Souhlasite s valkou v Iraqu?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Americka politika

Ano, souhlasim s valkou v Iraqu.
42%
 42%  [ 8 ]
Ne, nesouhlasim s valkou v Iraqu.
57%
 57%  [ 11 ]
Nevim nezajimam se o to.
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 19

Autor Zpráva
Terezice

Registrace: 21. 06. 2006

PříspěvekZaslal: po červen 26, 2006 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Tibetsti mnisi maji oproti Vatikanu muj velky obdiv a nezmerne sympatie, ale motlitbami se proti rudym komunistickym hordam ubranit neda Sad

to mas asi pravdu, i kdyz oni si tuto cestu modleni vybrali-a nikdo jim nepomohl - ja vim ja vim, nikdo nemohl - takze vlastne pod cinou budou do konce veku. A svetu je to jedno. Mozna jsem natvrdla a nekdo uz se to tady snazil vysvetlit, jak to vubec neslo aby se tibetu pomohlo,ale me se tomu nejak porad nechce verit.
Terezice

Registrace: 21. 06. 2006

PříspěvekZaslal: po červen 26, 2006 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jeste mam takovou jednu tezi. Valky se vedou jenom kvuli nejakejm debilnim hlavounum, ktery si neco vymyslej. My, maly lidickove nemame ani anunk, coze se to tam v te vysoke politice deje. Nerikejte mi, ze kdyby se odstrelil vzdycky ten hlavni, ze by se stejne valcilo. Ja vim, jsem naivni.
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: po červen 26, 2006 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Terezice napsal:
jeste mam takovou jednu tezi. Valky se vedou jenom kvuli nejakejm debilnim hlavounum, ktery si neco vymyslej. My, maly lidickove nemame ani anunk, coze se to tam v te vysoke politice deje. Nerikejte mi, ze kdyby se odstrelil vzdycky ten hlavni, ze by se stejne valcilo. Ja vim, jsem naivni.

NEJSI NAIVNI
JEN
NEMAS RADA NASILI...
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: po červen 26, 2006 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
excellentmentaldefect napsal:
XxX napsal:
[Samozrejme valka, vrazdy a nasili je hnusota a vsichni by mluvili jinak, kdyby byla vyvrazdena jejich rodina!!!

.... Confused jo, např. by chtěli vyvraždit rodinu vražedníka Rolling Eyes

a ty s tim souhlasis? Jestlize jeho rodina s tim nema nic spolecnyho??? Rolling Eyes

Question Question čí rodina s tím nemá nic společnýho? Počkej, pojďme si to trochu ujasnit - ať v tom není chaos: moje reakce byla na tvůj podnět, který jsem pochopil - po mírné parafrázi - takto: ...pan XY by mluvil jinak, kdyby byla vyvražděna jeho rodina a na toto jsem reagoval tak, že jednou z možných reakcí pana XY na tuto hroznou událost by mohla být touha pomstít se, tj.potrestat vraha tím, že by vyvraždil rodinu vražedníka - čímž jsem chtěl naznačit, že reakce pana XY nemusí být nutně ve smyslu "nastavení druhé tváře", neboť mi připadalo, že právě ono "nastavení"/čili pasivitu nadhazuješ jako jedinou možnou reakci pana XY.
Tak. Pokud jsme to teď oba pochopili stejně až sem - a tvoje navazující otázka zní jestli souhlasím s pomstou pana XY ? - tak odpovím takto:
Naštěstí jsem nikdy nebyl v kůži našeho imaginárního pana XY a nikdy bych nechtěl být. Ona totiž veškerá bolest vypadá úplně jinak z pohledu třetí osoby a jinak z pohledu přímého účastníka - a v lidském mozku se můžou dít nepředvídatelné věci! Samozřejmě - je nepřípustné a zvrhlé se mstít na nevinných lidech, byť jsou třeba v těsném svazku s viníkem-násilníkem. Avšak tento viník-násilník jako odpovědná osoba by měl za svůj bestiální čin potrestán (pouze on sám). A pokud by to nebylo dost dobře možné prostřednictvím řádných zákonných postupů (např.ve válce), nijak bych pana XY neodsuzoval, kdyby dotyčnou zrůdu (kdyby nebylo jiných možností) vyhledal a v krajním případě usmrtil. Zlo by mělo být totiž potlačováno. Proč? Např.proto, když nějakej citově plochej sadista něco takového udělal jednou, je tady velká pravděpodobnost další recidivy, která by měla být v každém případě eliminována (aby např. nedošlo k dalšímu utrpení nevinejch lidí). A zlo by mělo být potrestáno i třeba proto, aby si jedinci s násilnickými sklony uvědomili, že žádné bezpráví páchané na nevinných lidech nezůstane bez náležité odezvy Cool ...
ShaQuan

