|
|
| Autor |
Zpráva |
mad Anonymní
|
Zaslal: st březen 16, 2005 6:53 am Předmět: job po dovolene na floride |
|
|
chystam se za louzi,a potreboval bych nejakou solidni praci kde boss v cas a radne plati!
mam brachu v US a ma spatne skusenosti v kentucky...
nechci nadhodnocene sliby 2000 a 3000 usd
chci jen aby radne platil!poradi mi nekdo,kdo pracuje u nekoho a radne mu plati?popripade pomohl by nekdo memu brother z kentucky za nekim kdo plati
hlavne vychod.pobrezi diky vam prosim piste na
madisonville@atlas.cz  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nata Anonymní
|
Zaslal: st březen 16, 2005 7:40 pm Předmět: |
|
|
a kde v Kentucky je???
Nata |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so březen 19, 2005 7:43 am Předmět: |
|
|
Vim o nekom,muj boss zrovna shani lidi ,delam pro nej skoro 2 roky .Muj vydelek je 2000-2300.Ale nevim kolik dostanes ty ,je to podle praxe .Prace na stavbe framing v Charlestonu SC.Je velice ferovy .Tady je jeho cislo
Milos tel:843 709 5068 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st duben 27, 2005 7:20 am Předmět: |
|
|
Zavolej mi dneska,zitra uz nemam cas.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 12, 2005 3:18 pm Předmět: |
|
|
Nejlepší práci, jakou jsem v USA měl byla práce číšníka na Marriottu u Miami. V zimě (sezona) jsem vydělával v průměru $4000 měsíčně. Bylo to sice včetně přesčasů, ale ne více než 240 hodin měsíčně.
Jinak jsem začínal úklidy, ale tam si clověk vydělal jen 1500-2000. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
navycz
Registrace: 23. 04. 2005 Příspěvky: 26 Bydliště: Jizni Cechy
|
Zaslal: po červen 20, 2005 7:43 am Předmět: no to je pokud se nemylim neco kolem $16 na hodku |
|
|
| Anonymous napsal: | Nejlepší práci, jakou jsem v USA měl byla práce číšníka na Marriottu u Miami. V zimě (sezona) jsem vydělával v průměru $4000 měsíčně. Bylo to sice včetně přesčasů, ale ne více než 240 hodin měsíčně.
coz je treba na Chicago dost malo a tech hodin - jak na kostele. Kdyz si zpocitam, ze mesic kdyz ma 30 dni ma 720 hodin minus tvych 240 v praci = to znamena 480 hodin na spani a zivot jako takovej (cca 16 hodin /den) - tim bych se teda asi moc nechlubil - a jestli to byla Tvoje nejlepsi prace tady tak je mi Te spis lito |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 424 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: po červen 20, 2005 5:29 pm Předmět: Re: no to je pokud se nemylim neco kolem $16 na hodku |
|
|
| navycz napsal: | | Anonymous napsal: | Nejlepší práci, jakou jsem v USA měl byla práce číšníka na Marriottu u Miami. V zimě (sezona) jsem vydělával v průměru $4000 měsíčně. Bylo to sice včetně přesčasů, ale ne více než 240 hodin měsíčně.
coz je treba na Chicago dost malo a tech hodin - jak na kostele. Kdyz si zpocitam, ze mesic kdyz ma 30 dni ma 720 hodin minus tvych 240 v praci = to znamena 480 hodin na spani a zivot jako takovej (cca 16 hodin /den) - tim bych se teda asi moc nechlubil - a jestli to byla Tvoje nejlepsi prace tady tak je mi Te spis lito |
navy cz jses blbej a nemas poneti o praci |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
navycz
|
Zaslal: po červen 20, 2005 9:54 pm Předmět: Re: no to je pokud se nemylim neco kolem $16 na hodku |
|
|
Pletes se prde - to co Ty za rok tady vydelavas ja odvadim na danich - coz je sice od veci a nemusi nutne znamenat, ze se tu rad od Tebe necemu novemu priucim a to je asi stezejni duvod proc tahle stranka vznikla a proc sem lidi pisou - ale v Tve reakci bohuzel nic noveho neni - zaradil jsi sam sebe do kategorie "*S*P*A*M*" - neco jako nutny zlo na otevrenych forech - vyplivnout nejakej mindrak,"zadrzkovat si" a ejhle hned je jednomu lip zejo.Chapu Te - v praci vod nevidim do nevidim a ten blikajici monitor je casto jediny "jasny" bod Tveho byti tady (teda v pripade, ze se k nemu kvuli dalsim sesti nebo kolika spolubydlicim v tom basementu vubec dostanes)tak proc ne - hele tady je nekdo do diskuze (to je vlastne