|
|
| Autor |
Zpráva |
Zklamana Anonymní
|
Zaslal: so srpen 19, 2006 7:25 pm Předmět: Jak ztratit milionare |
|
|
Napisu vse velmi zkracene,protoze toho mam moc.Chodila jsem s partnerem ktery byl ode mne starsi.Nejdrive jsem o nej nemela moc zajem,ale po roce jeho neunavneho snazeni jsem si rekla ze to s nim tedy zkusim.Nas vztah byl bajecny on vedel o mych zivotnich cilech a vubec se na to netvaril spatne presto,ze byl rozvedeny s hysterkou ktera ho buzerovala i po rozvodu,coz jsem pochopila az kdyz jsem se k nemu nastehovala.Choval se ke me bajecne a protoze jeho rodina pochazi puvodne z polska,miloval nasi kuchyni,nemusel mit klimatizaci a nevadilo mu piti bez ledu.Takze temer jako rodak z cech.Protoze mel vlastni firmu,zacal mi vyrizovat pracovni povoleni a vedel,ze v pripade,ze to nevyjde,budu se muset vdavat.No a stalo se,po 3,5letech pohodoveho ziti az na nektere chvilky,ktere rozbourila jeho byvala zena[nebo soucasna?],ktera se mnou za celou tu dobu nepromluvila a ani jsem se s ni nevidela[bydli 5min od nej],ale jemu asi porad volala a drbala ho za vsechno mozne a hlavne za to co nebylo jeho vina.Tak imigracni na me pritlacilo a tak jsem ja pritlacila na nej.Uz na vanoce kdyz jsem na toto tema zabrousila,rekl,ja jsem myslel,ze jsem ti rekl,ze se uz zenit nebudu a deti tez ne.Tehdy jsem mu rekla,at si to rychle rozmysli a da mi vedet,at se muzu sbalit a jit dokud mam cas a pokud o tom nezacne mluvit sam,budu to brat jako ze se rozhodl pro svatbu.No a ted se vsechno vyvrbilo,on mi rekl,ze se zenit nebude,protoze uz nechce zadnou rodinu,presto ze vedel,ze je to podminkou pro nas vztah a ted i pro to abych tady mohla zustat.Kvuli nemu jsem nevidela rodice rok,protoze jsem mela obavy vycestovat a tak jsme delali u tech papiru prodlouzeni viza,ktere mi konci v lednu.Na otazku jestli by mi jen nemohl pomoct abych tady zustala ,rekl ne s oduvodnenim,ze porozumel,ze si chci nekoho najit a mit s nim rodinu,protoze on proste decka nechce.Ten kdo o nasem vztahu vedel a vi co se stalo nechape,proc se takto zachoval,jeho rodice jsou z toho paf a z meho okoli to ani nemluvim.Starala jsem se o nej o jeho zdravi,celou jeho farmu,dum a zahradu,podporovala jeho konicky a on ted pro me nemuze udelat ani tak malo,jako podepsat jeden papir,ktery by mi tak pomohl.Rekla jsem mu,ze podepisu predmanzelskou smlouvu aby kvuli me nestratil dalsi miliony jako v jeho minulosti,ani to proste neni ono.Vim ,ze me miloval a ted kdyz se stehuju a balim vsechno nechapu,proc se zachoval jako hajzl,mesic jsem probrecela,napsala mu par dopisu a nic z toho.A jak se rika,hodny holky z toho maji houby,je to pravda,ale ja byt mrchou neumim a jikdy jsem ji nebyla.
Co si o tom myslite?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: so srpen 19, 2006 11:26 pm Předmět: |
|
|
Ja doufam, ze ta posledni otazka je minena uprimne a ze necekas nejake utesovani, ale opravdu nazory jinych.
