jak se vdat a pritom mit propadle vizum??

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

jak se vdat a pritom mit propadle vizum??

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody
Autor Zpráva
junlenka
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2005 2:56 pm    Předmět: jak se vdat a pritom mit propadle vizum?? Odpovědět s citátem

zdarek lidi, dekuju vsem za odpovedi Smile mam jeste jeden dotaz...za par tydnu mi konci vizum...a zustavam samozrejme a chtela bych se teda vdat tak az za rok, no jo ale po celou tu dobu tu budu na cerno...poradi nekdo jakto pak bude probihat?? Budou s tim nejake problemy kdyz se vdam a vlastne tu budu tu celou dobu nelegalne??? Diky moc za dobre rady Razz Lenka
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2005 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

junlenka>
Proc se neprihlasis?
Myslim ze se plati $1000 za prekroceni pobytu. Je lepsi sehnat pravnika.
vim ze Vlach s tim mel zkusenosti, ale dlouho jsem s nim nebyl v kontaktu. Mozna ze uz se prestehoval, ale co vim tak mel pravnickou kancelar v Chicagu a tell 708 795 4400

Robert Vlach, Esq. 6904 West Cermak Road Berwyn, IL 60402
je to starsi pan mluvi cesky a celkem ma prehled.
junlenka
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2005 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:
junlenka>
Proc se neprihlasis?
Myslim ze se plati $1000 za prekroceni pobytu. Je lepsi sehnat pravnika.
vim ze Vlach s tim mel zkusenosti, ale dlouho jsem s nim nebyl v kontaktu. Mozna ze uz se prestehoval, ale co vim tak mel pravnickou kancelar v Chicagu a tell 708 795 4400

Robert Vlach, Esq. 6904 West Cermak Road Berwyn, IL 60402
je to starsi pan mluvi cesky a celkem ma prehled.
no jo, ale ja nemam na pravnika finance Sad ja jsem tu jen tak "nalehko" LOL jen proste se chci zatim dobre bavit Smile
Marci
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 25, 2006 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Az se vdas tak musis podat papiry zacina to s I-130 ( ktery poda tvuj manzel) ....zavolej si pak na USCIS.gov a oni ti poslou presne co potrebujes. Neplat pravnika, zadnych $1,000 extra platit nebudes to je jen pro lidi co jsem vstoupili mimo celnice. ale za ty ruzne formulare se plati - celkem asi $500.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com