taky jiny vyraz pro Forum - tak se to tady pro Tvoji informaci jmenuje)a dovolil si polemizovat s tim, co ja jsem tu pracne nadatloval - na neeej a hned je lip ..... guess what - NENI LIP zejtra rano se probudis a bude to stat stejne za hovno a pozejtri a za tejden a za rok pokud Ty sam na sobe nezacnes pracovat a neco s tim neudelas ja vim zni to jako knizni poucka ale poucky se do knizek dostavaji prave proto, ze funguji.A funguje to i tady a ja jsem toho zivym dukazem. Takze to co jsem Ti tu ted napsal neber vazne - jenom tak si tu povidame a pri tom povidani mi nejakej bejvalej "pingl" rek, ze jsem blbej a nevim nic vo praci - take it easy
peace
navy
ps.: ani toho "pingla"ode mne neber vazne - jsem totiz puvodnim povolanim hospodskej )
your turn man .... give it to me baby ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Konicek Anonymní
|
Zaslal: út červen 21, 2005 7:39 am Předmět: |
|
|
Tak se mi panacku zdas nejak moc chytry.Neosvobodil jsi nahodou Ameriku?Nebo bych napsal,ze jsi jeden z tech,kteri hraji machra a pritom uklizi podlahy.Drz se pri zemi,aby Ti nekdo ty kridla neprestrihl.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 424 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: út červen 21, 2005 5:36 pm Předmět: Re: no to je pokud se nemylim neco kolem $16 na hodku |
|
|
| navycz napsal: | Pletes se prde - to co Ty za rok tady vydelavas ja odvadim na danich - coz je sice od veci a nemusi nutne znamenat, ze se tu rad od Tebe necemu novemu priucim a to je asi stezejni duvod proc tahle stranka vznikla a proc sem lidi pisou - ale v Tve reakci bohuzel nic noveho neni - zaradil jsi sam sebe do kategorie "*S*P*A*M*" - neco jako nutny zlo na otevrenych forech - vyplivnout nejakej mindrak,"zadrzkovat si" a ejhle hned je jednomu lip zejo.Chapu Te - v praci vod nevidim do nevidim a ten blikajici monitor je casto jediny "jasny" bod Tveho byti tady (teda v pripade, ze se k nemu kvuli dalsim sesti nebo kolika spolubydlicim v tom basementu vubec dostanes)tak proc ne - hele tady je nekdo do diskuze (to je vlastne taky jiny vyraz pro Forum - tak se to tady pro Tvoji informaci jmenuje)a dovolil si polemizovat s tim, co ja jsem tu pracne nadatloval - na neeej a hned je lip ..... guess what - NENI LIP zejtra rano se probudis a bude to stat stejne za hovno a pozejtri a za tejden a za rok pokud Ty sam na sobe nezacnes pracovat a neco s tim neudelas ja vim zni to jako knizni poucka ale poucky se do knizek dostavaji prave proto, ze funguji.A funguje to i tady a ja jsem toho zivym dukazem. Takze to co jsem Ti tu ted napsal neber vazne - jenom tak si tu povidame a pri tom povidani mi nejakej bejvalej "pingl" rek, ze jsem blbej a nevim nic vo praci - take it easy
peace
navy
ps.: ani toho "pingla"ode mne neber vazne - jsem totiz puvodnim povolanim hospodskej )
your turn man .... give it to me baby ... |
Pekne jsi to napsal coz mne utvrdilo o tom ze jses opravdu blbej. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 954 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: út červen 21, 2005 6:11 pm Předmět: |
|
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
navycz
|
Zaslal: út červen 21, 2005 10:43 pm Předmět: |
|
|
tak to vidis Miro - ze ja blbec se vubec jeste snazim - a voni mi to vsichni porad rikaj - ty ses na lidi moc hodnej. Co jeste dodat - treba tohle
"oslove vzdy pospolu se drbou" nebo "blahoslaveni chudi duchem ...." a nebo snad jeste "komu neni rady, tomu neni pomoci" a nebo treba takhle - ano chlapci, prokoukli jste mne jsem uplne blbej a nevim nic o praci - omlouvam se a uz to vickrat neudelam,nechal jsem se unest no. To se preci stava kdyz se tu spokojene valim jak to cune cely dny a prachy mi stejne jedou protoze na mne ruzny Anoni(y)move a Henci a ja nevim kdo jeste makaj jak voli a jeste se s tim blbci vytahujou na netu tak jsem se jednoduse neudrzel a trochu je popichnul. Uz je necham - voni pak u toho sedej buhvi jak dlouho a lustej co tim vlastne myslim a podle toho ta jejich prace taky druhej den vypada (teda ne ze by to byla nejak slava i predtim ale co bych zase na druhy strane za to hovno co jim platim chtel zejo) pujdu si lehnout a budu se tesit az mi zitra nekdo alespon tady "virtualne" "pristrihne kridylka"
