Nekdo z NY - Long Island??

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Nekdo z NY - Long Island??
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Marketa
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 23, 2006 6:04 pm    Předmět: Nekdo z NY - Long Island?? Odpovědět s citátem

Ahoj Very Happy
Bydlim na Long Islandu...uz druhym rokem.Tak nejak jsem najela na tyto stranky a tak se chci pozepatat jestli treba nekdo nejni z meho okoli Smile Bydlim v Glen Cove - LI
Diky
Marketa
DOLLY
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt listopad 16, 2006 8:35 am    Předmět: LY Odpovědět s citátem

Je možné přímý kontakt zajímá mnme základna Montauk na Long Island.
Díky
Nikl

Registrace: 30. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st leden 03, 2007 12:19 am    Předmět: Re: Nekdo z NY - Long Island?? Odpovědět s citátem

Marketa napsal:
Ahoj Very Happy
Bydlim na Long Islandu...uz druhym rokem.Tak nejak jsem najela na tyto stranky a tak se chci pozepatat jestli treba nekdo nejni z meho okoli Smile Bydlim v Glen Cove - LI
Diky
Marketa

V USA nebydlim, to uz vis, ale chtel jsem se jen zeptat, jak jsi se vubec do New Yorku dostala?
Zila jsi predtim nekde jinde v USA?
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: st leden 03, 2007 12:27 pm    Předmět: Re: Nekdo z NY - Long Island?? Odpovědět s citátem

Nikl napsal:
Marketa napsal:
Ahoj Very Happy
Diky
Marketa

V USA nebydlim, to uz vis, ale chtel jsem se jen zeptat, jak jsi se vubec do New Yorku dostala?

Cau ...
No bydlela jsem v Coloradu (Denver) a Virginia(Chesapeake, Virginia Beach) .. no a ted NY (Long Island)
Prijela jsem sem nejdriv na skolu, pak jsem makala u bratrance no a kdyz jsem se postavila tak nejak na vlastni nohy tak jsem zacala v NY makat..no a zustala jsem tu ...

Co ty,planujes dojet ? Wink
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: st leden 03, 2007 12:28 pm    Předmět: Re: LY Odpovědět s citátem

DOLLY napsal:
Je možné přímý kontakt zajímá mnme základna Montauk na Long Island.
Díky

No Montauk je ode mne asi tak hodka cesty autem ... ty tam jsi?
Nikl

PříspěvekZaslal: st leden 03, 2007 9:45 pm    Předmět: Re: Nekdo z NY - Long Island?? Odpovědět s citátem

Marketa_NY napsal:
Nikl napsal:
Marketa napsal:
Ahoj Very Happy
Diky
Marketa

Cau ...
No bydlela jsem v Coloradu (Denver) a Virginia(Chesapeake, Virginia Beach) .. no a ted NY (Long Island)
Prijela jsem sem nejdriv na skolu, pak jsem makala u bratrance no a kdyz jsem se postavila tak nejak na vlastni nohy tak jsem zacala v NY makat..no a zustala jsem tu ...

Bohuzel prijet nemohu, i kdyz bych rad videl, kde mas to tetovani Smile
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: st leden 03, 2007 11:30 pm    Předmět: Re: Nekdo z NY - Long Island?? Odpovědět s citátem

Nikl napsal:
Marketa_NY napsal:
Nikl napsal:
Marketa napsal:
Ahoj Very Happy
Diky
Marketa

Cau ...

A ja se tak tesila ze mi to tetovani konecne nekdo omrkne Cool ...
No, tak to nenasere...to prijde lito Crying or Very sad
Nikl

PříspěvekZaslal: čt leden 04, 2007 9:56 pm    Předmět: Re: Nekdo z NY - Long Island?? Odpovědět s citátem

Marketa_NY napsal:
Nikl napsal:
Marketa_NY napsal:
Nikl napsal:
Marketa napsal:
Ahoj Very Happy
Diky
Marketa

Cau ...

Sorry, ze te to nasralo Smile
Mozna ze se ti podari v tomto roce nekoho "klofnout" a vdas se. Wink To ti opravdu preju a myslim to vazne.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: pá leden 05, 2007 12:16 am    Předmět: Re: Nekdo z NY - Long Island?? Odpovědět s citátem

Nikl napsal:
Marketa_NY napsal:

Sorry, ze te to nasralo Smile
Mozna ze se ti podari v tomto roce nekoho "klofnout" a vdas se. Wink To ti opravdu preju a myslim to vazne.

