USA ne pro vsechny.

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

USA ne pro vsechny.
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Proc jsi sem prijel(a)?
Autor Zpráva
Terezice

Registrace: 21. 06. 2006

PříspěvekZaslal: pá červenec 28, 2006 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

absolutne souhlasim s XXX. Kazdy si rozhoduje o svem zivote.
Co bude delat, kde bude zit. Co bude jist, pit, kourit.... Samozrejme, ze rozhodovani sam za sebe je nejlehci.
Kdyz jsou dva a nebo i rodina, je trochu slozitejsi vyjit si vstric. Ale kdyz se rodina dohodne, ze v zemi, kde prave zijou se jim to uz nelibi, tak se seberou a jedou jinam.
Jaky si to udelas, takovy to mas.
(Vetsinou ma clovek strach udelat zmenu a ani si to neuvedomuje. Moje kamaradka se vdala za - to neni dulezite - mocli by chtela zit tam, kde zije on, bohuzel strach, ze se jeji dite nenauci tamnejsi reci ji svazuje a do teto vzdalene zeme se nevyda - tak to je jeden takovy pripad za vsechny strachy).
anny

Registrace: 22. 07. 2006

PříspěvekZaslal: pá červenec 28, 2006 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Terezice napsal:
absolutne souhlasim s XXX. Kazdy si rozhoduje o svem zivote.
Co bude delat, kde bude zit. Co bude jist, pit, kourit.... Samozrejme, ze rozhodovani sam za sebe je nejlehci.
Kdyz jsou dva a nebo i rodina, je trochu slozitejsi vyjit si vstric. Ale kdyz se rodina dohodne, ze v zemi, kde prave zijou se jim to uz nelibi, tak se seberou a jedou jinam.
Jaky si to udelas, takovy to mas.
(Vetsinou ma clovek strach udelat zmenu a ani si to neuvedomuje. Moje kamaradka se vdala za - to neni dulezite - mocli by chtela zit tam, kde zije on, bohuzel strach, ze se jeji dite nenauci tamnejsi reci ji svazuje a do teto vzdalene zeme se nevyda - tak to je jeden takovy pripad za vsechny strachy).

...to jistě..každý si o sobě rozhoduje..já jsme ale těmi svými příspěvky chtěla říct něco jiného, ale to je fuk...tamější se píše mě a ne mně...nechci prudit..já jen, že tohle slovo do nás hustili kotel dlouho, tak mi to nedalo...není to od slova tamní, ale je to od slova tam a přípona ejší..já jen tak..toho si nevšímejte Wink ...můžu se jen zeptat ta kamáradka teda žije odděleně??? a to jí nenapadlo, když si ho brala(jako tenhle problém)???
lenka

Registrace: 11. 01. 2006

PříspěvekZaslal: pá červenec 28, 2006 6:26 pm    Předmět: Re: American dream Odpovědět s citátem

XxX napsal:
No, vec je takova, ze ne vsichni co se v cechach maj dobre jsou zlodeji a tunelari, vis.
Moje mama ma taky v cechach bazen na zahrade. Muj tata ma zase 4 auta. A co? Tak maj. To neznamena ze to cihnuli sousedovi.

Ja nemam ani barak ani bazen. A stejne jsem stastna. Nesla jsem do ameriky kvuli bazenu a baraku.

A na kazdym zalezi jak si svuj zivot zaridi.

to XXX, ja s tebou uplne souhlasim. Ja, kdyz jsem byla v tvem veku a bezdetna, taky jsem po tehle vecech netouzila. Cestovala jsem a uzivala si jak mohla Wink
Kdyz se narodila moje dcera tak jsem uplne zmenila pohled na svet. Najednou jsem si uvedomila, ze potrebuju nove auto, protoze potrebuju s malou k doktorovi a co bych delala, kdyby se to stare porouchalo. Potrebuju dum se zahradou, aby si mala mela kde hrat atd. Proste svuj zivot podridis svym detem (diteti). Ale vubec ti to tak nepripada, naopak. Dela ti radost, ze jim to vse muzes poskytnout. Nebo alespon ja to tak citim. V zadnem pripade ale nechci rici, ze barak, auta atd. te udelaji stastnou. Pokud nemas okolo sebe lidicky, se kterymi si to vse muzes poradne uzit, tak tyhle veci opravdu nic neznamenaji.
Terezice

Registrace: 21. 06. 2006

PříspěvekZaslal: pá červenec 28, 2006 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

anny napsal:
tamější se píše mě a ne mně...nechci prudit..já jen, že tohle slovo do nás hustili kotel dlouho, tak mi to nedalo...není to od slova tamní, ale je to od slova tam a přípona ejší..já jen tak..toho si nevšímejte Wink ...můžu se jen zeptat ta kamáradka teda žije odděleně??? a to jí nenapadlo, když si ho brala(jako tenhle problém)???