Registrace: 15. 05. 2006

PříspěvekZaslal: po červen 26, 2006 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmmm, kdyby tak radsi vlady poslaly prachy do Sudanu, a stredni afriky, udelaly by lip a pro zmenu by treba zachranily nejaky ten zivot Confused
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po červen 26, 2006 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me mrzi, ze je tolik obeti na obou stranach. Rodiny, ktere nekoho stratili, nebo se jim tam nekdo zmrzacil a k tomu zmedializovane skandaly. Myslim ze toto jen rozseva nenavist na obou stranach.
Pokazde, kdyz dostanou nejakeho teroristickeho vudce, je hned nahrazen dvema, jeste vice agresivnima magorama. Myslim, ze to nikam nevede.
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po červen 26, 2006 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zrovna jsem chtel napsat, ze se moc keca o Iraku, strasne moderni je vyvesovat tibetsky vlajky a odsuzovat Izralece, ale ze denne umiraji lide po tisicich na obrovskem, bohatem a krasnem kontinente jmenem Afrika, to se snad uz bere jako samozrejmost. Sem tam nejaka ta nekolikasettisicova genocidka, hladomorek, AIDS, nedostatek ciste vody.... A pritom tam je potencial pro obrovsky boom, narust produktivity prace, vzdelanosti a kultury. Jen jim pomoct to celkove uklidnit a nastartovat!
ShaQuan

PříspěvekZaslal: po červen 26, 2006 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zrovna pred nedavnem sem si prohlizel fotky z jedne vesnice/kolonie/enklavy z Darfuru, mista, kde je opravdove peklo na zemi, a byly to zatracene emotivni fotky, fakt az se cloveku zaviraly oci, ale tedka nevim kde sem je nasel Evil or Very Mad
XxX

PříspěvekZaslal: po červen 26, 2006 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
XxX napsal:
[Samozrejme valka, vrazdy a nasili je hnusota a vsichni by mluvili jinak, kdyby byla vyvrazdena jejich rodina!!!

.... Confused jo, např. by chtěli vyvraždit rodinu vražedníka Rolling Eyes

a ty s tim souhlasis? Jestlize jeho rodina s tim nema nic spolecnyho??? Rolling Eyes

