|
|
| Autor |
Zpráva |
band Anonymní
|
Zaslal: so červen 17, 2006 3:49 am Předmět: poradi nekdo? |
|
|
Ziskam pracovni povoleni pro vyucovani na us univerzite.Vse je zatim v pocatku a potrebuji vedet jak zaridit legalni pobyt zde v usa i pro moji rodinu(manzel a dite)popr.SSN a dalsi... Dekuji za radu.
PS.zatim jsme jeste v Cechach. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1071 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so červen 17, 2006 4:20 am Předmět: |
|
|
Zkus se podivat na stranky www.fulbright.cz
Je to Mezivladni organizace pro vzdelavaci vymeny s USA.
Tam ti poradi jak na to. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
band Anonymní
|
Zaslal: ne červen 18, 2006 7:01 am Předmět: |
|
|
Dekuju moc za odpoved. Na tech strankach jsou uzitecne informace, ale reseni na moji otazku bohuzel neni.
Stacila by mi obecna rada, nemusi se to tykat me konkretni situace.
Kdyz mam prac.povoleni(na jakoukoliv praci),lze ziskat prac.povoleni i pro manzela?
Dekuju za kazdy prispevek! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: ne červen 18, 2006 10:20 am Předmět: |
|
|
| Jednu dobu jsem se dost intenzivne zajimal jako trener a ucitel o podminky H1-B viza, ale co si pamatuji, rodinni prislusnici jeho drzitele v USA pracovat nemuzou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
Registrace: 25. 01. 2005 Příspěvky: 252 Bydliště: 33131
|
Zaslal: ne červen 18, 2006 1:36 pm Předmět: |
|
|
| band napsal: | ...Stacila by mi obecna rada, nemusi se to tykat me konkretni situace.
Kdyz mam prac.povoleni(na jakoukoliv praci),lze ziskat prac.povoleni i pro manzela?... |
Konkretne jsi nam nerekla, jake vizum/povoleni vlastne mas.
Pres Fulbright by si pravdepodobne mela vizum J-1 a tvuj manzel J-2, s kterym pak muze zadat o pracovni povoleni. No ale ze ty mas pracovni povoleni na jakoukoli praci, tak asi nemas J-1.
Podivej se na stranky univerzity (nemusi to byt nutne ta, kam se chystas) do sekce jako Int'l Center ci Office of Int'l Students and Scholars, tam bys mela najit info/odkazy na vsechno, co potrebujes vedet. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
band Anonymní
|
Zaslal: ne červen 18, 2006 2:36 pm Předmět: |
|
|
| Je to teprve na zacatku,takze vizum zatim nemam,ale vypada to na H1-B.Ted jsem se docetla na foru, ze sance na pracovni povoleni ani SSN pro manzela neni.Udajne by mel dostat vizum H4 a to by melo stacit aspon na DL.Tak aspon neco.Kdyby jeste neco bylo noveho,prosim napiste.Diky vsem! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|