Smolar

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Smolar

Autor Zpráva
Smolar
Anonymní

PříspěvekZaslal: so květen 27, 2006 7:27 am    Předmět: Smolar Odpovědět s citátem

Ahoj vsem ....Mam takovy problem delal jsem pro jednoho kamarada americana jako uklizec pod sebou jsem mel nekolik lidi,on mi posilal veskerou platbu a ja zase vyplacel je z meho konta nebo hotove.Po 5 letech se ale ozval¨financak a chteli zaplatit dane i zpetne jeste jsem se to snazil nejak pozdrzet tak jsem jim to podepisoval a jednoho dne jsem odjel do Cech.Vim ze to byla blbost.Rad bÿch se vratil zpet do USA mam vsak strach ze mne hned na letisti seberou a zavrou za vyhybani se danim.Poradi mne nekdo* Question Question Question [/i][/b]
Jira
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 28, 2006 12:37 pm    Předmět: nezaplacene dane Odpovědět s citátem

No tak nevim jestli te zrovna zavrou, ale pokud te vubec pusti do statu, mimochodem imigracni vubec nezajima tvoje danovy prusery, tak zivot s IRS na krku pro tebe nebude zadny med. Nevim o jakou vysi danovych nedoplatku se jedna, kazdopadne ti je neodpustej. A tva budoucnost pokud vse nezaplatis je velmi seda, nikdy si nekoupis zadny byt ani dum, protoze ti ho hned seberou, ale stejne ti na nej ani nikdo nepujci, konto v bance ti nikde neotevrou, a i kdyby bude porad prazdny o to se postara IRS, proste budes totalni loser. IRS ma sve paraty uplne vsude. Takze bud v klidu v Cechach a bud rad, ze vymahani nedoplatku ze zahranici pro ne neni zajimave a prioritni. Evil or Very Mad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com