Ja bych rekl, ze tvuj pribeh je docela citankovy pripad . Takovych vztahu jsou na svete statisice, nebo dokonce miliony. Prvni rok je takova ta faze zamilovanosti, kdy jde jakakoliv realita stranou. U nekterych paru vydrzi dele, u nekterych naopak, ale stejne je to, ze po opadnuti "pocatecniho nadseni" je treba najit trosku jiny rozmer a vztah dal rozvijet. Ja bych se na nej teda vubec nezlobil za to, ze te prestal milovat. To se proste stava a duvody mohou byt rozlicne. To si myslim resit nikdo ani netroufne, navic ti nejak radit. S touto skutecnosti je nejlepsi se zacit rychle smirovat. Otazka legalizace pobytu pomoci v teto chvili jiz fiktivniho snatku je vec druha. Kazdy ma na tuto vec trochu jiny uhel pohledu a rict jednoznacne, jestli to pro tebe udelat mel, nebo ne, nejde. Ja bych ho jako chlap trochu i chapal po tom, co si prozil po rozvodu se svoji prvni zenou. Ma spatne zkusenosti a obavu z toho, ze se upise na radu let. Naturalizacni proces neni kratkodoba zalezitost a manzelstvi rozhodne velky zavazek je. Osobne si nemyslim, ze byvaly partner, navic po celkem dranatickem rozchodu, by byl tim nejidealnejsim protejskem k tomuto kroku.
To, ze jsi se pro nej "objetovala", je treba jen tvuj subjektivni pocit. Ostatne v kazdem vztahu se lide urcitym zpusobem pro toho druheho obetovavaji. Pokud je to vzajemne, je to naprosto v poradku a on ma mozna pocit, ze pro tebe taky hodne udelal.
Asi jsem te ted moc nepotesil. Asi cekas nejaka slova podpory, ale ja si myslim, ze nekdy je lepsi podivat se proste pravde do oci a zacit jednat.
Aspon neco pozitivniho. Zivot je podle meho nazoru kvalitnejsi tehdy, kdyz je hodne pestry, dramaticky, plny zvratu a neocekavanych udalosti. Z kazde situace vede nejaka cesta a cas vsechno srovnava a zustavaji jen vzpominky. Ty spatne brzy vysumi a ty hezke si clovek pekne zaradi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 267
|
Zaslal: so srpen 19, 2006 11:51 pm Předmět: |
|
|
..tak trosku mi k tomu vsemu zklamani,ktere nam tady popisujes,nesedi to pojmenovani topicu..
Ma rada,ser na polaka,pokud ty chces v budoucnu rodinu a partner ne,tak si myslim,ze to fungovat dlouhodobe nemuze..
..mimochodem,ja rodinu chci,nechces me?Nemam sice farmu,ale muzes se mi starat o trucka  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1252 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: ne srpen 20, 2006 8:44 am Předmět: |
|
|
No, máš to těžké. Zní to jako že mu něco chybělo v jeho manželství, a tak si nabalil kočku z druhé strany světa. Zneužíval Tvojí víru v lásce, říkal Ti to co jsi chtěla slyšet. Je to podvodník který jen zneužívá ostatní.
Píšeš že by Tvým partnerem. Možná že o něm tak myslíš, ale z toho co jsi zde napsala to zní že bohužel on žádný Tvůj partner nikdy nebyl. Jen Tě zneužíval. To že jsi z Evropy a chceš v USA zůstat, a že on zná Americký právní systém lepší než Ty, jen dokazuje že byl schopný Tě zneužívat víc než by si dovolil průměrnou Američanku která by nebyla v tak slabé poloze jak jsi byla Ty.
Možná že Ti řekl že je rozvedený, ale já si nejsem tak jistý. Potrvdila jsis to sama? Rozvody, a rozvodní procesy jsou veřejné informace. Je docela možné, že Ti jenom řekl že je rozvedený, používá Tě na rok nebo dva, až do té doby než jsi na to přišla jaký je podvodník. Odhodí Tě použitý toaletní papír, a během pár týdnů nebo měsíců si nabalí další holku a začne mu to znovu. Chudák Ty, ty další holky, a hlavně jeho žena.
Jak se holka vyhne chlapům kteří jsou ženatý a jen hledají holky stranou? Docela jednoduše: jestliže holka je vážně jeho láskou, tak velice brzo v jejich vztahu se bude chovat o jeho vztahu veřejně a né tajně. Znamená to, že představí holku rodině, kámošům, a jeho spolupracovníkům, bude jí tahat na parties, atd.
