|
Autor |
Zpráva |
Atlanta Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 3:58 pm Předmět: pohovor |
|
|
ahoj vsem,tak uz konecne nas pripad uzvreli..jen ve zkratce..pred dvem lety jsme si v USA vzala drzitele GC,pak jsem se musela vratit zpet do CR kde cekam dva roky a |Dnes konecne pripad uzavreli a poslali to na Ambasadu do Prahy...jupiiii...no a ted zpatky k me otazce,nevite jak dlouho to bude trvat nez mi poslu pozvanku a az mi ji poslu za jak dlouho se pohovor uskutecni?..dekuji za odpvedi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
olok Anonymní
|
Zaslal: st září 11, 2013 10:00 pm Předmět: |
|
|
obdrzel jsem pozvani 5 cervna pohovor byl 30 cervence.
Na zacatku mesice vzdy posilaji pozvanky na dalsi mesic. Priklad kdybych mel pohovor az 1. sprna pozvanka by prisla zacatkem cervence. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta Anonymní
|
Zaslal: so říjen 12, 2013 3:22 pm Předmět: |
|
|
TAk už mi přišla a jdu na pohovor 21.litopadu Dali ti vizum hned,nebo ti to poslali,jestli ano za jak dlouho si ho obdržel? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
borekt
Registrace: 30. 11. 2012 Příspěvky: 933 Bydliště: Canada
|
Zaslal: so říjen 12, 2013 6:55 pm Předmět: |
|
|
preji hodne stesti a at vam to vyjde !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta Anonymní
|
Zaslal: so říjen 12, 2013 7:05 pm Předmět: |
|
|
Moc děkuji!Snad už budem brzy spolu a vše pujde tak jak ma |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radeji anonymne Anonymní
|
Zaslal: út srpen 05, 2014 11:09 pm Předmět: zadost drzitele GC o GC pro manzela |
|
|
Brali jste se v US nebo CR ? Zajima me to, protoze moje dcera - drzitelka GC by si rada vzala mladika z CR a o GC pro neho pozadala. Je to vubec mozne a hlavne jak dlouho to pak trva ? Vy jste byli oddeleni 2 roky po svatbe, to mi prijde sileny ! Je tohle normalni postup ? Nemuze dotycny byt v US stejne jako pri beznem imigracnim procesu, pokud US obcan zada o GC pro svou manzelku/manzela ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|