Já jí to taky přeju. Ale já to také přeji hodně štěstí jejímu budoucímu manželovi, dětem, její mamince, a ostatním lidem kolem ní... Shocked

Marketa_NY napsal:

NAHODOU JA BEJT ZNUDENA AMERICKA PANICKA S PETI CAPARTIKAMA..JA BYCH SI KLIDO PIDO NECHALA DOVEST PEKNEHO UROSTLEHO CESKEHO CHLAPAKA AUPAIRAKA ... MANZILKA BYCH POSLALA NA PRACOVNI CESTU DO ZAHRANICI ... A AUPAIR BY ME MOHL OBSKAKOVAT... Twisted Evil DOSLOVA
NO TECH PET DETI BYCH TREBA POSLALA NA DOVOLENOU K MAMINCE DO CECH Laughing Laughing

Nic ve zlém, Marketo. Doufám že budeš tak úspěšná v lásce jako já.
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: pá leden 05, 2007 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja se z Vas zblaznim Laughing
Diky za pranicka Wink

Ne ze bych mela o chlapi nouzi, to nechci rict .. ale spis mam nouzi o chlapi, kteri to se vztahem myslej vazne ... Confused vsichni by jenom pichali Rolling Eyes ale vztah a zelenou, mi moc nenabizej Evil or Very Mad

Ale co, ten pravej snad nekde ceka ... uz aby kurnik vylezl Cool
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 12:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marketa_NY napsal:
Diky za pranicka Wink

Ne ze bych mela o chlapi nouzi, to nechci rict .. ale spis mam nouzi o chlapi, kteri to se vztahem myslej vazne ... Confused vsichni by jenom pichali Rolling Eyes ale vztah a zelenou, mi moc nenabizej Evil or Very Mad

WOOOOOW
So o pichani nouze neni, ale to nehledas!! Hledas nekoho kdo by te miloval, kdo by moc nepichal, kdo by ...MEL ZELENOU KARTICKU Shocked Shocked Laughing
Good luck girl Wink
Nikl

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marketa_NY napsal:
Diky za pranicka Wink

Marketo, neber MOBA vazne, on to tak urcite nemyslel Wink
Co ja si myslim ze musis udelat. Zacit shanet nekoho strasiho, kdo uz se "vyradil" a chtel by se usadit.
Nerikam zrovna 50-satiletyho chlapa Wink .
Mlady chlapi si chteji jen "zapichat" jak pises, s nima to "nevyhrajes". Sad
Neboj jednoho dne potkas toho tveho "prince" Smile
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 6:04 pm    Předmět: One track mind Odpovědět s citátem

Nikl napsal:

Co ja si myslim ze musis udelat. Zacit shanet nekoho strasiho, kdo uz se "vyradil" a chtel by se usadit.
...
Mlady chlapi si chteji jen "zapichat" jak pises, s nima to "nevyhrajes". Sad

Mám dojem že otázka ohledně píchání není mládí. Všichni chlapi jsou stejní.

A nesouhlasím že starší jsou ohledně tohoto lepší. Spíš naopak. Mladí kluci chodí s mladými holkami z mnoho důvodů, ale starší chlapi s mladšími jen z jednoho.

(Jinak až mé dcery budou dost staré na to aby chodili na rande, a když se mi přijde nějaký kluk představit, tak okorát budu olejovat v dílně nějakou 12-gauge nebo číst poslední číslo Soldier of Fortune....) Twisted Evil Twisted Evil
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 6:41 pm    Předmět: Re: One track mind Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:

(Jinak až mé dcery budou dost staré na to aby chodili na rande, a když se mi přijde nějaký kluk představit, tak okorát budu olejovat v dílně nějakou 12-gauge nebo číst poslední číslo Soldier of Fortune....) Twisted Evil Twisted Evil

Jako bych slysela sveho tatinka: "jen pockej, ja uz na tu kluky nam pripravenou brokovnici Smile". A ted svym zpusobem lituji, ze to neudelal, protoze muj prvni manzel byl ... no comment. Ale vsechno zle je snad i pro neco dobre Smile. Ale ja asi budu stejna, jen naopak (mam 2 syny). Jen se bojim, ze budu jako tchyne "postrach". Crying or Very sad
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: ne leden 07, 2007 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj

No tak dekuji za pomoc Wink

Ja bych teda take rekla,ze starsi chlapi (nad 30) uz jsou konecne vyradeni, usazeni, maji co od zivota chteli (praci,cestovani.. atd) a chteji se s nekym usadit. ..
Jenomze ja nevim proc .. ja proste nejak pritahuju zajicky Rolling Eyes ...

ALe tak on ten cas jednou prijde .. to je jasne .. teda .. aspon doufam, haha.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 1 z 8

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com