|
Autor |
Zpráva |
Medic
Registrace: 15. 03. 2015 Příspěvky: 1
|
Zaslal: ne březen 22, 2015 1:33 pm Předmět: Road trip západ USA |
|
|
Zdravím, plánuju Road trip po západu USA. Trasu jsem tak nějak okoukal a co sem četl, měla by to být taková klasika. Pro mě osobně je priorita příroda, pokud možno něco jiného, něco co jsem jako evropan neviděl. Jsou ale dvě možnosti trasy.
San Diego, Disneyland, Los Angeles, Santa Barbara, San Francisco, Redwood National Park, Bend, Portland, Seattle, Glacier National Park, Yellowstone National Park, Grand Teton National Park, Boulder, Denver, Mess Verde, Taos, Santa Fe, ALBUQUERQUE, Meteror Crater, Grand Canyon National Park, Las vegas, Seuquioa Kings Canyon National Park, Yosemite National Park, konec v San Francisco.
Nebo kratší varianta start i cil v San Francisco. Otazka je jestli San Diego, Disneyland, Los Angeles a Santa Barbara stojí za to vidět nebo ne.
Cestovat budeme 3 nebo 4 pujčeným autem a budeme tam jeden měsíc.
Pokud víte o místech, zejména přirodni krásy tak napistě a trasu bych podle toho poupravil. Díky moc za všechny rady a tipy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Yuri
Registrace: 22. 11. 2011 Příspěvky: 70 Bydliště: California
|
Zaslal: ne březen 22, 2015 6:27 pm Předmět: |
|
|
Urcite by som pridal narodne parky na juhu Utahu - Arches, Canyonlands, Bryce Canyon a Zion. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiripavlikcz
Registrace: 07. 12. 2014 Příspěvky: 2
|
Zaslal: út duben 28, 2015 12:21 pm Předmět: |
|
|
Na Disneyland bych se zvysoka vykaslal, vzala me tam host-rodina kdyz jsem byl v USA na stredni a nijak extra odvazany jsem z toho nebyl. Kdyz uz, tak Six Flags nebo nejake mensi zabavni parky (California's Adventure), kde se zabavi dobre i dospeli a jsou i levnejsi.
Jestli chces hlavne prirodu, tak bych se na jizni pobrezi (LA, San Diego atd.) zrejme vykaslal a jak pise Yuri, stravil vic casu treba v Utahu. Tam jsou nejen krasne narodni parky, ale me se treba strasne libily i ruzna odpocivadla u dalnic (nektere obyc rest areas, jine primo vista points) a na jednom z nich jsme treba jen tak stravili cely dopoledne lezenim po sutrech  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|