WaT - potvrzeni o studiu

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

WaT - potvrzeni o studiu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Studium, Skoly, Stipendia
Autor Zpráva
Vezin

Registrace: 11. 11. 2012

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 6:13 pm    Předmět: WaT - potvrzeni o studiu Odpovědět s citátem

Zdravím Vás,

chci jet poprvé do USA a něco zažít a možná trochu i vydělat. Už jsem toho přečetl dost, vím, že to není vůůůůbec snadné. Nicméně byl bych rád, kdybyste mi poradili.

Chci jet příští léto na program WaT, nebylo by na tom nic, kdybych nebyl student maturitního ročníku, tzn. ještě nejsem student VŠ, ale napadlo mě pár rešení této situace.
1. Je možné se dostat na vysokou školu a požádat ji o vystavení náležitých dokladů dříve k tomu abych mohl na WaT?
2. Studuji střední školu, kterou zaštiťuje vysoká škola a potvrzení o studiu vystavuje ta vysoká škola, takže je nemožné rozeznat, jestli jsem student vyšky nebo střední. Na naší škole se rozdávají potvrzení o studiu takovým stylem, že si tam můžu napsat co chci a škola mi to podepíše, ale nemám vysokoškolský index, ale podle toho, co vím, tak většina vysokých škol už papírové indexy ruší a mají jen ty elektronické, je tedy možné zažádat o vízum J1 jen s potvrzením o studiu od "vysoké školy"?

3. Můj známý mi může dohodit pracovní místo v USA v Los Angeles, bylo by těžké, kdyby ta firma pro mne požádala o vízum ho získat? Je to vůbec reálné?

Díky moc lidi Smile Krásný a pohodový den
verzana

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 8:43 pm    Předmět: Re: WaT - potvrzeni o studiu Odpovědět s citátem

Vezin napsal:
...

WAT je perfektni prilezitost jak se seznamit s USA. K tvemu planu ti asi neporadim nic co bys chtel slyset. Proste se pokousis o podvod a Americani se na to divaj jinak nez Cesi. Cech si rekne, ze to prece nak pujde, primhourime oci, kdyz je to v dobrem umyslu. Ale Amici by ti mohli tu cestu do USA pekne zkomplikovat i v budoucnu nebo ji dokonce znemoznit.

Jinak na otazky co se ptas ti tady odpoved nikdo neda, musel bys to risknout a zkusit. Kazda agentura zarizujici WAT muze chtit jine dokumenty a dopredu ti to nemusi rict. Po me chteli nejdriv jen potvrzeni o studiu a pak nakou dobu po zaplaceni dalsi a dalsi dokumenty. Jenom s potvrzenim bys tedy nevystacil, ale co s tim kdyz uz bys mel zaplaceny program? Pripad od pripadu se bude lisit, sazka do loterie.

Priklanim se k moznosti pockat si ten jeden rok.
brook
Veteran

Registrace: 21. 12. 2010

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2012 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemusis podvadet ani cekat rok, jed pracovat dokempu, treba jako support staff- budes delat skoro to samy co pri watu a muzes jet i jako student stredni skoly
Vezin

Registrace: 11. 11. 2012

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2012 10:06 am    Předmět: Nevypada to dobře... Odpovědět s citátem

Díky za odpovědi, můžeš mi pls poradit, agenturu na Camp, kde nebudou potřebovat, abych byl vysokoškolak? Co jsem se zatim dival tak to vypada, že chtěj taky jenom vysokoškolaky....
Když mi tohle nevyjde, asi pojedu do Londyna... ale ten mě upřímně vůbec netáhne, ale aspon bych vidělal money pro příští super léto v USA Smile
brook
Veteran

Registrace: 21. 12. 2010

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2012 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Napr ccusa
REJPAL
Editor

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2012 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

brook napsal:
Napr ccusa

Tady je odkaz, kdyby nekdo nevedel, jak se pouziva Google Wink
http://www.ccusa.com/Home.aspx
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Studium, Skoly, Stipendia Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
Home | Diskuse o USA