|
|
| Autor |
Zpráva |
okradena Anonymní
|
Zaslal: po červen 19, 2006 6:15 pm Předmět: RADEK CONKA |
|
|
To se zase pobavite nad lidskou blbosti V tomto pripade nad moji blbosti
3 dubna jsem tu v inzeratech nasla:Inzerat na pravy SS.(jeste jednou se tu objevil May s email adresou jana.kuthan@yahoo.com a Basty13@seznam.cz.
Po par emailech jsem zavolala na udane cislo na kterym se ozval clovek ktery si rika Radek Cajka.
Slovo dalo slovo-znel tak presvedcive a ja potrebovala ten SS,tak jsem se dohodli na 2000$(tetkon ho uz nabizi za 1400$ )No nic poslala jsem mu dokumenty co si vyzadal a cekala jsem co bude....Pry to bude do 3 tydnu...Nastal den D a on mi volal,ze pry to cislo uz ma ,tak at mu poslu penize.Znelo to divne,tak mu rikam,ze mu dam pulku,a ze az dostanu tu karticku,tak mu dam zbytek.No to byl ohen na strese,ze potrebuje penize,ze mu cesi neco ukradli v praci(na cash and carry)atd..No nic nakonec ,ze teda 1000$,tak jsem poprosila kamarada,aby prevedl penize pres nej,nechtela jsem mu davat moje nebo myho pritele informace.A on ze to mu to nechtej vydat na jeho ID atd atd samozdrejme ,protoze Cajka neni jeho prave jmeno),tak jsme to poslali na jeho kamarada jmeno IGOR ANDRADE.Pak mi rekl nejaky cislo(coz je bullshit)a ze mi ta karticka dojde do 3 tydnu.Tak se stale nic nedelo-dokonce mi drze volal jestli mi to uz doslo,a pak,ze jeho pritelkyne-americanka ,ktera udajne dela ty SS je uplne blba,a ze to neposlala.Jo pak taky volal,ze jeho tatka umrel a ze by potreboval tech dalsich 1000$ coz jsem neudelala.A pak zase cekani a volani a poslouchani lzi...bla bla.
Jednoho dne mu rikam,ze si myslim,ze je to podvod,a at mi to teda rekne at nemusim dalsi rok cekat a volat mu....A on ,ze ne ,co si to o nem myslim.
Tak nakonec-samozdrejme nikdy nic neposlal,telefon nezveda...
Ja jsem debil ,ze jsem naletela a prisla o 1000$
SS# budu mit asi brzo,protoze jsem se tetkon o vikendu vdala.Asi jsem si mela pockat,nez si zacinat s takovym hajzlem.
Pisu to pro ty,kteri ho znaji a nebo odpovedeli na jeho inzeraty.
Mam vice info,:muj kamarad je policajt,tak mi neco o nem zjistil:
Jeho prave jmeno je RADEK CONKA je mu 33 let,bydlel ve Fort Lauderdale,Florida,tekon je Port St.Lusie-Fort pierce,Florida, jeho cell:772 461-3999,udajne uklizi cash and carry.Jeho kamarad je Brazilec IGOR ANDRADE!!!!!mam jeste vice info ale to neni poterba sem udavat
Asi si tekon vsichni o me myslite ze jsem magor,ze jsem naletela ,mate pravdu jsem.
Doufam,ze tato informace nekomu pomohla a ze si na ne date pozor!!!!
Taky by jste mi udelali radost kdyby jste ho nekdo nahodou poznal tak mu rozbijte tu jeho nevymachanou hubu!!!
Muj policejni kamarad jim taky trochu zkomplikuje zivot.(a taky moji kamaradi na FL)
Nejlepsi na tom je,ze mi dokazal do telefonu vypravet o tom jaky jsou ceci kurvy a jak okradaj atd,mam pocit,ze je rozdvojena osobnost
Mejte se krasne a nebudte blbci jako jsem ja  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 939 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: út červen 20, 2006 3:17 am Předmět: |
|
|
| Dekujem za varovani. Takoveto prispevky jsou velice cenne pro vsechny, kteri se nachazi v podobne situaci jako ty. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červen 20, 2006 6:38 am Předmět: |
|
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: so červenec 01, 2006 2:18 pm Předmět: Re: RADEK CONKA |
|
|
| okradena napsal: | To se zase pobavite nad lidskou blbosti V tomto pripade nad moji blbosti
3 dubna jsem tu v inzeratech nasla:Inzerat na pravy SS.(jeste jednou se tu objevil May s email adresou jana.kuthan@yahoo.com a Basty13@seznam.cz.
