caregiver live-in

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

caregiver live-in

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Prace - Business v USA
Autor Zpráva
Petr
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červen 17, 2006 6:12 pm    Předmět: caregiver live-in Odpovědět s citátem

Prace fyzicky nenarocna,dusevne ovsem velice.
Americane se dozivaji vysokeho veku a potrebuji ,aby se o ne nekdo staral,nebo delal spolecnost seniorum.Varil ,pral a uklizel.
Pri live-in,jidlo ,ubytovani zdarma.
Vetsinou malo volneho casu,moznost usetrit hodne penez za kratkou dobu. Po case velice nudna a depresivni.Zprostredkovavaji vetsinou agentury,ktere chteji provizi v hodnote dvou -tri tydeniho vydelku.Plat cca 100$denne.Naklady jsou pouze pocatecni investice,pak uz je vsecko vase,neutratite za nic.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne červen 18, 2006 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Take jsem tuto praci v minulosti delal, je to dobre zejmena pro nauceni se mluvit. Zalezi ale na lidech. Znal jsem i holky co delali v downtown Chicago 5 dni v tydnu za 200 na den.

Naposledy upravil miro dne út červen 20, 2006 2:11 pm, celkově upraveno 1 krát
salaska

Registrace: 27. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne červen 18, 2006 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsou ruzne druhy tech care giveru (muzou byt jenom jako homemaker nebo registered nurse..atd), je jednou jestli jsou live in nebo ne. Taky zalezi, kdo to plati, jestli pojistovna nebo selfpay.. Klidne muzou mit i vic nez $ 200
kure
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 18, 2006 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muzete mi prosim poradit ,jak takovou praci sehnat?Dik.
Petr
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 20, 2006 7:52 am    Předmět: jak na "care giver " Odpovědět s citátem

Prohlednete inzeraty v lokalnich novinach,internet.
Komunity pro starsi obcany,kostel.
Dejte si vlastni inzerat,vyveste ho v obchode ,na poste.
Jsem v NJ tady vychazy polsky magazin ABECADLO.
Ja jsem na svuj prvni job cekal prez pul roku ,zaplatil jsem 2400 a nelituju.
Kde se da sehnat prace 200$ na den by mne taky zajimalo Very Happy ,mozna jako registrovana nurse.
Nechci delat reklamu nekomu koho neznam,ale opisu par cisel z magazinu(polsky)

po-pa :908 689 4206 Grace

Agentura pozadujici AJ a papiry 732 381 0180 (no fee)
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út červen 20, 2006 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na tuto praci je zapotrebi umet mluvit a mit reference. Tj. cislo na ktere se da zavolat, kde clovek s americkou anglictinou rekne, ze te zna a ze jsi pro nej delal. Treba, ze jsi hlidal jeho tatu. V Chicagu je prace tohoto druhu hafo. Prevazne se to da najit v polskem deniku (denik zvestkovy)nebo tak nejak se to pise. Jinak platy jsou kolem $100 na den. Nejlepsi je delat tuto praci v zimnim obdobi.

Jinak hledani tohoto druhu prace se sklada z denodeniho obtelefonovavani agentur.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 21, 2006 9:09 pm    Předmět: Re: caregiver live-in Odpovědět s citátem

Petr napsal:
Prace fyzicky nenarocna,dusevne ovsem velice.
Americane se dozivaji vysokeho veku a potrebuji ,aby se o ne nekdo staral,nebo delal spolecnost seniorum.Varil ,pral a uklizel.
Pri live-in,jidlo ,ubytovani zdarma.
Vetsinou malo volneho casu,moznost usetrit hodne penez za kratkou dobu. Po case velice nudna a depresivni.Zprostredkovavaji vetsinou agentury,ktere chteji provizi v hodnote dvou -tri tydeniho vydelku.Plat cca 100$denne.Naklady jsou pouze pocatecni investice,pak uz je vsecko vase,neutratite za nic.

Fyzicky nenarocna.....to si nemyslim, kdyz mas na starosti lidi na vozicku, to neni zadna ulejvarna.....da zabrat docela dost......
Marcy
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 21, 2006 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kure napsal:
Muzete mi prosim poradit ,jak takovou praci sehnat?Dik.

Ale i tahle prace se uz tezko shani bez toho ze tu ses legalne....pokud ne, je tezke tenhle job vetsinou vubec sehnat a kdyz tak ti zaplati za den sotva 70 dolaru a delas prakticky cely den...........
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st červen 28, 2006 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje ex byla RN a mela tusim $60/hr. nastupni plat jako cerstvy absolvent. Ovsem nebyla live-in.

Legalita pobytu neni az tak nutna, ale nejaka forma certifikace, byt jenom par mesicu na nursing assistent, v dnesni dobe dela divy. Jedna znama si udelala RN, cele dva roky na mistni community college, stalo ji to cca tolik co me CDL training a nedavno dostala GC. Kvalifikovanych profesionalu ve zdravotnictvi je jeste vetsi nedostatek nez OTR drivers.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Prace - Business v USA Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com