Jinak je mnoho web sites které jsou přesně na tento problém zeměřeny. Napiš tam, a popovídej si s ostatními holkami kteří byly zneužívané jako jsi byla Ty. Pomůže to vice než psát zde.
Přeju Ti štěstí! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 855 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: út srpen 22, 2006 1:27 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig's here for you, baby!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terezice
Registrace: 21. 06. 2006 Příspěvky: 155 Bydliště: California
|
Zaslal: st srpen 23, 2006 11:33 am Předmět: |
|
|
tedy panove, klobouk dolu, takovou podporu od ceskych muzu bych rozhodne necekala.
Jen jeste maly vzkaz pro nasi zklamanou: Lepe drive, nezli pozdeji. Vzdy se muzes utesit myslenkou, ze svatba s nim se mohla promenit v peklo. (Znam takovy pripad, a je me te divciny moc lito. Vzdycky se ptam sama sebe jestli ty papiry za to stojej.)
Ja vim, ze ted to zni jako naplast, ale i naplast je dobra. Hlavu vzhuru bude lip. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
meppovic
Registrace: 21. 05. 2006 Příspěvky: 76 Bydliště: Prazska liska podsita
|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 1:24 am Předmět: |
|
|
Ja osobne bych to videl ve vice rovinach, prvni a mozna nejdulezitejsi je ta, ze nema dosud uzavreny prechozi zivot, pokud je bejvalka tak blizko tak to asi jen tak nenastane. Druhou bych videl ve vlastni seberealizaci ikdyz verim, ze pracovat nekde ilegalne za par dolaru neni zadne terno kord kdyz je pritel udajne milionar, preci jen to dava urcitou moznost nezavislosti, takhle mi to prijde, ze vstah skoncil a slecna nema kam jit a za co zit.
A posledni rovina je realnost snatku, preci jen bylo naznaceno ze neni nejmladsi, skutecne starsim chlapum kord po rozvodu se do dalsiho snatku nechce a na to je treba take brat ohled. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 4:29 pm Předmět: Re: Jak ztratit milionare |
|
|
| Zklamana napsal: | Kvuli nemu jsem nevidela rodice rok..
Starala jsem se o nej o jeho zdravi,celou jeho farmu,dum a zahradu,podporovala jeho konicky a on ted pro me nemuze udelat ani tak malo,jako podepsat jeden papir,ktery by mi tak pomohl. |
Takhle to dopada kdyz holka je z chlapa cela paf a udelala by pro nej cokoliv na svete...
Tys obetovala pro nej vsechno. Co on delal pro tebe? Nebyl tam naznak?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 855 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: po srpen 28, 2006 8:50 am Předmět: |
|
|
| Me by zajimalo, jestli ta dotycna tyhle bludy vubec cte? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
patrik609
Registrace: 15. 12. 2006 Příspěvky: 4
|
Zaslal: pá prosinec 15, 2006 3:15 pm Předmět: Podobne |
|
|
Som tu aj ja ostal koli americanke, avsak teraz som na nu chcel pritlacit aby sme sa zobrali a zlegalizovali papiere nech mozme vycestovat na Slovensko a kdekolvek. Lenze ona sa k svatbe nema, a nejako ju netrapi ze ja sa do USA nemozem vratit. Na jednej strane som si myslel, ze tu este pobudnem jednu sezonu zarobim extra peniaze a prehlbim nas vztah, nuz ako vy hovorite - kulovi!!!
Balim a idem domov:)))))
Hold nejako preboli...
Ako mozes niekomu verit ak pre vztah nie je ochotny urobit sluzbu, ktoru by druhy urobil bez mihnutia oka. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 479 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: út prosinec 26, 2006 2:37 am Předmět: Je mi Te lito ... |
|
|
Chapu zklamani, je mi Te lito. Ale zivot jde dal - ja taky jsem se zklamala. 5 let jsem (jeste v Cechach) jako idiot podporovala lineho nemakacenka, verila jsem, ze mel na praci jen smulu, ze mu nezaplatili atd. a jako odmenu jsem ziskala vykradeny barak, nabourane auto a dalsi "mile" veci.