dobrou noc
navy |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 954 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: st červen 22, 2005 12:04 am Předmět: |
|
|
navycz >> Me do toho netahej ja se jen smeju jak tady valcite  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Konicek Anonymní
|
Zaslal: st červen 22, 2005 7:19 am Předmět: |
|
|
| navycz napsal: | tak to vidis Miro - ze ja blbec se vubec jeste snazim - a voni mi to vsichni porad rikaj - ty ses na lidi moc hodnej. Co jeste dodat - treba tohle
"oslove vzdy pospolu se drbou" nebo "blahoslaveni chudi duchem ...." a nebo snad jeste "komu neni rady, tomu neni pomoci" a nebo treba takhle - ano chlapci, prokoukli jste mne jsem uplne blbej a nevim nic o praci - omlouvam se a uz to vickrat neudelam,nechal jsem se unest no. To se preci stava kdyz se tu spokojene valim jak to cune cely dny a prachy mi stejne jedou protoze na mne ruzny Anoni(y)move a Henci a ja nevim kdo jeste makaj jak voli a jeste se s tim blbci vytahujou na netu tak jsem se jednoduse neudrzel a trochu je popichnul. Uz je necham - voni pak u toho sedej buhvi jak dlouho a lustej co tim vlastne myslim a podle toho ta jejich prace taky druhej den vypada (teda ne ze by to byla nejak slava i predtim ale co bych zase na druhy strane za to hovno co jim platim chtel zejo) pujdu si lehnout a budu se tesit az mi zitra nekdo alespon tady "virtualne" "pristrihne kridylka"
dobrou noc
navy |
Takze podle Tebe jsou vsichni blbi a jen Ty jsi chytry,protoze neuklizis podlahy?Ja si naopak nemyslim,ze by jsi mel opvrhovat lidma ulkizejici podlahy.Skoro kazdy jsem prijel vydelat a pak jet domu.Nemam rad prilis chytre lidi,kteri si hraji na nejake borce.Mam ale obavy,ze Ty jsi jeden z nich.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
navycz
|
Zaslal: st červen 22, 2005 3:02 pm Předmět: |
|
|
Pro Miro - Do niceho Te netaham "alibisto" a ver mi, nevalcim ale kralovsky se bavim.
Pro Hrebecka - nemam nic proti "jakekoli" praci pokud je dobre udelana a po zasluze zaplacena i kdybys treba nekde nastavoval zadek - delej co chces a umis ale delej to poradne - to jsem chtel rict.
Uklizeni podlah ke kteremu jsem se zaplatpambuh nedostal je notoricky zname tim, ze je to nejhure placena prace - ne ze by najitele supermarketu blbe platili ale proto, ze jsou pri ni diky hyenismu tzv. "bossu" okradani lide nejvice.Je to vseobecne znama a stale dokola se opakujici story o tom, jak nekdo prijel a nekam nekomu neco zaplatil a nekde od nekoho neco nedostal a na netu se dal dohromady jeste s nekym kdo taky neco nema - no ruku na srdce jak dlouho Vam podlaharum jeste bude trvat, nez se konecne proberete a nakopete svy tzv. "bosse" ktery vam dluzi za praci do ust a nevezmete si co Vam patri - oni Vas udat nepujdou nebojte se - jsou tu totiz ve stejnejch srackach jako vy - takze klidek.
Nemam nic proti lidem, kteri uklizeji podlahy - fajn asi nemaji na vic a nebo jim to jednoduse staci - jejich vec ale mam problem s lidma, kteri se z pozice podlahare zacnou navazet do nekoho, komu to jednoduse nestaci a ma ocividne na vic a plat $16 na hod. mu zrovna slavnej nepripada.Nikde v mym prispevku nenajdes nic o tom, ze nemam rad lidi kteri tu ziji na nebo pod hranici zivotniho minima - kazdej nejak zacina zejo - ale docela mne prekvapuje, ze tady si votviraji drzky hlavne Ti, kteri tu pro svoji neschopnost takhle "zacinaji" uz nekolik let - sorry ale s takovyma si servitky skutecne neberu - to mas pravdu. A pokud jak pises nemas rad chytry lidi no tak to snad aby ses zastrelil protoze podle toho cos tu doposud vypotil budes sobe rovnyho hledat dosti ztuha..
good luck anyway..
peace
navy |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|