I-134 - Affidavit of Support ????

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

I-134 - Affidavit of Support ????

Autor Zpráva
Terezice

Registrace: 21. 06. 2006

PříspěvekZaslal: pá červenec 28, 2006 7:44 pm    Předmět: I-134 - Affidavit of Support ???? Odpovědět s citátem

Chtela jsem se zeptat, co mohu udelat pro clena me rodiny (stale se nachazejiciho v cechach) aby dostal vizum?? Jde opravdu jen o navstevu. Zadny pobyt na porad.
Nekde jsem slysela, ze staci zvaci dopis - ma mit nejakou specifickou formu? -take jsem narazila na formular I-134. Muze ho za me vyplnit manzel? (ma financi situace neni nejlepsi a nemuselo by to projit).
Koukam, ze je to trochu zmatene, ale snad dostacujici. Mate prosim nekdo nejake zkusenosti. Predem dekuji za info.
Terezice

PříspěvekZaslal: so červenec 29, 2006 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lidicky nerikejte mi, ze jste jeste nikdo nikdy nikoho nessuportoval. aspon nejaky hint pls.
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: so červenec 29, 2006 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Terezice napsal:
lidicky nerikejte mi, ze jste jeste nikdo nikdy nikoho nessuportoval. aspon nejaky hint pls.

Terezko, z mych zkusenosti, uplne postaci zvaci dopis v anglictine nebo cestine, to je fuk, kde upresnis koho zves, uvedes jeho adresu, datum narozeni, na jak dlouho osobu zves, od kdy do kdy, tvou adresu, datum narozeni, uvedes ze se o ni posaras, bydleni, strava, pripadne vylohy s akutnimi zdravotnimi problemy a to postaci, nemusis dokazovat jaky mas kredit....a das to potvrdit u notare....
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: so červenec 29, 2006 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Terezice napsal:

Jeste pro upresneni, zvat muze jen americky obcan, takze pokud mas jen GC, bylo by lepsi aby dopis sepsal manzel, pedpokladam ze ten citizien je....v kazdem pripader se ale zvaci dopis bere jen jako podpurny prostredek k udeleni viza.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 31, 2006 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dale pomuze overena kopie pasu toho kdo zve. A taky vypracovany plan cesty.
Terezice

PříspěvekZaslal: pá srpen 04, 2006 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MW napsal:

Jeste pro upresneni, zvat muze jen americky obcan, takze pokud mas jen GC, bylo by lepsi aby dopis sepsal manzel, pedpokladam ze ten citizien je....v kazdem pripader se ale zvaci dopis bere jen jako podpurny prostredek k udeleni viza.

To me prave prislo nejake divne,kdyz na tom formulari je otazka jestli jsem citizen, nebo alien. Tak jsem z toho dobre zmatena. No ja to nejak zkusim vymyslet. V kazdem pripade dekuji za odpovedi.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: ne srpen 06, 2006 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Terezko,
Podle mych skusenosti, by jsi mela mit pouze pozvani od US obcana pekne napsane a take jeho okopirovanej pas. Popsat pekne plan cesty a napsat ze se ta osoba za tu danou osobu zarucuje po dobu pobytu, jak finannce tak i pravne.....
Mit doma dostatecne dost dokumentu pro ambasadu, a take byt dobre oblecen a upraven...
Zdar bucky
Terezice

PříspěvekZaslal: po srpen 07, 2006 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JA VAM LIDICKY VSEM MOC DEKUJU, AKORAT JSME SI ASI NEROZUMELI. JA JSEM SE POTREBOVALA DOZVEDET NECO VIC O AFFIDAV, TUDIZ SKORO 100 % SANCI, ZE OSOBA, PRO KTEROU TO VYPLNUJI, VIZUM DOSTANE. JA VIM, JA VIM, TED SE NA ME VSICHNI VRHNETE, ALE PROBOHA, JSEM TU VDANA SKOREM DVA ROKY ZA AMIKA, NA SVATBU ME NIKDO Z RODINY NEMOHL, PROTOZE NEDOSTALI VIZUM, TED CEKAME MIMCO - TAKZE JAK UZ JINAK BYCH TO MELA TEM URADUM VYSVETLIT, ZE BY SE BABICKA RADA PRIJELA PODIVAT NA VNOUCKA.
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po srpen 07, 2006 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle me by taky mel stacit obycejny zvaci dopis se vsema nalezitostma, ktere byly vyse popsane, nejlepe od tveho manzela. Jak jsi vubec prisla na to ze bys vyplnovala I-134?
Terezice

PříspěvekZaslal: st srpen 09, 2006 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rekli me to na ambasade, tak jsem si jenom rikala, ze by s tim nekdo mohl mit nejake zkusenosti, nez tam jako budu volat znovu, coze s tim mam delat. Pry je to jednodussi nez zvaci dopis a temer jiste. oh well
lenka

Registrace: 11. 01. 2006

PříspěvekZaslal: pá srpen 11, 2006 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja jsem byla v podobne situaci. Chtela jsem pozvat bratra a jeho rodinu na dovcu tady u nas. Moji rodice vizum maji ale on ne. Sla jsem za pravnikem a ptala se, co je nejzarucenejsi postup. Rekl mi, ze vlastne nic protoze to konecne rozhodnuti zalezi na pracovnikovi ambasady, ale zvaci dopis je velice dobre mit. Ja jsem si nechala ten dopis napsal od pravnika, ale to neni potreba. V dopise bylo popsano, ze cekame druhe dite v listopadu a ze bych rada aby mohl muj bratr a jeho rodina prijet. Byly tam uvedeny vsechny personalni udaje meho bratra a jeho rodiny (jmeno, bydliste, datum narozeni, ...) a take ze se zarucujeme za vsechny vyklady zde (medical, ubytovani, strava atd.). Nakonec jsem ofotila svoji GC a poslala jsem to bratrovi, aby to predlozil na ambasade spolecne se zadosti. Dostali vizum v kvetnu 2006.
Takze si myslim, ze kdyz napises nejaky takovy dopis, nechas ho notarsky overit a pridas kopii sve GC, tak by nemel byt zadny problem.

good luck
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: so srpen 12, 2006 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uplne nejlepsi je pri navsteve Prahy posbirat celou rodinu a na ambasadu jit se zadostma s nima. Kdyz se konzul bude chtit na neco zeptat, vsechno mu to tam zodpovis. Dolozis mu sve doklady, GC, prijmy, objasnis mu svou situaci a je to. Muj bracha nemel temer nic a kdyz jsem vysvetlil, ze jede za mnou na navstevu, bylo po problemech. A to jsem nemel ani GC.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com