|
|
| Autor |
Zpráva |
Smolar Anonymní
|
Zaslal: so květen 27, 2006 7:27 am Předmět: Smolar |
|
|
Ahoj vsem ....Mam takovy problem delal jsem pro jednoho kamarada americana jako uklizec pod sebou jsem mel nekolik lidi,on mi posilal veskerou platbu a ja zase vyplacel je z meho konta nebo hotove.Po 5 letech se ale ozval¨financak a chteli zaplatit dane i zpetne jeste jsem se to snazil nejak pozdrzet tak jsem jim to podepisoval a jednoho dne jsem odjel do Cech.Vim ze to byla blbost.Rad bÿch se vratil zpet do USA mam vsak strach ze mne hned na letisti seberou a zavrou za vyhybani se danim.Poradi mne nekdo* [/i][/b] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jira Anonymní
|
Zaslal: ne květen 28, 2006 12:37 pm Předmět: nezaplacene dane |
|
|
No tak nevim jestli te zrovna zavrou, ale pokud te vubec pusti do statu, mimochodem imigracni vubec nezajima tvoje danovy prusery, tak zivot s IRS na krku pro tebe nebude zadny med. Nevim o jakou vysi danovych nedoplatku se jedna, kazdopadne ti je neodpustej. A tva budoucnost pokud vse nezaplatis je velmi seda, nikdy si nekoupis zadny byt ani dum, protoze ti ho hned seberou, ale stejne ti na nej ani nikdo nepujci, konto v bance ti nikde neotevrou, a i kdyby bude porad prazdny o to se postara IRS, proste budes totalni loser. IRS ma sve paraty uplne vsude. Takze bud v klidu v Cechach a bud rad, ze vymahani nedoplatku ze zahranici pro ne neni zajimave a prioritni.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|