Zelena karta

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Zelena karta

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> INS - USCIS
Autor Zpráva
Daja

Registrace: 29. 08. 2012

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 3:43 am    Předmět: Zelena karta Odpovědět s citátem

Ahoj
chtela bych poradit...jsem v USA devatym mesicem na Estu,naposledy pri mem priletu do USA jsem mela velky problem na imigracnim...jen tak tak me pustili do zeme.
Mam zde pritele,ktery si muze v listopadu pozadat o americke obcanstvi(zelenou kartu uz bude mit patym rokem) Uvazujeme o moznosti,ze se po udeleni AO vezmeme a ja tim padem budu moct pozadat o zelenou kartu.
Akorat je tu jeden velky hacek,nez se tak stane musela bych tu nejspis zustat nelegalne,protoze se obavam,ze uz by me znovu do USA nepustili..po posledni zkusenosti.
Co s tim?
Dekuju za radu
Lynnet
Moderator

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 4:39 am    Předmět: Re: Zelena karta Odpovědět s citátem

Daja napsal:
Ahoj
chtela bych poradit...jsem v USA devatym mesicem na Estu,naposledy pri mem priletu do USA jsem mela velky problem na imigracnim...jen tak tak me pustili do zeme.
Mam zde pritele,ktery si muze v listopadu pozadat o americke obcanstvi(zelenou kartu uz bude mit patym rokem) Uvazujeme o moznosti,ze se po udeleni AO vezmeme a ja tim padem budu moct pozadat o zelenou kartu.
Akorat je tu jeden velky hacek,nez se tak stane musela bych tu nejspis zustat nelegalne,protoze se obavam,ze uz by me znovu do USA nepustili..po posledni zkusenosti.
Co s tim?
Dekuju za radu

Ahoj,no jak pises.....opoustet USA bych neradila...zvlaste pokud uz jsi mela problem u vstupu posledne.
Hlavne aby priteli klapl ten citizenship....to je test a take doba pobytu mimo USA at je v tom pozadovanem rozmezi. Od podani zadosti to vezme jeste nejmene pul roku do prisahy. Takze pocitej nejmene s rokem a mozna jeste pul,co on te bude moci sponzorovat ke GC,cili svatba,poslani papiru na imigracni atd...
janney

Registrace: 26. 10. 2008

PříspěvekZaslal: po září 03, 2012 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to na dlouho,ale asi jedina moznost je zustat tady nelegalne jak pise MW
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> INS - USCIS Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
Home | Diskuse o USA