muzu na zelenou kartu zapomenout?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

muzu na zelenou kartu zapomenout?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta
Autor Zpráva
Dandy
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2006 10:30 am    Předmět: Pretahnuti pobytu. Odpovědět s citátem

Je to pravda,ze pokud jsem pretahl pobyt,tudis jsem tu nelegal,tam muzu na zelenou kartu zapomenout.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2006 9:17 pm    Předmět: Re: Pretahnuti pobytu. Odpovědět s citátem

Dandy napsal:
Je to pravda,ze pokud jsem pretahl pobyt,tudis jsem tu nelegal,tam muzu na zelenou kartu zapomenout.

No porusil si zakon....ale snatkem s americankou a dobrym pravnikem bys to mohl vyresit.....nebyl bys prvni.....ale jsou tady i lidi co meli casove omezene GC, zapomneli si je prodlouzit a zadali i po 5 letech az....a dostali dalsich 10 let........ale nevim nejsem pravnik.......
lenka

Registrace: 11. 01. 2006

PříspěvekZaslal: st červenec 12, 2006 7:38 am    Předmět: Re: Pretahnuti pobytu. Odpovědět s citátem

Dandy napsal:

ja jsem se vdavala a byla jsem tu uz dva roky nelegalne a vsechno v pohode. GC mam na 10 let.
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st červenec 12, 2006 1:55 pm    Předmět: Re: Pretahnuti pobytu. Odpovědět s citátem

Dandy napsal:

ano muzes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com