|
Autor |
Zpráva |
Daja
Registrace: 29. 08. 2012 Příspěvky: 1
|
Zaslal: st srpen 29, 2012 3:43 am Předmět: Zelena karta |
|
|
Ahoj
chtela bych poradit...jsem v USA devatym mesicem na Estu,naposledy pri mem priletu do USA jsem mela velky problem na imigracnim...jen tak tak me pustili do zeme.
Mam zde pritele,ktery si muze v listopadu pozadat o americke obcanstvi(zelenou kartu uz bude mit patym rokem) Uvazujeme o moznosti,ze se po udeleni AO vezmeme a ja tim padem budu moct pozadat o zelenou kartu.
Akorat je tu jeden velky hacek,nez se tak stane musela bych tu nejspis zustat nelegalne,protoze se obavam,ze uz by me znovu do USA nepustili..po posledni zkusenosti.
Co s tim?
Dekuju za radu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lynnet Moderator
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 3947 Bydliště: CA
|
Zaslal: st srpen 29, 2012 4:39 am Předmět: Re: Zelena karta |
|
|
Daja napsal: | Ahoj
chtela bych poradit...jsem v USA devatym mesicem na Estu,naposledy pri mem priletu do USA jsem mela velky problem na imigracnim...jen tak tak me pustili do zeme.
Mam zde pritele,ktery si muze v listopadu pozadat o americke obcanstvi(zelenou kartu uz bude mit patym rokem) Uvazujeme o moznosti,ze se po udeleni AO vezmeme a ja tim padem budu moct pozadat o zelenou kartu.
Akorat je tu jeden velky hacek,nez se tak stane musela bych tu nejspis zustat nelegalne,protoze se obavam,ze uz by me znovu do USA nepustili..po posledni zkusenosti.
Co s tim?
Dekuju za radu |
Ahoj,no jak pises.....opoustet USA bych neradila...zvlaste pokud uz jsi mela problem u vstupu posledne.
Hlavne aby priteli klapl ten citizenship....to je test a take doba pobytu mimo USA at je v tom pozadovanem rozmezi. Od podani zadosti to vezme jeste nejmene pul roku do prisahy. Takze pocitej nejmene s rokem a mozna jeste pul,co on te bude moci sponzorovat ke GC,cili svatba,poslani papiru na imigracni atd... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janney
Registrace: 26. 10. 2008 Příspěvky: 488
|
Zaslal: po září 03, 2012 6:13 pm Předmět: |
|
|
Je to na dlouho,ale asi jedina moznost je zustat tady nelegalne jak pise MW |
|