|
|
| Autor |
Zpráva |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 149 Bydliště: CA
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 9:45 pm Předmět: |
|
|
| american chopper napsal: | ..sorry,zapomel jsem se prihlasit.. .bmp) |
JA myslim ze se zapomnel prihlasit nekdo jiny...
Nebo se pletu? Myslim ze nemas zapotrebi se schovavat za sdeleni jinych...pri tve inteligenci... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 267
|
Zaslal: so srpen 26, 2006 10:56 pm Předmět: |
|
|
| MW napsal: | | american chopper napsal: | ..sorry,zapomel jsem se prihlasit.. .bmp) |
JA myslim ze se zapomnel prihlasit nekdo jiny...
Nebo se pletu? Myslim ze nemas zapotrebi se schovavat za sdeleni jinych...pri tve inteligenci... |
Vidis,ty jsi to pri sve inteligenci pochopil-la,ale vlastne nepochopila.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: čt srpen 31, 2006 10:54 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | ShaQuan napsal: | Kua ja myslel ze nejvic herecek zije v Beverly Hills, a pak naky na Manhattanu v NY, ale ze by v San Franciscu, ale kdo jinej to muze vedet lip nez ten kdo tam zije, ja sem uz 19 let v Praze, Praha se mi libi, i kdyz priznavam ze zmena je zivot a zmenu bych urcite prijal, ale ze Severni ameriky se mi nejvic libi kanadskej Vancouver, takze nic no
k tomu Vegas, esli vypada jako Venturas ze GTAcka, to znamena ze v noci pohoda ale ve dne mesto duchu, tak diky moc  |
XxX psala o hereckach v Santa Barbare....mam pocit ze se tady obcas dost placa, aniz by se rozumelo tomu co clovek sdeluje.....
i kdyz v pripade XxX je to zavadejici....mozna zrovna ona by mela byt zdrzenlivejsi v hodnoceni druhych.....o tom co ma kdo v hlave, nemluve... |
nevim o co ti jde
a proc se te dotyka ze se mi nelibej peroxidovy blondyny se siliconem v hrudi...
jeste ty mi rikej kdo a co se mi ma libit.
Proc ti tak vadi ze me se libej jiny veci nez tobe??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 149 Bydliště: CA
|
Zaslal: so září 02, 2006 12:06 am Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | Anonymous napsal: | | ShaQuan napsal: | Kua ja myslel ze nejvic herecek zije v Beverly Hills, a pak naky na Manhattanu v NY, ale ze by v San Franciscu, ale kdo jinej to muze vedet lip nez ten kdo tam zije, ja sem uz 19 let v Praze, Praha se mi libi, i kdyz priznavam ze zmena je zivot a zmenu bych urcite prijal, ale ze Severni ameriky se mi nejvic libi kanadskej Vancouver, takze nic no
k tomu Vegas, esli vypada jako Venturas ze GTAcka, to znamena ze v noci pohoda ale ve dne mesto duchu, tak diky moc  |
XxX psala o hereckach v Santa Barbare....mam pocit ze se tady obcas dost placa, aniz by se rozumelo tomu co clovek sdeluje.....
i kdyz v pripade XxX je to zavadejici....mozna zrovna ona by mela byt zdrzenlivejsi v hodnoceni druhych.....o tom co ma kdo v hlave, nemluve... |
nevim o co ti jde
a proc se te dotyka ze se mi nelibej peroxidovy blondyny se siliconem v hrudi...
jeste ty mi rikej kdo a co se mi ma libit.
Proc ti tak vadi ze me se libej jiny veci nez tobe??? |
Ale no tak....xXx....nebavime se tady o tom co se ti libi a co ne.....to nemuzes aspon jednou ve svych vyjadrenich popremyslet o co go..... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1252 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: so září 02, 2006 4:36 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: |
a proc se te dotyka ze se mi nelibej peroxidovy blondyny se siliconem v hrudi... |
Jen tak stranou, XxX: nevím jestli si to uvědomuješ nebo ne, ale silikónové implanty se už při augmentation mammaplasty nepoužívá v USA od 1992. Prý je moc velká šance že to může škodit zdraví. Jo, vím že se to ještě někde jinde používá, ale v USA a Kanadě ne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|