USA

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

USA

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Proc jsi sem prijel(a)?
Autor Zpráva
anny

Registrace: 22. 07. 2006

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 7:16 am    Předmět: USA Odpovědět s citátem

v Irsku a Británii si hodně vyděláš, ale mě se to tam moc nelíbí Crying or Very sad ...takže bych chtěla do USA...no mám ještě 2 roky do konce střední a pak se musím rozhodnout...určitě bych ale chtěla někde na zkušenou Very Happy ...jinak všechny zdravím a vy co jste v USA či jinde ve světě nespěchejte příliš s návratem...za moc to tady fakt nestojí Confused Very Happy ...ale pokud se někomu moc stýská, tak ho přivítáme s otevřenou náručí Very Happy ...
Marcco

Registrace: 04. 07. 2006

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud skoncis stredni a nebudes dal studovat nebo pokud nejses z bohate rodiny , tak to neni zrovna nejsnadnejsi dostat se do USA. Ale kdovi jak to bude za 2 roky...kez by se to uz hnulo.

citace:
v Irsku a Británii si hodně vyděláš, ale mě se to tam moc nelíbí

Byla si tam nekdy ze tohle rikas? Ja sem zpatky par mesicu, zacina se mne po te zemi hodne styskat.Proste se mne tam libilo vic nez kde jinde. Ale mozna je to jen muj nazor.
anny

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

omlouvám se..špatně jsem se vyjádřila...moc se mi nelíbí to klima apod...i když nepochybuji, že je to jistě velice zajímavá země..ostatně kdoví, kde skončím Smile ...no jinak nevím ještě jestli budu dál studovat i tato možnost zde je..pak se třeba můžu pokusit získat nějaké to stipendium...jinka samozřejmě vím, že je velice těžké se do USA dostat...máme v rodině podobné zkušenosti...
Marcco

Registrace: 04. 07. 2006

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja tu sice nejsme prilis opravnen rozdavat rady, ale jedno ti poradim - STUDUJ pokud muzes. Ja sem nestudoval a uz asi nikdy nebudu. Makal sem v Anglii jak oteklej (nebo jak se to tu Cechach rika)a ted zase odjizdim pryc. Jako studentka mas mnohem vetsi sanci se do USA a i jinam do sveta podivat
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

děkuju za radu...moc si jí vážím, ale nevím jestli budu mít nějaké větší šance?!...leda díky tomu stipendiu a to bude hodně těžké získat i přes to, že když chci, tak jsem hodně cílevědomá...a taky studuju pedagogickou školu a tento směr nechci případně na vysoké studovat jsem občas trochu rozdvojená a teď mě nadchlo něco jiného(ne, že by mě pedagogika nebavila, ale přeci jenom)...možná psychologii, ale to jsou takové obory, ve kterých je strašná tlačenka Confused ...víme jak.....a Ty jsi byl v Británii spokojený??? nebo jsi rád, že jedeš domů???
anny

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sorry to jsem napsala samozřejmě já, jen jsme se zapomněla přihlásit Very Happy ....
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem studoval do 25ti,a nepodíval jsem se nikam. Každý léto jsem akorát strávil na brigádách ve fabrice,abych si vůbec něco mohl přivydělat na studium.Tak nevím,zda být studentem přináší nějaké výhody,co se cestování týče. Na VŠ se pobyty v zahraničí pořádaly spíše jen pro profesory a jejich asistenty.Na českou VŠ bych se nikdy nevrátil. Studovat lze i v zahraničí a v pozdějším věku.Čechy dosud nesou postkomunistický
model vzdělávání,s tím,že v 26ti se školou je vzdělání odbyto a šlus. Založ rodinu a pracuj.Tak to bylo nalinkováno. Zatímco na západě a v jiných zemích je běžné dokončit titul třeba ve 45. Vezměte si ,kolik u nás studuje cizinců a v jakém věku.Pokud se ti tu v ČR nelíbí,klidně se po maturitě sbal a jeď. Je tolik příležitostí studovat jinde. Po svých zkušenostech na naší VŠ bych dneska volil klidně i Čínskou lidovou republiku,protože takový bordel a byrokratické monstrum jako je české vysoké školství,ještě k tomu prokvetlé korupcí, nemůže být nikde jinde.To je vše. Exclamation Twisted Evil
anny

PříspěvekZaslal: po červenec 24, 2006 3:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no právě z toho mám taky strach...budu 5 let studovat a pak stejně zřejmě tvrdnout na úřadu práce...studovat v zahraničí je můj velký sen..bohužel ale nemám půl miliónu na jeden semestr Very Happy ...jinak samozřejmě nebylo by pro mě nic vysněnějšího, než studium například ve státech...co se týče českého školství mám velice podobný názor...poněkud zastaralé postkomunistické školství...samozřejmě se jistě najdou kvalitní fakulty, ale nedělám si moc iluze..už jen kydž poslouchám mladé učitelky, které právě dostudovaly a učí nás..to se mi chce někdy opravdu brečet..některé ty informace co učí jsou napsrosto zavádějící, pak si říkám jaký osel je to na té fakultě učil...proto mě VŠ také trochu odrazuje...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Proc jsi sem prijel(a)? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com