dekuji za upozorneni nejak mi to uteklo. Psala jsem to v rychlosti v praci (a musim tajne) Embarassed
Ano ano kazde tri - ctyri mesice za nim jezdi i s malym. Tak nejak doufaji, ze se jim podari ho dostat do Cech. Myslim manzela samozrejme. Ja ji rikala, ze je blahova. No ale jak jsme rikali: kazdy sveho stesti strujcem.
Jo, a taky zastavam nazor, ze co se ma stat se stane, takze mozna dobre jenom pro ni. Protoze vsechno zle je pro neco dobre.
OK koncim s porekadly. Kdyz ono to tak sedi Cool
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 28, 2006 7:40 pm    Předmět: Re: American dream Odpovědět s citátem

lenka napsal:
XxX napsal:
No, vec je takova, ze ne vsichni co se v cechach maj dobre jsou zlodeji a tunelari, vis.
Moje mama ma taky v cechach bazen na zahrade. Muj tata ma zase 4 auta. A co? Tak maj. To neznamena ze to cihnuli sousedovi.

Ja nemam ani barak ani bazen. A stejne jsem stastna. Nesla jsem do ameriky kvuli bazenu a baraku.

A na kazdym zalezi jak si svuj zivot zaridi.

to XXX, ja s tebou uplne souhlasim. Ja, kdyz jsem byla v tvem veku a bezdetna, taky jsem po tehle vecech netouzila. Cestovala jsem a uzivala si jak mohla Wink
Kdyz se narodila moje dcera tak jsem uplne zmenila pohled na svet. Najednou jsem si uvedomila, ze potrebuju nove auto, protoze potrebuju s malou k doktorovi a co bych delala, kdyby se to stare porouchalo. Potrebuju dum se zahradou, aby si mala mela kde hrat atd. Proste svuj zivot podridis svym detem (diteti). Ale vubec ti to tak nepripada, naopak. Dela ti radost, ze jim to vse muzes poskytnout. Nebo alespon ja to tak citim. V zadnem pripade ale nechci rici, ze barak, auta atd. te udelaji stastnou. Pokud nemas okolo sebe lidicky, se kterymi si to vse muzes poradne uzit, tak tyhle veci opravdu nic neznamenaji.

A vzdyt jo Smile
Vzdyt jsem psala uz predtim ze kazdy je sveho stesti strujcem Smile

Proto mi vadej lidi co maj vztek ze nekdo kolem ma barak a bazen a myslej si ze si okradl vsechny kolem a ted ma bazen...
anny

Registrace: 22. 07. 2006

PříspěvekZaslal: so červenec 29, 2006 3:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Terezice napsal:
anny napsal:
tamější se píše mě a ne mně...nechci prudit..já jen, že tohle slovo do nás hustili kotel dlouho, tak mi to nedalo...není to od slova tamní, ale je to od slova tam a přípona ejší..já jen tak..toho si nevšímejte Wink ...můžu se jen zeptat ta kamáradka teda žije odděleně??? a to jí nenapadlo, když si ho brala(jako tenhle problém)???

dekuji za upozorneni nejak mi to uteklo. Psala jsem to v rychlosti v praci (a musim tajne) Embarassed
Ano ano kazde tri - ctyri mesice za nim jezdi i s malym. Tak nejak doufaji, ze se jim podari ho dostat do Cech. Myslim manzela samozrejme. Ja ji rikala, ze je blahova. No ale jak jsme rikali: kazdy sveho stesti strujcem.
Jo, a taky zastavam nazor, ze co se ma stat se stane, takze mozna dobre jenom pro ni. Protoze vsechno zle je pro neco dobre.

...dobrý, nebo zajímavý příběh...doufám, že skončí dobře...musí to být pro ni asi hodně těžké...
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: so červenec 29, 2006 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Terezice napsal:
anny napsal:

proc se kamaradka tolik boji ze se jejich dite nenauci tamni jazyk? To prece nema zadnou logiku.....deti se uci velmi rychle a tak nevim kde vidi problem.....neni prece prvni kdo by se vydal do sveta s malymi detmi....me bylo jedenact kdyz jsem sem prisla, brachovi osm....a slo to.
susscrofa
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 27, 2007 9:04 am    Předmět: [color=red]pro essenci[/color] Odpovědět s citátem

prosímtě napiš mi krátkou zprávu. bude to zajímavé po pár letech. volali jsme si ale nemohu najít tvé číslo. naaceste@yahoo.com
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Proc jsi sem prijel(a)? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 z 6

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com