RADEK CONKA

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

RADEK CONKA
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri
Autor Zpráva
okradena
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 19, 2006 6:15 pm    Předmět: RADEK CONKA Odpovědět s citátem

To se zase pobavite nad lidskou blbosti Exclamation V tomto pripade nad moji blbosti
3 dubna jsem tu v inzeratech nasla:Inzerat na pravy SS.(jeste jednou se tu objevil May Cools email adresou jana.kuthan@yahoo.com a Basty13@seznam.cz.
Po par emailech jsem zavolala na udane cislo na kterym se ozval clovek ktery si rika Radek Cajka.
Slovo dalo slovo-znel tak presvedcive a ja potrebovala ten SS,tak jsem se dohodli na 2000$(tetkon ho uz nabizi za 1400$ )No nic poslala jsem mu dokumenty co si vyzadal a cekala jsem co bude....Pry to bude do 3 tydnu...Nastal den D a on mi volal,ze pry to cislo uz ma ,tak at mu poslu penize.Znelo to divne,tak mu rikam,ze mu dam pulku,a ze az dostanu tu karticku,tak mu dam zbytek.No to byl ohen na strese,ze potrebuje penize,ze mu cesi neco ukradli v praci(na cash and carry)atd..No nic nakonec ,ze teda 1000$,tak jsem poprosila kamarada,aby prevedl penize pres nej,nechtela jsem mu davat moje nebo myho pritele informace.A on ze to mu to nechtej vydat na jeho ID atd atd samozdrejme ,protoze Cajka neni jeho prave jmeno),tak jsme to poslali na jeho kamarada jmeno IGOR ANDRADE.Pak mi rekl nejaky cislo(coz je bullshit)a ze mi ta karticka dojde do 3 tydnu.Tak se stale nic nedelo-dokonce mi drze volal jestli mi to uz doslo,a pak,ze jeho pritelkyne-americanka ,ktera udajne dela ty SS je uplne blba,a ze to neposlala.Jo pak taky volal,ze jeho tatka umrel a ze by potreboval tech dalsich 1000$ coz jsem neudelala.A pak zase cekani a volani a poslouchani lzi...bla bla.
Jednoho dne mu rikam,ze si myslim,ze je to podvod,a at mi to teda rekne at nemusim dalsi rok cekat a volat mu....A on ,ze ne ,co si to o nem myslim.
Tak nakonec-samozdrejme nikdy nic neposlal,telefon nezveda...
Ja jsem debil Exclamation ,ze jsem naletela a prisla o 1000$
SS# budu mit asi brzo,protoze jsem se tetkon o vikendu vdala.Asi jsem si mela pockat,nez si zacinat s takovym hajzlem.
Pisu to pro ty,kteri ho znaji a nebo odpovedeli na jeho inzeraty.
Mam vice info,:muj kamarad je policajt,tak mi neco o nem zjistil:
Jeho prave jmeno je RADEK CONKA je mu 33 let,bydlel ve Fort Lauderdale,Florida,tekon je Port St.Lusie-Fort pierce,Florida, jeho cell:772 461-3999,udajne uklizi cash and carry.Jeho kamarad je Brazilec IGOR ANDRADE!!!!!mam jeste vice info ale to neni poterba sem udavat Smile
Asi si tekon vsichni o me myslite ze jsem magor,ze jsem naletela ,mate pravdu jsem. Evil or Very Mad
Doufam,ze tato informace nekomu pomohla a ze si na ne date pozor!!!!
Taky by jste mi udelali radost kdyby jste ho nekdo nahodou poznal tak mu rozbijte tu jeho nevymachanou hubu!!!
Muj policejni kamarad jim taky trochu zkomplikuje zivot.(a taky moji kamaradi na FL)
Nejlepsi na tom je,ze mi dokazal do telefonu vypravet o tom jaky jsou ceci kurvy a jak okradaj atd,mam pocit,ze je rozdvojena osobnost Smile
Mejte se krasne a nebudte blbci jako jsem ja Smile
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út červen 20, 2006 3:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dekujem za varovani. Takoveto prispevky jsou velice cenne pro vsechny, kteri se nachazi v podobne situaci jako ty.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 20, 2006 6:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so červenec 01, 2006 2:18 pm    Předmět: Re: RADEK CONKA Odpovědět s citátem

