|
|
| Autor |
Zpráva |
Pay Back Anonymní
|
Zaslal: út červenec 18, 2006 7:45 am Předmět: Můj čas přišel |
|
|
Myslel jsem si, že mě to přejde, ale nepřešlo. Těch podvodníků je dost na to, aby se z toho dala udělat dobrá živnost. A tak jedna dobrá zpráva pro podvedené. Jako nový Americký občan mohu oznámit všem, že pracuji na dobré pozici k odstranění všech podvodníků z USA. Většinou měli již problémy v ČR, tak je odměna nemine ani v rodné zemičce. A tak ostatní už se nemusí bát podvodníků, brzy dojde k odplatě. Znáte ten vtip o Yetim ? Tak to bude naše nové krycí jméno pro tu zvěř.
Pánové těším se na Vás, jsem brzy zpátky v mé nové zemi neomezených možností.
S pozdravem Pay Back z Chicaga. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: út červenec 18, 2006 8:48 am Předmět: Re: Můj čas přišel |
|
|
| Pay Back napsal: | Myslel jsem si, že mě to přejde, ale nepřešlo. Těch podvodníků je dost na to, aby se z toho dala udělat dobrá živnost. A tak jedna dobrá zpráva pro podvedené. Jako nový Americký občan mohu oznámit všem, že pracuji na dobré pozici k odstranění všech podvodníků z USA. Většinou měli již problémy v ČR, tak je odměna nemine ani v rodné zemičce. A tak ostatní už se nemusí bát podvodníků, brzy dojde k odplatě. Znáte ten vtip o Yetim ? Tak to bude naše nové krycí jméno pro tu zvěř.
Jak planujes odstranit VSECHNY PODVODNIKY Z USA???
TO MAS TAKOVOU MOC???
NEZAPOMEN ZE I ONI JSOU V ZEMI NEOMEZENYCH MOZNOSTI, NE JENOM TY  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 18, 2006 9:20 am Předmět: Re: Můj čas přišel |
|
|
| XxX napsal: | | Pay Back napsal: | Myslel jsem si, že mě to přejde, ale nepřešlo. Těch podvodníků je dost na to, aby se z toho dala udělat dobrá živnost. A tak jedna dobrá zpráva pro podvedené. Jako nový Americký občan mohu oznámit všem, že pracuji na dobré pozici k odstranění všech podvodníků z USA. Většinou měli již problémy v ČR, tak je odměna nemine ani v rodné zemičce. A tak ostatní už se nemusí bát podvodníků, brzy dojde k odplatě. Znáte ten vtip o Yetim ? Tak to bude naše nové krycí jméno pro tu zvěř.
Jak planujes odstranit VSECHNY PODVODNIKY Z USA???
TO MAS TAKOVOU MOC???
NEZAPOMEN ZE I ONI JSOU V ZEMI NEOMEZENYCH MOZNOSTI, NE JENOM TY  |
To ani nemusis mit takovou moc, staci si udelat business na styl "Bounty Hunter" a skoro vsichni jsou ilegalni, takze o ne bude zajem u Homeland Sec nebo INS. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: út červenec 18, 2006 10:26 am Předmět: |
|
|
Jak to funguje? Kdo to financuje? Kdo jsou vlastne zakaznici? Zni to dobre  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 18, 2006 11:00 am Předmět: |
|
|
| Dobra otazka od Scouta, zasli vic detailu, uz jses v Chicagu, jaky je na tebe kontakt, mohl bych mit pro tebe nejakych Yeti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 129 Bydliště: CA
|
Zaslal: út červenec 18, 2006 12:13 pm Předmět: Re: Můj čas přišel |
|
|
| Pay Back napsal: | Myslel jsem si, že mě to přejde, ale nepřešlo. Těch podvodníků je dost na to, aby se z toho dala udělat dobrá živnost. A tak jedna dobrá zpráva pro podvedené. Jako nový Americký občan mohu oznámit všem, že pracuji na dobré pozici k odstranění všech podvodníků z USA. Většinou měli již problémy v ČR, tak je odměna nemine ani v rodné zemičce. A tak ostatní už se nemusí bát podvodníků, brzy dojde k odplatě. Znáte ten vtip o Yetim ? Tak to bude naše nové krycí jméno pro tu zvěř.
Jak to jako chces provest? V zemi kde se kazdy muze zasit jako jehla v kupce sena.......trosku naivni ne? Mozna chytak pro dalsi duverivce..... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 18, 2006 12:18 pm Předmět: Re: Můj čas přišel |
|
|
| MW napsal: | | Pay Back napsal: | Myslel jsem si, že mě to přejde, ale nepřešlo. Těch podvodníků je dost na to, aby se z toho dala udělat dobrá živnost. A tak jedna dobrá zpráva pro podvedené. Jako nový Americký občan mohu oznámit všem, že pracuji na dobré pozici k odstranění všech podvodníků z USA. Většinou měli již problémy v ČR, tak je odměna nemine ani v rodné zemičce. A tak ostatní už se nemusí bát podvodníků, brzy dojde k odplatě. Znáte ten vtip o Yetim ? Tak to bude naše nové krycí jméno pro tu zvěř.
Jak to jako chces provest? V zemi kde se kazdy muze zasit jako jehla v kupce sena.......trosku naivni ne? Mozna chytak pro dalsi duverivce..... |
Neni tu zminka ze by pozadoval nejake penize, tak jake je to chytak?
TO: PAY BACK; give us more info........ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
lenka
Registrace: 11. 01. 2006 Příspěvky: 27 Bydliště: florida
|
Zaslal: st červenec 19, 2006 8:43 am Předmět: Re: Můj čas přišel |
|
|
| Pay Back napsal: | | Myslel jsem si, že mě to přejde, ale nepřešlo. Těch podvodníků je dost na to, aby se z toho dala udělat dobrá živnost. A tak jedna dobrá zpráva pro podvedené. Jako nový Americký občan mohu oznámit všem, že pracuji na dobré pozici k odstranění všech podvodníků z USA. Většinou měli již problémy v ČR, tak je odměna nemine ani v rodné zemičce. A tak ostatní už se nemusí bát podvodníků, brzy dojde k odplatě. Znáte ten vtip o Yetim ? Tak to bude naše nové krycí jméno pro tu zvěř. |
JA TI FANDIM. JE POTREBA NEJAK ZATOCIT S TEMI, CO DELAJI CR SPATNE JMENO.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 818 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st červenec 19, 2006 5:05 pm Předmět: |
|
|
Jak mouchy na mucholapce ...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
blahblah Anonymní
|
Zaslal: čt září 07, 2006 9:08 pm Předmět: chudaku |
|
|
Dalsi zklamany ubozak.Takovych vyhruzek uz tady bylo.
Hlavne kdyz se Ti ulevi troubo.
Pokud si neumel s nikym zatocit doposud, tak pochybuji o Tve abilite konat dostatecne inteligentne ted.
A k odpovedi Viz"bounty hunting" ???
Prilis mnoho TELEVIZE !!!!!
To uz v USA nezbylo nic z te hrstky inteligentnich cechu ? Skoda
Jinak antipodvodnou kampan samozrejme podporuji !
Muj pravni prehled je dostatecne siroky na to ,abych si mohl legalne pomoc sam i v pozici ilegalniho pristehovalce (coz uz davno neni muj pripad)
A zde je odkaz na to Vase dobrodruzstvi....pitomci http://www.beabountyhunter.com/main.htm
A nakonec bych vsechny rad pozdravil a popral hodne stesti a min hlupaku !!
Tom |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|