|
Autor |
Zpráva |
wattsound Anonymní
|
Zaslal: ne březen 31, 2013 6:22 pm Předmět: České moto (veteráni) spolupráce a export do USA |
|
|
Ahoj. Rád bych nabídl trvalejší spolupráci exportu v oblasti prodeje "veteránů" moto + auto do USA ( i Kanady ) event. náhradních dílů - neporadíte jak postupovat? Klasická inzerce mi nepřipadá úplně vhodná. Děkuji
wattsound(zavinAC)volny.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 10. 01. 2005 Příspěvky: 3365 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: ne březen 31, 2013 9:39 pm Předmět: |
|
|
Co máš za motorky? osobně bych řekl že zajímavější by byl dovoz do ČR. Často vidím na ebay motorky co by v ČR šly na dračku. V USA nebude moc zájem o motorky z ČR. Mimochodem veteráni jsou mým dlouholetým koníčkem. Českou jawu neprodáš nikde dráž než v ČR. Do ČR se dováží ve velkém jawy z Itálie (californian, jawa sport) nebo ze švédska (vojenské soutěžní jawy libeňák) V US by byl možná zájem o vojenské harleye, nebo vojenské bavoráky, nebo originál Čechie (ne repliky) ale bmw se lépe prodávají do Německa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig Editor
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 8998 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: ne březen 31, 2013 9:44 pm Předmět: |
|
|
Vozeni drivi do lesa  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Yuri
Registrace: 22. 11. 2011 Příspěvky: 70 Bydliště: California
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig Editor
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 8998 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: po duben 01, 2013 4:10 am Předmět: |
|
|
Jestli mu za to nekdo da litr, tak to bude zazrak. Ale mozna jo, koneckoncu tam psal, ze to je fechtl, ktery vali 80 majli za hodinu
Byl by to fajn konicek vozit sem a prodavat ceske verterany, ale jako solidni business je to nerealne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PiPi Editor
Registrace: 03. 12. 2008 Příspěvky: 3635
|
Zaslal: po duben 01, 2013 4:30 am Předmět: |
|
|
Tak co to je...........Jawa,Mustang nebo Scooter??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Yuri
Registrace: 22. 11. 2011 Příspěvky: 70 Bydliště: California
|
Zaslal: po duben 01, 2013 7:04 am Předmět: |
|
|
PiPi napsal: |
Tak co to je...........Jawa,Mustang nebo Scooter??  |
Tazko povedat... jedine ze by som si s dotycnym dohodol prehliadku a skusobnu jazdu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po duben 01, 2013 11:30 am Předmět: |
|
|
miro napsal: | Co máš za motorky? osobně bych řekl že zajímavější by byl dovoz do ČR. Často vidím na ebay motorky co by v ČR šly na dračku. V USA nebude moc zájem o motorky z ČR. Mimochodem veteráni jsou mým dlouholetým koníčkem. Českou jawu neprodáš nikde dráž než v ČR. Do ČR se dováží ve velkém jawy z Itálie (californian, jawa sport) nebo ze švédska (vojenské soutěžní jawy libeňák) V US by byl možná zájem o vojenské harleye, nebo vojenské bavoráky, nebo originál Čechie (ne repliky) ale bmw se lépe prodávají do Německa. |
Ahoj
Před pár lety jsem "na koleně" v garáži opravoval vše co se týkalo značky JAWA. Následně jsem (dohodil mi známý) nechal vyrobit a zaslal do USA / Texas větší počet kompletních kol na PAVika. Dnes mám dílnu, opravuji motory na jiná zařízení, ale rád bych se k ke klasickým motorkám o5 vrátil. Vím, že jsem nepřišel s žádnou "převratnou" věcí ( vývoz veteránů). ...dnes už mám dílnu a hlavně - ty motorky byly můj koníček. Tak proč na tom "netrhnout" nějakou kačku, ne??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|