Manzelstvi-zelena karta

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Manzelstvi-zelena karta

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 19, 2006 5:57 pm    Předmět: Manzelstvi-zelena karta Odpovědět s citátem

Pred nekolika tydny jsem se vdala. mam propadle vizum a pravnik mi dnes rekl, ze pravdepodobne nejsem opravnena uchazet se o zelenou kartu. je to pravda
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st červenec 19, 2006 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim, ze by jsi mela promluvit s jinym pravnikem.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 19, 2006 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To urcite budu, ale az zitra. Ale ted potrebuju vedet na cem jsem. Je to na bednu
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: st červenec 19, 2006 6:56 pm    Předmět: Re: Manzelstvi-zelena karta Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Pred nekolika tydny jsem se vdala. mam propadle vizum a pravnik mi dnes rekl, ze pravdepodobne nejsem opravnena uchazet se o zelenou kartu. je to pravda

jsi opravnena,
ten pravnik se moc neorientuje
Ja mela taky propadly vizum
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st červenec 19, 2006 10:52 pm    Předmět: Re: Manzelstvi-zelena karta Odpovědět s citátem

Myslim ze by jsi mela odcestovat do Mexika a tam zustat ...

Anonymous napsal:
Maxipes

Registrace: 05. 02. 2005

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 1:58 am    Předmět: Re: Manzelstvi-zelena karta Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:

Ahoj Anonymni.
Pravda to neni,ale neznam kompletne celou tvou situaci a pokud jde pouze o propadle visum,tak mas normalni sanci na ziskani GC za ucelem snatku s US obcanem podle dnesnich USCIS zakonu,ale nevim jestli jsi tu treba nekdy nebyla trestana a jestli mas vsechny ostatni nalezitosti k procesu (pohovoru),jako treba I-94,cestovni Pas.... Vubec nevadi,ze jsou doklady propadle,ale musi byt originalni.Nevim v jakem state zijes a jestli jsi jiz poslala all Forms,ale zhruba od poslani Forms trva 6 mesicu nez dostanes GC nebo alespon pozvani na pohovor,pokud nenastanou nejake jine komplikace atd... Samozrejme tech 6 mesicu je relativnich !!! Znam docela par lidi co to takto ziskali a i jsem jim s tim pomahal a nekteri meli GC jeste drive nez za 6 mesicu.Bavim se o soucasnosti.
Pravnici jsou v nekterich pripadech dobri jen na odtucnovaci kuru $$$ a stejne ti kolikrat nereknou nic co by jsi jiz nevedela,nebo ti kazdy rekne uplne neco jineho.Jasne,v nekterych situacich je pripad slozity a s nim i porozumeni prava komplikovane,ale myslim,ze to neni tvuj pripad.Pokud by jsi potrebovala s necim poradit a budu vedet,poradim,ale nejsem pravnik.

Zatim se mej a cago maxipes.
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 9:00 am    Předmět: Re: Manzelstvi-zelena karta Odpovědět s citátem

Mob napsal:
Myslim ze by jsi mela odcestovat do Mexika a tam zustat ...

Anonymous napsal:

Ty mas Mobe zase dobrou naladu vid
LOL
marci
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 3:08 pm    Předmět: svatba Odpovědět s citátem

Pokud jsii si vzala americkeho obcana to ze mas propadle vizum nikoho nebude zajimat jen si vyplnte I - 130 a ostatni doklady a budes v pohode. zavoles nebo zajdi na USCIS a oni ti poslou a reknou jake formy potrebujes, pravnika nepotrebujes , leda jsi neco provedla a i tak na USCIS je tuna pravniku zdarma ci za minimalni penize
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 3:53 pm    Předmět: Re: Manzelstvi-zelena karta Odpovědět s citátem

uote="Mob"]Myslim ze by jsi mela odcestovat do Mexika a tam zustat ...

Mobe to je dobry napad zrovna jsem prijel do mexica a nepotrebuji ani zelenou kartu

[[url]
Mob

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 7:42 pm    Předmět: Re: Manzelstvi-zelena karta Odpovědět s citátem

Nice!! Laughing
nehral jsi nahodou v Shrek? Cool

Henek napsal:
uote="Mob"]Myslim ze by jsi mela odcestovat do Mexika a tam zustat ...

Mobe to je dobry napad zrovna jsem prijel do mexica a nepotrebuji ani zelenou kartu

[[url]
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jsi mne poznal????
Mob

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle toho knira Twisted Evil
Henek napsal:
Jak jsi mne poznal????
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com