LAS VEGAS

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

LAS VEGAS
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde se zije nejlepe?
Autor Zpráva
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: so srpen 26, 2006 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

american chopper napsal:
..sorry,zapomel jsem se prihlasit..

JA myslim ze se zapomnel prihlasit nekdo jiny... Cool
Nebo se pletu? Myslim ze nemas zapotrebi se schovavat za sdeleni jinych...pri tve inteligenci...
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: so srpen 26, 2006 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MW napsal:
american chopper napsal:
..sorry,zapomel jsem se prihlasit..

JA myslim ze se zapomnel prihlasit nekdo jiny... Cool
Nebo se pletu? Myslim ze nemas zapotrebi se schovavat za sdeleni jinych...pri tve inteligenci...

Vidis,ty jsi to pri sve inteligenci pochopil-la,ale vlastne nepochopila..
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: čt srpen 31, 2006 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
ShaQuan napsal:
Kua ja myslel ze nejvic herecek zije v Beverly Hills, a pak naky na Manhattanu v NY, ale ze by v San Franciscu, ale kdo jinej to muze vedet lip nez ten kdo tam zije, ja sem uz 19 let v Praze, Praha se mi libi, i kdyz priznavam ze zmena je zivot a zmenu bych urcite prijal, ale ze Severni ameriky se mi nejvic libi kanadskej Vancouver, takze nic no Laughing Laughing Laughing

k tomu Vegas, esli vypada jako Venturas ze GTAcka, to znamena ze v noci pohoda ale ve dne mesto duchu, tak diky moc Twisted Evil

XxX psala o hereckach v Santa Barbare....mam pocit ze se tady obcas dost placa, aniz by se rozumelo tomu co clovek sdeluje.....
i kdyz v pripade XxX je to zavadejici....mozna zrovna ona by mela byt zdrzenlivejsi v hodnoceni druhych.....o tom co ma kdo v hlave, nemluve...

nevim o co ti jde
a proc se te dotyka ze se mi nelibej peroxidovy blondyny se siliconem v hrudi...
jeste ty mi rikej kdo a co se mi ma libit.
Proc ti tak vadi ze me se libej jiny veci nez tobe???
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: so září 02, 2006 12:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
Anonymous napsal:
ShaQuan napsal:
Kua ja myslel ze nejvic herecek zije v Beverly Hills, a pak naky na Manhattanu v NY, ale ze by v San Franciscu, ale kdo jinej to muze vedet lip nez ten kdo tam zije, ja sem uz 19 let v Praze, Praha se mi libi, i kdyz priznavam ze zmena je zivot a zmenu bych urcite prijal, ale ze Severni ameriky se mi nejvic libi kanadskej Vancouver, takze nic no Laughing Laughing Laughing

k tomu Vegas, esli vypada jako Venturas ze GTAcka, to znamena ze v noci pohoda ale ve dne mesto duchu, tak diky moc Twisted Evil

XxX psala o hereckach v Santa Barbare....mam pocit ze se tady obcas dost placa, aniz by se rozumelo tomu co clovek sdeluje.....
i kdyz v pripade XxX je to zavadejici....mozna zrovna ona by mela byt zdrzenlivejsi v hodnoceni druhych.....o tom co ma kdo v hlave, nemluve...

nevim o co ti jde
a proc se te dotyka ze se mi nelibej peroxidovy blondyny se siliconem v hrudi...
jeste ty mi rikej kdo a co se mi ma libit.
Proc ti tak vadi ze me se libej jiny veci nez tobe???

Ale no tak....xXx....nebavime se tady o tom co se ti libi a co ne.....to nemuzes aspon jednou ve svych vyjadrenich popremyslet o co go.....
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: so září 02, 2006 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:

Jen tak stranou, XxX: nevím jestli si to uvědomuješ nebo ne, ale silikónové implanty se už při augmentation mammaplasty nepoužívá v USA od 1992. Prý je moc velká šance že to může škodit zdraví. Jo, vím že se to ještě někde jinde používá, ale v USA a Kanadě ne.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde se zije nejlepe? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com