|
|
| Autor |
Zpráva |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: po srpen 28, 2006 3:17 pm Předmět: |
|
|
To american chopper:
There's a truck driver who lives in Chicago, IL. His nickname is american chopper. One morning, he hears a voice in his head. The voice says,
"Quit your job, sell your truck, take all your money, and go to Las Vegas."
He ignores the voice.
Later in the day, he hears the voice again.
Again, he ignores the voice.
Soon he hears the voice every minute of the day.
He can't take it anymore. He believes the voice.
He quits his job, sells his truck on ebay, takes all his money, and flies to Las Vegas.
As soon as he steps off the plane, the voice says, "Go to the Rio."
He goes to Rio.
The voice says, "Put all your money into a World Series of Poker entry."
He puts up his $10,000 and buys an entry into the WSOP.
He goes to his assigned tournament table.
The first hand is dealt and the guy is dealt AsAd.
The voice says, "Go all in."
He pushes his entire $10,000 bankroll into the pot.
Three players call.
The dealer lays down the flop which is 8h9h10h.
The voice says, "Fuck."
Naposledy upravil scout66 dne út srpen 29, 2006 11:07 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 283
|
Zaslal: po srpen 28, 2006 3:43 pm Předmět: |
|
|
Sedim ve zradelne a chlamu se na cele kolo..ty jsi fakt blazen..
..predtim,nez jsem sem vlezl,jsem ti psal na icq,ze jsem s okamzitou platnosti ukoncil prac.pomer,takze bud tva dobra intuice,nebo je mi to hrani proste souzeno  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 985 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: út srpen 29, 2006 5:37 pm Předmět: |
|
|
| I do hate fridays. And mondays. And everything between mondays and fridays. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
meppovic
Registrace: 21. 05. 2006 Příspěvky: 76 Bydliště: Prazska liska podsita
|
Zaslal: čt srpen 31, 2006 8:32 am Předmět: |
|
|
| american chopper napsal: |
Sedim ve zradelne a chlamu se na cele kolo..ty jsi fakt blazen..
..predtim,nez jsem sem vlezl,jsem ti psal na icq,ze jsem s okamzitou platnosti ukoncil prac.pomer,takze bud tva dobra intuice,nebo je mi to hrani proste souzeno  |
Verim, ze to dokaze byt velmi profitni cinost, ovsem jak je to s "zavislosti" ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
|
Zaslal: čt srpen 31, 2006 10:38 pm Předmět: |
|
|
Zavislost?Tak ta se da prirovnat ke kazde jine..at uz chlast ci drogy,opravdu je to tak a myslim,ze scout mi to potvrdi.
Rozdil je v tom,ze je to jine,nez kdyz jsem hraval blacka,ci ruletu,tam jsem prohraval(obcas i vyhral)daleko vice a rychleji..
Ted jsme se scoutem zasedli skoro v jeden cas,poprve ke stolu,do te doby to bylo jen online a reakce byla naprosto totozna,ale pro nekoho kdo nehraje,tezko popsatelna,proste naproste propadnuti teto hre a myslim ze az ted,aspon ja,jsem to zacal brat opravdu vazne.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
meppovic
Registrace: 21. 05. 2006 Příspěvky: 76 Bydliště: Prazska liska podsita
|
Zaslal: pá září 01, 2006 2:04 am Předmět: |
|
|
| american chopper napsal: | Zavislost?Tak ta se da prirovnat ke kazde jine..at uz chlast ci drogy,opravdu je to tak a myslim,ze scout mi to potvrdi.
Rozdil je v tom,ze je to jine,nez kdyz jsem hraval blacka,ci ruletu,tam jsem prohraval(obcas i vyhral)daleko vice a rychleji..
Ted jsme se scoutem zasedli skoro v jeden cas,poprve ke stolu,do te doby to bylo jen online a reakce byla naprosto totozna,ale pro nekoho kdo nehraje,tezko popsatelna,proste naproste propadnuti teto hre a myslim ze az ted,aspon ja,jsem to zacal brat opravdu vazne.. |
tak sem to myslel, proste jestli je vule kdyz se zrovna nedari od toho od trhnout a rici dnes ne... aby to bylo skutecne profitni "zamestnani" a ne jen velka jizda s nejistym koncem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
Zaslal: pá září 01, 2006 4:47 am Předmět: |
|
|
Jinak to ani bohuzel nejde Nikdo, ale opravdu NIKDO nedokaze vyhravat kontinualne. Jednim ze zakladu uspechu v pokeru je naucit se "nehrat". Je to v teto hre straslivy paradox, na kterem zalezi temer vsechno. Nejenom nehrat nevhodne startovni kombinace, ale nehrat i druhou nejlepsi, pokud vytusim, ze nekdo drzi "nut" (neporazitelna kombinace v partii). A nehrat tehdy, kdy se necitim, nejsem koncentrovany, strizlivy, zodpovedne naladeny..... nehrat je v pokeru casteji dulezitejsi, nez hrat.
Kdo toto nepochopi, nebo na to nema povahu ci mentalitu, at hraje maximalne doma s kamosema u pivka jen pro zabavu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
|
Zaslal: so září 02, 2006 3:11 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | Jinak to ani bohuzel nejde Nikdo, ale opravdu NIKDO nedokaze vyhravat kontinualne. Jednim ze zakladu uspechu v pokeru je naucit se "nehrat". Je to v teto hre straslivy paradox, na kterem zalezi temer vsechno. Nejenom nehrat nevhodne startovni kombinace, ale nehrat i druhou nejlepsi, pokud vytusim, ze nekdo drzi "nut" (neporazitelna kombinace v partii). A nehrat tehdy, kdy se necitim, nejsem koncentrovany, strizlivy, zodpovedne naladeny..... nehrat je v pokeru casteji dulezitejsi, nez hrat.
Kdo toto nepochopi, nebo na to nema povahu ci mentalitu, at hraje maximalne doma s kamosema u pivka jen pro zabavu. |
No,teorii mas zvladnutou dobre,ale ty dve damy se kteryma jsi sel posledne all in,rikaji neco jineho .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
Zaslal: so září 02, 2006 4:50 pm Předmět: |
|
|
Ale kus! QQ jsou za urcitych okolnosti tak silna kombinace, ze nehrat all-in je chyba. Pokud to jednou nevyjde, v dlouhodobem meritku se ti to musi vyplatit. Muj problem je ten, ze na to dlouhodobe meritko potrebujes hrat kontinualne, i kdyz momentalne muzou prijit necekane prohry. A na kontinualni hrani musi byt cas a penize. A to vetsinou nejde moc dohromady  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|