Myslim, ze si musis ujasnit, co chces - chces lasku, rodinu a tak dal? Partner se najde, nemusi to byt Amik. Chces zustat v US? Sehnat Americana kvuli snatku pry neni az tak velky problem (zkusenosti jinych). Co ale nedelej, tak NEPORUSUJ jejich imigracni zakony - to se muze vymstit v budoucnosti.
Kazdopadne: ujasni si, co chces a hlavu vzhuru. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: ne únor 11, 2007 3:42 pm Předmět: LEHKA DIVKA |
|
|
| HOLCICKO, MUSIM TI RICT, ZE MI TE VUBEC NENI LITO, NAOPAK TI TO PREJU. TAK TYS HO ZPOCATKU NECHTELA , ALE NAKONEC SES ROZHODLA DAT MU SANCI........JAK HEZKE OD TEBE. TO JE ZAJIMAVY ZE SES NEROZHODLA TREBA PRO NEJAKYHO MEXICKYHO DISHWASHERA ALE NAHODOU TO BYL MILIONAR. TO SE STAVA VSEM PRIJEBANEJM CESKAM POLKAM, RUSKAM ATD A PAK MAJ JESTE TU DRZOST LITOVAT SE TU A PLAKAT JAK JE OSUD ZLEJ. JA VAM RIKAM:PREJU VAM TO A MUZETE SI ZA TO SAMI. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: po únor 12, 2007 1:25 pm Předmět: Re: LEHKA DIVKA |
|
|
| TOTEN_KOPF napsal: | | HOLCICKO, MUSIM TI RICT, ZE MI TE VUBEC NENI LITO, NAOPAK TI TO PREJU. TAK TYS HO ZPOCATKU NECHTELA , ALE NAKONEC SES ROZHODLA DAT MU SANCI........JAK HEZKE OD TEBE. TO JE ZAJIMAVY ZE SES NEROZHODLA TREBA PRO NEJAKYHO MEXICKYHO DISHWASHERA ALE NAHODOU TO BYL MILIONAR. TO SE STAVA VSEM PRIJEBANEJM CESKAM POLKAM, RUSKAM ATD A PAK MAJ JESTE TU DRZOST LITOVAT SE TU A PLAKAT JAK JE OSUD ZLEJ. JA VAM RIKAM:PREJU VAM TO A MUZETE SI ZA TO SAMI. |
haha Toten se vratil a zase perli
Kde ted ses???? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: po únor 12, 2007 1:49 pm Předmět: |
|
|
| CAU KAMARADKO, PORAD V JIZNI AMERICE. JDE TO SE MNOU Z KOPCE A JEDNOU SPATNE SKONCIM, ALE DOKUD MUZU ZIJU NAPLNO. NEKDY BYCH SI PRAL SEJIT SE S TEBOU A POKECAT. MIMOCHODEM, KDYZ MAS TU GREEN CARD, PROC SE TU NESTAVIS? MYSLIM TO VAZNE. NAPIS MI NA ERNSTGRAEBER(zavinAC)HOTMAIL.COM |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: út únor 13, 2007 1:18 am Předmět: |
|
|
| TOTEN_KOPF napsal: | | CAU KAMARADKO, PORAD V JIZNI AMERICE. JDE TO SE MNOU Z KOPCE A JEDNOU SPATNE SKONCIM, ALE DOKUD MUZU ZIJU NAPLNO. NEKDY BYCH SI PRAL SEJIT SE S TEBOU A POKECAT. MIMOCHODEM, KDYZ MAS TU GREEN CARD, PROC SE TU NESTAVIS? MYSLIM TO VAZNE. NAPIS MI NA ERNSTGRAEBER(zavinAC)HOTMAIL.COM |
Ja uz jsem davno v Cechach, uz od lonskyho roku
Co tam delas? Nepsals tenkrat ze budes ucit AJ?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|