěkný prožitek pro obě strany, i když většina jich líčila že to spíš připadá že hostit au pairku je jako si pozvat do domu teenagera.
Vážně se na to díváš, XXX, jako na otročinu? Dosti mě to šokuje. Mají ostatní au pairky podobný názor?
A zdrhnout od rodiny? Rozumím že když je mezi rodinou a holkou spor, a společně si nevycházejí, tak se to ruší. Ale nedovedu si představit že holka která mínila s rodinou žít rok, by se sebrala a opustila rodinu. Rodina s její přítomností počítala, a pak musí měnit plány a hledat novou holku s kterou by si pak vycházela. Mám dojem že by rodina byla docela dosti smutná kdyby se jí to stalo. Navíc mi to připadá docela ne-etické zneužít víry rodiny jen aby se holka dostala do USA.
Nevím. Možná že se na to dívám dosti naivně. |
MAM ABSOLUTNE STEJNY NAZOR. ZLEGALIZOVANA OTROCINA. HLAVNE JA BYDLIM V NY...TADY SI ZA 140 DOLARU NEKOUPIS ANI ZIMNI KABAT!!!!!! VZDYT JE TO HROZNE. NORMALNI NANNY MAJ 800 NA TYDEN A DELAJ TO SAME.
NEDELA SE 5HODIN DENNE ALE 10HODIN DENNE A 5,5 DNI V TYDNU. TAK SI TO VEZMI.
NENI TO ZROVNA LAHODA.
TAKY JDE O TEN VZTAH MEZI MATKOU A AUPAIRKOU..ZEJMENA POKUD JE AUPAIRKA PEKNA HOLKA. PAK JSI V HAJZLU,PROTOZE TA ZENSKA SE PO TOBE POVEZE JAK PO NUDLICH!!! ZARLIVOST....
NEDOPORUCUJU TO NIKOMU. UZ BY ME DO TOHO PO DRUHE NIKDO NEDOSTAL
JE TO ZIVOT BEZ JAKEKOLI SAMOSTATNOSTI. FURT TI JE NEKDO ZA PRDELI. JE TO HORSI NEZ KDYZ JSI DOMA... PORAD SE MUSIS PTAT MUZU TOHLE MUZU TAMHLETO. NEMUZES ANI POMALU S NIKYM CHODIT, PROTOZE TO JE PROTI JEJICH "FAMILY LAW"
FAKT MAGORINA...
RADEJI JEZDIT DO PRACE VLAKEM..BYDLET V MALICKEM BYTE MIT NORMALNI PRACI .. A BEJT TOTALNE SAMOSTANTA. DELAT SI CO CHCI KDY CHCI A NE SE FURT NA NEKOHO OHLIZET |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MARKETA Anonymní
|
Zaslal: čt září 21, 2006 7:40 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | scout66 napsal: | Toto vsechno se dalo zjistit predem. Pro holky je to nejjednodussi cesta, tak vetsina z nich mavne rukou a doufa, ze ona se bude mit skvele.
Mam pocit, ze vetsina tyto informace pred odjezdem nechce slyset. Je to o osobnim rozhodovani. A taky by se nic nestalo, kdyby se kazda "vychodoevropska otrokyne" predem pripravila na eventualitu, ze ji proste tento zpusob vylepsovani anglictiny nebude vyhovovat. Resit to pak po pul roku na forech je trosku blahove. |
Scoute,
jel jsi nekdy pres agenturu delat aupair?
Zkus to, a vyslechni si agenturu, jak se o skvelem programu aupair vyjadruje. Ja chtela slyset jaky to je, ale to co jsem slysela se velice lisilo od toho co jsem zazila.
Ale v jednom tobe a mlynkovi dam zapravdu - gratis letenka do Statu. Diky  |
SOUHLAAAAAS
A TU SPATECNI AT SI NECHAJ!!!!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|