Po par emailech jsem zavolala na udane cislo na kterym se ozval clovek ktery si rika Radek Cajka.
Slovo dalo slovo-znel tak presvedcive a ja potrebovala ten SS,tak jsem se dohodli na 2000$(tetkon ho uz nabizi za 1400$ )No nic poslala jsem mu dokumenty co si vyzadal a cekala jsem co bude....Pry to bude do 3 tydnu...Nastal den D a on mi volal,ze pry to cislo uz ma ,tak at mu poslu penize.Znelo to divne,tak mu rikam,ze mu dam pulku,a ze az dostanu tu karticku,tak mu dam zbytek.No to byl ohen na strese,ze potrebuje penize,ze mu cesi neco ukradli v praci(na cash and carry)atd..No nic nakonec ,ze teda 1000$,tak jsem poprosila kamarada,aby prevedl penize pres nej,nechtela jsem mu davat moje nebo myho pritele informace.A on ze to mu to nechtej vydat na jeho ID atd atd samozdrejme ,protoze Cajka neni jeho prave jmeno),tak jsme to poslali na jeho kamarada jmeno IGOR ANDRADE.Pak mi rekl nejaky cislo(coz je bullshit)a ze mi ta karticka dojde do 3 tydnu.Tak se stale nic nedelo-dokonce mi drze volal jestli mi to uz doslo,a pak,ze jeho pritelkyne-americanka ,ktera udajne dela ty SS je uplne blba,a ze to neposlala.Jo pak taky volal,ze jeho tatka umrel a ze by potreboval tech dalsich 1000$ coz jsem neudelala.A pak zase cekani a volani a poslouchani lzi...bla bla.
Jednoho dne mu rikam,ze si myslim,ze je to podvod,a at mi to teda rekne at nemusim dalsi rok cekat a volat mu....A on ,ze ne ,co si to o nem myslim.
Tak nakonec-samozdrejme nikdy nic neposlal,telefon nezveda...
Ja jsem debil ,ze jsem naletela a prisla o 1000$
SS# budu mit asi brzo,protoze jsem se tetkon o vikendu vdala.Asi jsem si mela pockat,nez si zacinat s takovym hajzlem.
Pisu to pro ty,kteri ho znaji a nebo odpovedeli na jeho inzeraty.
Mam vice info,:muj kamarad je policajt,tak mi neco o nem zjistil:
Jeho prave jmeno je RADEK CONKA je mu 33 let,bydlel ve Fort Lauderdale,Florida,tekon je Port St.Lusie-Fort pierce,Florida, jeho cell:772 461-3999,udajne uklizi cash and carry.Jeho kamarad je Brazilec IGOR ANDRADE!!!!!mam jeste vice info ale to neni poterba sem udavat
Asi si tekon vsichni o me myslite ze jsem magor,ze jsem naletela ,mate pravdu jsem.
Doufam,ze tato informace nekomu pomohla a ze si na ne date pozor!!!!
Taky by jste mi udelali radost kdyby jste ho nekdo nahodou poznal tak mu rozbijte tu jeho nevymachanou hubu!!!
Muj policejni kamarad jim taky trochu zkomplikuje zivot.(a taky moji kamaradi na FL)
Nejlepsi na tom je,ze mi dokazal do telefonu vypravet o tom jaky jsou ceci kurvy a jak okradaj atd,mam pocit,ze je rozdvojena osobnost
Mejte se krasne a nebudte blbci jako jsem ja  |
Znam ho osobne.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: so červenec 01, 2006 3:48 pm Předmět: |
|
|
Za 1000$ vam reknu jak dostat SS legalne. Piste na muj email!