okradena napsal:
To se zase pobavite nad lidskou blbosti Exclamation V tomto pripade nad moji blbosti
3 dubna jsem tu v inzeratech nasla:Inzerat na pravy SS.(jeste jednou se tu objevil May Cools email adresou jana.kuthan@yahoo.com a Basty13@seznam.cz.
Po par emailech jsem zavolala na udane cislo na kterym se ozval clovek ktery si rika Radek Cajka.
Slovo dalo slovo-znel tak presvedcive a ja potrebovala ten SS,tak jsem se dohodli na 2000$(tetkon ho uz nabizi za 1400$ )No nic poslala jsem mu dokumenty co si vyzadal a cekala jsem co bude....Pry to bude do 3 tydnu...Nastal den D a on mi volal,ze pry to cislo uz ma ,tak at mu poslu penize.Znelo to divne,tak mu rikam,ze mu dam pulku,a ze az dostanu tu karticku,tak mu dam zbytek.No to byl ohen na strese,ze potrebuje penize,ze mu cesi neco ukradli v praci(na cash and carry)atd..No nic nakonec ,ze teda 1000$,tak jsem poprosila kamarada,aby prevedl penize pres nej,nechtela jsem mu davat moje nebo myho pritele informace.A on ze to mu to nechtej vydat na jeho ID atd atd samozdrejme ,protoze Cajka neni jeho prave jmeno),tak jsme to poslali na jeho kamarada jmeno IGOR ANDRADE.Pak mi rekl nejaky cislo(coz je bullshit)a ze mi ta karticka dojde do 3 tydnu.Tak se stale nic nedelo-dokonce mi drze volal jestli mi to uz doslo,a pak,ze jeho pritelkyne-americanka ,ktera udajne dela ty SS je uplne blba,a ze to neposlala.Jo pak taky volal,ze jeho tatka umrel a ze by potreboval tech dalsich 1000$ coz jsem neudelala.A pak zase cekani a volani a poslouchani lzi...bla bla.
Jednoho dne mu rikam,ze si myslim,ze je to podvod,a at mi to teda rekne at nemusim dalsi rok cekat a volat mu....A on ,ze ne ,co si to o nem myslim.
Tak nakonec-samozdrejme nikdy nic neposlal,telefon nezveda...
Ja jsem debil Exclamation ,ze jsem naletela a prisla o 1000$
SS# budu mit asi brzo,protoze jsem se tetkon o vikendu vdala.Asi jsem si mela pockat,nez si zacinat s takovym hajzlem.
Pisu to pro ty,kteri ho znaji a nebo odpovedeli na jeho inzeraty.
Mam vice info,:muj kamarad je policajt,tak mi neco o nem zjistil:
Jeho prave jmeno je RADEK CONKA je mu 33 let,bydlel ve Fort Lauderdale,Florida,tekon je Port St.Lusie-Fort pierce,Florida, jeho cell:772 461-3999,udajne uklizi cash and carry.Jeho kamarad je Brazilec IGOR ANDRADE!!!!!mam jeste vice info ale to neni poterba sem udavat Smile
Asi si tekon vsichni o me myslite ze jsem magor,ze jsem naletela ,mate pravdu jsem. Evil or Very Mad
Doufam,ze tato informace nekomu pomohla a ze si na ne date pozor!!!!
Taky by jste mi udelali radost kdyby jste ho nekdo nahodou poznal tak mu rozbijte tu jeho nevymachanou hubu!!!
Muj policejni kamarad jim taky trochu zkomplikuje zivot.(a taky moji kamaradi na FL)
Nejlepsi na tom je,ze mi dokazal do telefonu vypravet o tom jaky jsou ceci kurvy a jak okradaj atd,mam pocit,ze je rozdvojena osobnost Smile
Mejte se krasne a nebudte blbci jako jsem ja Smile

