speeding ticket - help please!

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

speeding ticket - help please!

Autor Zpráva
martha
Anonymní

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2005 6:41 am    Předmět: speeding ticket - help please! Odpovědět s citátem

ahoj!!!mohl by mi nekdo poradit?vloni jsme s přítelem dostali v OREGONU pokutu za rychlost. Meli jsme jit k soudu ji zaplatit. Dělalo to 240 dolacu. Oregonem jsme jen projizdeli, a za par dni jsme frceli home, takze sme se rozhodli to nezaplatit. A hlavne jsme uz nepředpokládali, že se nekdy budeme do států vracet....Polda sám nám řekl ze je to v pohode, ze kdyz to nezaplatime ze se to eviduje jen na úrovni státu Oregon, že teda do Oregonu bychom se radeji vracet nemeli/vzal si číslo pasu mého přítele, nevzal si ani číslo driving licence/.
Jde o to ze se letos do statů budeme vracet....letime do Chicaga...je možný ze o tom bude mít imigrační kontrola záznam a nepustí nás do zeme příp. přítele zavřou apod? nemáte někdo podobnou zkušenost? Že jste nezaplatili pokutu a při opakovaném příletu to bylo v pohode?My proste uz nepředpokládali ze se budeme vracet:-( Ráda bych věřila tomu co mi řekl ten polda, ale raději bych si to ověřila.Díky moc za odpovědi!!!
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2005 10:58 am    Předmět: ticket Odpovědět s citátem

na 99% to nezjisti ... ja bych se nebal. Smile
Good luck!
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2005 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen se nevracejte do Oregonu a nebudete mit zadny problem. Mel jsem kamose co dostal DUI (Driving Under the Influence) ve Wisconsinu a nikdy se nedostavil k soudu, pac zil v Illinois. No a po peti letech ho zastavili ve Wisconsinu za cervene svetlo a hned ho zavreli Pry byl zavreny pul roku, nevim, uz jsem ho pak nikdy nevidel.
Martha
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2005 1:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík!!!
Tak do Oregonu se vracet uz urco nebudeme, spis mi slo o to aby jsme nemeli az pojedeme znovu do statu /ted jsme v CR/ problemy na hranicich....no nevim zda to z Oregonu poslou na imigrační....snad ne....nevim jak to funguje ten postup....
Tak zatim díky za pomoc
Marta
Atlanta-man

Registrace: 17. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2005 5:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

miro domnivam se ze pokud ridil na medzinarodni ridicak a ted ma jinej tak ani v Oregonu nedokazou zjistit ze nema zaplacenej ticket....Je to tak? Question
martha
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2005 6:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jeste upresnim ze ten polda si nevzal ani cislo mezinarodniho ridicaku zadny cislo DL na ticketu uvedeny neni, jen cislo pasu.....
M.
gejza38
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2005 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jezdil jsem s truckem po cele americe a mel jsem incident na FL.Po skoro peti letech mi prisel dopis,ze nemam zaplacenou pokutu,kterou mel udajne platit muj byvaly cesky boss.Takze ja jsem ji okamzite zaplatil i s omluvou a je to vse v pohode.Hrozilo mi odebrani ridicaku.Podminka je ta,jestli jste meli americky ridicak.Nikoho nebude zajimat mezinarodni a podobne blbosti.Takze jestli jste nic nemeli z americkych ID karet,tak bych vubec nic z toho nedelal.Ovsem jestli jste meli americke ID,tak mate smulu.Nezaplaceni neceho,to je problem.A s vasim pasem....veskere nedoplatky a resty jdou do centralniho Pc a tam je to vse zanesene.Ale jedna vec je divna.jakto ze jste dostali pokutu 250 $ a zadny tiket a spravni rizeni jste nemeli?Ani vyrozumeni?Je mozne,ze ten policista to jako zahral na vas a udelal bubu.Protoze pro ne je to hrozne moc vypisovani a oni jsou pro cizince hodne tolerantni.Zase jak kdo.
martha
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2005 2:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj!
dekuju za reakci.
Ticket jsme dostali, napsala jsem to předtím asi nepřesně.
Ticket tedy máme, resp. je na něm uvedeno jméno mého přítele a číslo pasu, žádný americký ID nemáme, ani US řidičák, takže nic z toho na ticketu není.
Přímo na tom papíru pak byla napsaná pokuta 240 dolacu. Tu jsme teda nezaplatili....
Co myslís tím, že nedoplatky jdou do centrálního PC? tzn. že při příštím příletu do států např. do Chicago budou vědět, že jsme to v Oregonu nezacvakli?
Děkuju moc za odpověd.
Martha
madisonville
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2005 6:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ted v case kdy je cela amerika na nohou kvuli teroristum se nevyplaci neco nezaplatit....
to byla chyba ja myslim ze komplikace by mohli nastat ale rozhodne ne kvuli ticketu.ostatne bych se nedivil kdyby si vas US nasli a dorucili pokutu navysenou o penale.a honit se po soudech neni zrovna to prave...zaplatit je 100%jistota klidu. Laughing
martha
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 4:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