ripoff@aol.com  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Klara
Registrace: 04. 05. 2006 Příspěvky: 80
|
Zaslal: so červenec 01, 2006 4:03 pm Předmět: |
|
|
To:Pepino: kdyz ho znas osobne,neptal jsi se ho na to?Jsem jenom zvedava  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: ne červenec 02, 2006 8:37 am Předmět: |
|
|
| Promin znal jsem ho osobne nejakou dobu byl tady v Memphisu od te doby nemam na nej kontakt... a docela zajimave veci jsem se tady odcetl.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: ne červenec 02, 2006 12:49 pm Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | Za 1000$ vam reknu jak dostat SS legalne. Piste na muj email!
ripoff@aol.com  |
to bude zase nějaká "Mobovina"  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: ne červenec 02, 2006 4:48 pm Předmět: |
|
|
| excellentmentaldefect napsal: | | Mob napsal: | Za 1000$ vam reknu jak dostat SS legalne. Piste na muj email!
ripoff@aol.com  |
NO TAK LOGICKY EMENTALE
"RIP OFF" RIKA TI TO NECO???
LOL
A TIM NEMYSLIM TU PISNICKU O SEX PISTOLS
"IT WAS A GREATEST COCKNEY RIP-OFF"
NO NEVA,
JEN BLOGUJU  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
|
Zaslal: ne červenec 02, 2006 5:59 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | excellentmentaldefect napsal: | | Mob napsal: | Za 1000$ vam reknu jak dostat SS legalne. Piste na muj email!
ripoff@aol.com  |
NO TAK LOGICKY EMENTALE
LOL
NO NEVA,
JEN BLOGUJU  |
jasně iXxXátko, už jsem byl taky v životě "ripoffován", moje reakce byla tentokrát dementní záměrně
P.S. Jakej názor máš na osobu Sid Vicious ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: ne červenec 02, 2006 6:07 pm Předmět: |
|
|
bezte si kecat jinam, ja potrebuji ty penize!!
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 02, 2006 7:39 pm Předmět: |
|
|
| excellentmentaldefect napsal: | | XxX napsal: | | excellentmentaldefect napsal: | | Mob napsal: | Za 1000$ vam reknu jak dostat SS legalne. Piste na muj email!
ripoff@aol.com  |
NO TAK LOGICKY EMENTALE
LOL
NO NEVA,
JEN BLOGUJU  |
jasně iXxXátko, už jsem byl taky v životě "ripoffován", moje reakce byla tentokrát dementní záměrně
P.S. Jakej názor máš na osobu Sid Vicious ? |
Sid byl sladoucky naivni detatko ktery se zamilovalo do osklivy americky fetacky...
John Lydon je muj hero
Protoze jak vzdycky vsude pisu :
HE STARTED THE REVOLUTION I WILL NEVER EXPERIENCE... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
|
Zaslal: po červenec 03, 2006 2:53 pm Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | bezte si kecat jinam, ja potrebuji ty penize!!
 |
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
Registrace: 15. 05. 2006 Příspěvky: 340 Bydliště: Böhmen
|
Zaslal: po červenec 03, 2006 4:54 pm Předmět: |
|
|
Mobe, slibuju ti, ze az konecne najdu praci a vydelam nejaky penize, tak ti neco poslu, aspon aby si muj uspech mohl zapit a mel dobry pocit z toho, ze si tam kde si  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTENKOPF Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 16, 2006 11:29 pm Předmět: |
|
|
| JA NEVIM JAK VY, ALE JA MEL V TOMHLE STESTI. V TEXASE MI UDELALI MEXICI PRAVEJ SSN S MYM JMENEM, KTEREJ NORMALNE FUNGOVAL, KARTICKA BYLA FALESNA, ALE CISLO S MYM JMENEM I DATEM NAROZENI SEDELY. DOKONCE MI NAPRED DALI KARTICKU, SE KTEROU SEM SEL DO OBCHODU S MOBILAMA , TAM MI REKLI ZE SSN SEDI , AKORAT ZE)SAMOZREJME) NEMAM CREDIT HISTORY.ZAPLATIL JSEM 500$. BOHUZEL JSEM V USA VEDL TAKOVY ZIVOT, ZE MI SSN PRINESL VIC SKODY NEZ UZITKU. ALE TAKOVA BYLA MOJE ZKUSENOST |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|