Question Question čí rodina s tím nemá nic společnýho? Počkej, pojďme si to trochu ujasnit - ať v tom není chaos: moje reakce byla na tvůj podnět, který jsem pochopil - po mírné parafrázi - takto: ...pan XY by mluvil jinak, kdyby byla vyvražděna jeho rodina a na toto jsem reagoval tak, že jednou z možných reakcí pana XY na tuto hroznou událost by mohla být touha pomstít se, tj.potrestat vraha tím, že by vyvraždil rodinu vražedníka - čímž jsem chtěl naznačit, že reakce pana XY nemusí být nutně ve smyslu "nastavení druhé tváře", neboť mi připadalo, že právě ono "nastavení"/čili pasivitu nadhazuješ jako jedinou možnou reakci pana XY.
Tak. Pokud jsme to teď oba pochopili stejně až sem - a tvoje navazující otázka zní jestli souhlasím s pomstou pana XY ? - tak odpovím takto:
Naštěstí jsem nikdy nebyl v kůži našeho imaginárního pana XY a nikdy bych nechtěl být. Ona totiž veškerá bolest vypadá úplně jinak z pohledu třetí osoby a jinak z pohledu přímého účastníka - a v lidském mozku se můžou dít nepředvídatelné věci! Samozřejmě - je nepřípustné a zvrhlé se mstít na nevinných lidech, byť jsou třeba v těsném svazku s viníkem-násilníkem. Avšak tento viník-násilník jako odpovědná osoba by měl za svůj bestiální čin potrestán (pouze on sám). A pokud by to nebylo dost dobře možné prostřednictvím řádných zákonných postupů (např.ve válce), nijak bych pana XY neodsuzoval, kdyby dotyčnou zrůdu (kdyby nebylo jiných možností) vyhledal a v krajním případě usmrtil. Zlo by mělo být totiž potlačováno. Proč? Např.proto, když nějakej citově plochej sadista něco takového udělal jednou, je tady velká pravděpodobnost další recidivy, která by měla být v každém případě eliminována (aby např. nedošlo k dalšímu utrpení nevinejch lidí). A zlo by mělo být potrestáno i třeba proto, aby si jedinci s násilnickými sklony uvědomili, že žádné bezpráví páchané na nevinných lidech nezůstane bez náležité odezvy Cool ...

tak jsme asi oba mluvili o necem jinym

lol

neva, uz se tesim az prijedes do Killa Kali a budem to vsechno probirat v baru pri panakach redbulla Smile
excellentmentaldefect

PříspěvekZaslal: st červen 28, 2006 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To XxX: Very Happy souhlas, když RedBull, tak jedině s vodkou, ať to má grády Cool
ShaQuan

PříspěvekZaslal: st červen 28, 2006 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nj, Redbull ti da kridla, tak potrebujes neco, co ti je zas pristrihne Very Happy
excellentmentaldefect

PříspěvekZaslal: st červen 28, 2006 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShaQuan napsal:
nj, Redbull ti da kridla, tak potrebujes neco, co ti je zas pristrihne Very Happy

Very Happy přesně tak Exclamation Cool
XxX

PříspěvekZaslal: st červen 28, 2006 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To XxX: Very Happy souhlas, když RedBull, tak jedině s vodkou, ať to má grády Cool

nezapominej proc mam nick xxx

STRAIGHT EDGE Idea

takze redbull bez vodky Smile
az prijedes tak te pozvu Smile
Novis-M

Registrace: 25. 05. 2006

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 3:36 am    Předmět: Re: Souhlasite s valkou v Iraqu? Odpovědět s citátem

miro napsal:
Souhlasite s valkou v Iraqu? Nebo nesouhlasite?
Vysvetlete svuj nazor:

Souhlasím s válkou v Iráku, souhlasím s válkou proti teroru Smile
excellentmentaldefect

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:

nezapominej proc mam nick xxx

STRAIGHT EDGE Idea

takze redbull bez vodky Smile
az prijedes tak te pozvu Smile

Dobře, redbull bez vodky a s trochou methu (jen žert!).

K nicku "XXX": Teď mne, prosím ber s nadhledem:
Ono se nabízí i jiné vysvětlení - třeba máš zálibu v erotice a jsi vášnivější než všechny herečky v XXX filmech dohromady Very Happy, vypadáš totiž dle fotek na to, že máš sex apeal denně k snídani, pěkná + dobře rostlá přírodní holka jseš... takže by se o tebe, pokud by ses rozhodla vydat na dráhu hvězdy XXX filmů, producenti přímo rvali... Cool, samozřejmě se jedná o čistě patřičně sobecký a šovinistický náhled a jestli jsem se tě nějak dotknul, neměl jsem to v žádném případě v úmyslu...já jen, že kdybys chtěla něco natočit, tak bychom tě s Mobem připravili na kamerový zkoušky a dělali bychom ti manažery Cool Cool
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Americka politika Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 4 z 5

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com