"komplikace by mohli nastat ale ne kvuli ticketu" promin ale nejak jsem teto větě nerozumněla, kdyz ne kvuli ticketu tak kvuli cemu by mohli nastat komplikace? zadny jiny problem ve statech nemam.....
An.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2005 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak dlouho jsi mela ten listek vystaveny? Ja nevim,jaky zkusenosti kdo ma s pokutami.Ziji spolu s manzelem v Californii,tady Ti po vystaveni pokuty zasilaji upominky a pokud nezaplatis danou castku,zrusi Ti ridicsky prukaz ,muzete to vest po nejake dobe az k Warrantu(prikaz k zatknuti).Muj muz je americkym obcanem(narozen v USA),sam mel pokutu kvuli "speeding"(nezaplacenou),po druhe ho zastavila "highway patrol" a uveznili ho kvuli warrantu,rovnez mu vzali ridicak.Sedel ve vezeni pres 3 dny. Je mi jasny,ze pokud nemas green card budou na Tebe tvrdsi. Jestlize znaji cislo Tveho pasu,byla bych opatrna,nebot nejsou v dnesni dobe na cizince mirni.
martha
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2005 12:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

asi si mne spatne pochopila, ja ve statech neziju, dvakrat jsem tu legalne pracovala, a ted sem jezdim jednou za rok za kamarady. proste mne jen zajimalo, zda by mohl mit teoreticky pritel problem z nezaplacenyho ticketu z lonskyho leta, /jestli s tim nema nekdo zkusenost/, kdyz tento rok v lete pojedeme do USA zase.
pepa_z_floridy

Registrace: 21. 01. 2006

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2006 8:49 am    Předmět: Re: speeding ticket - help please! Odpovědět s citátem

martha napsal:
ahoj!!!mohl by mi nekdo poradit?vloni jsme s přítelem dostali v OREGONU pokutu za rychlost. Meli jsme jit k soudu ji zaplatit. Dělalo to 240 dolacu. Oregonem jsme jen projizdeli, a za par dni jsme frceli home, takze sme se rozhodli to nezaplatit. A hlavne jsme uz nepředpokládali, že se nekdy budeme do států vracet....Polda sám nám řekl ze je to v pohode, ze kdyz to nezaplatime ze se to eviduje jen na úrovni státu Oregon, že teda do Oregonu bychom se radeji vracet nemeli/vzal si číslo pasu mého přítele, nevzal si ani číslo driving licence/.
Jde o to ze se letos do statů budeme vracet....letime do Chicaga...je možný ze o tom bude mít imigrační kontrola záznam a nepustí nás do zeme příp. přítele zavřou apod? nemáte někdo podobnou zkušenost? Že jste nezaplatili pokutu a při opakovaném příletu to bylo v pohode?My proste uz nepředpokládali ze se budeme vracet:-( Ráda bych věřila tomu co mi řekl ten polda, ale raději bych si to ověřila.Díky moc za odpovědi!!!

nezaplaceny ticket= daly na tebe Warrant 100%
pokud se ten warrant ukaze v pocitaci,jsi v prdeeelce.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com