Znam ho osobne....
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so červenec 01, 2006 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za 1000$ vam reknu jak dostat SS legalne. Piste na muj email!
ripoff@aol.com Wink
Klara

Registrace: 04. 05. 2006

PříspěvekZaslal: so červenec 01, 2006 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To:Pepino: kdyz ho znas osobne,neptal jsi se ho na to?Jsem jenom zvedava Rolling Eyes
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne červenec 02, 2006 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Promin znal jsem ho osobne nejakou dobu byl tady v Memphisu od te doby nemam na nej kontakt... a docela zajimave veci jsem se tady odcetl....
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: ne červenec 02, 2006 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:
ripoff@aol.com Wink

Very Happy Very Happy to bude zase nějaká "Mobovina" Very Happy
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: ne červenec 02, 2006 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

excellentmentaldefect napsal:
Mob napsal:
ripoff@aol.com Wink

NO TAK LOGICKY EMENTALE
"RIP OFF" RIKA TI TO NECO???
LOL
A TIM NEMYSLIM TU PISNICKU O SEX PISTOLS
"IT WAS A GREATEST COCKNEY RIP-OFF"

NO NEVA,
JEN BLOGUJU Wink
excellentmentaldefect

PříspěvekZaslal: ne červenec 02, 2006 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
Mob napsal:
ripoff@aol.com Wink

NO TAK LOGICKY EMENTALE
LOL

NO NEVA,
JEN BLOGUJU Wink

Very Happy jasně iXxXátko, už jsem byl taky v životě "ripoffován", moje reakce byla tentokrát dementní záměrně Very Happy

P.S. Jakej názor máš na osobu Sid Vicious ?
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne červenec 02, 2006 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bezte si kecat jinam, ja potrebuji ty penize!!
Twisted Evil Cool
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 02, 2006 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
Mob napsal:
ripoff@aol.com Wink

NO TAK LOGICKY EMENTALE
LOL

NO NEVA,
JEN BLOGUJU Wink

Very Happy jasně iXxXátko, už jsem byl taky v životě "ripoffován", moje reakce byla tentokrát dementní záměrně Very Happy

P.S. Jakej názor máš na osobu Sid Vicious ?

Sid byl sladoucky naivni detatko ktery se zamilovalo do osklivy americky fetacky...

John Lydon je muj hero Smile

Protoze jak vzdycky vsude pisu :
HE STARTED THE REVOLUTION I WILL NEVER EXPERIENCE...
excellentmentaldefect

PříspěvekZaslal: po červenec 03, 2006 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:
bezte si kecat jinam, ja potrebuji ty penize!!
Twisted Evil Cool

Very Happy Very Happy
ShaQuan

Registrace: 15. 05. 2006

PříspěvekZaslal: po červenec 03, 2006 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mobe, slibuju ti, ze az konecne najdu praci a vydelam nejaky penize, tak ti neco poslu, aspon aby si muj uspech mohl zapit Very Happy Very Happy Very Happy a mel dobry pocit z toho, ze si tam kde si Very Happy Very Happy
TOTENKOPF
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt listopad 16, 2006 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JA NEVIM JAK VY, ALE JA MEL V TOMHLE STESTI. V TEXASE MI UDELALI MEXICI PRAVEJ SSN S MYM JMENEM, KTEREJ NORMALNE FUNGOVAL, KARTICKA BYLA FALESNA, ALE CISLO S MYM JMENEM I DATEM NAROZENI SEDELY. DOKONCE MI NAPRED DALI KARTICKU, SE KTEROU SEM SEL DO OBCHODU S MOBILAMA , TAM MI REKLI ZE SSN SEDI , AKORAT ZE)SAMOZREJME) NEMAM CREDIT HISTORY.ZAPLATIL JSEM 500$. BOHUZEL JSEM V USA VEDL TAKOVY ZIVOT, ZE MI SSN PRINESL VIC SKODY NEZ UZITKU. ALE TAKOVA BYLA MOJE ZKUSENOST
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com