|
|
| Co si myslite o tehle situaci?? |
| Rath je v tom nevinne, napsal jenom clanek do novin, za coz mu nemuze nikdo nic udelat |
|
0% |
[ 0 ] |
| Macek je v tom nevinne, jen se branil(nejprirozenejsi cestou) proti Rathovym lzivym obvinenim |
|
33% |
[ 3 ] |
| Oba sou to volove, meli si to vyresit nekde v soukromi, takhle delali jenom divadlo za ucelem ovlivneni politickeho vyvoje pred volbami |
|
22% |
[ 2 ] |
| At se perou!!, at se perou parchanti :)))) |
|
44% |
[ 4 ] |
|
| Celkem hlasů : 9 |
|
| Autor |
Zpráva |
ShaQuan
Registrace: 15. 05. 2006 Příspěvky: 340 Bydliště: Böhmen
|
Zaslal: ne květen 21, 2006 12:37 am Předmět: Macek vs Rath :)) |
|
|
Tak tady je to slibovane video ze sjezdu zubaru, kde na sebe tvrde narazili Ministr zdravotnictvi David Rath a Spolupracovnik Vaclava Klause Mila Macek,
video si muzete prohlednout zde
pak dale v clanku je moznost videt cele video, coz doporucuji, bcs ta uvodni facka, mela jeste slusnou dohru, ale reknete, no nepotesilo vas to??  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1003 Bydliště: Chicago
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: ne květen 21, 2006 3:29 am Předmět: |
|
|
za chvili bude ceska politicka scena vypadat jako ta v rusku, nebo cine, kde sou rvacky kazdej den
ale koukat se na to teda fakt da, btw Rath by se ani v boxerskem ringu neztratil  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: po květen 22, 2006 2:46 am Předmět: |
|
|
On Macek sice není žádnej svatoušek, ale Rath je sebestřednej idiot par excelence, je to typ člověka, se kterým nelze vstupovat do nějaký rozumný diskuze. Rath totiž je znám svými přeexponovanými prohlášeními, dále svou schopností vyhrocovat banality a naopak silně zlehčovat závažný problémy. Pokud s ním vedete dialog a upozorníte ho např.jeho výše uvedené řečnické triky, tak vám klidně řekne, že jste Adolf Hitler a že máme svobodu slova ( že by ten výraz "svoboda slova" od něj přejala XxX ).
Mimo jiné, na tý konferenci, kdy Rath dostal od Macka poněkud silnější formu pohlavku, byl stomatology za ty svoje reformní návrhy vypískán a s ironickými výkřiky a úsměvy ignorován.
Jinak tento konflikt ve svý podstatě charakterizuje politickou scénu v ČR a politickou nekulturu z ní vyplývající. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: po květen 22, 2006 3:35 am Předmět: |
|
|
Ratha sem nesnasel, ale timhle si u me trochu povysil(myslim tim jak Mackovi vykryl jeho ranu ) ne vazne, je to idiot, to ze ma dve zeny uz svedci o tom, ze tenhle kokot hlasa vodu a pije vino, jeho kecy v kleci mi uz lezou na nervy, jakmile se dostal ke korytu tak se z nej stal takovy ten pan: (inteligenti zachrance naroda jiz tak zdecimovaneho minulymi rezimi vlad, a jehoz reformy jsou jako kapka ciste pramenite vody v mori totalnich ignorantu kteri se snazi znicit nasi zem )
hehe, je to hajzl, nesnasim ho, a jen co ho vidim tak si vzpomenu na film Vzestup zla
ale macek teda taky moc sympatii nepobral, to co udelal se mi vidi jako ze ho chtel verejne zdiskreditovat a doufal ze se z nej stane jakysi "Narodni Hrdina" kery dokazal tomuhle "esesackovi" dat facku, ale je fakt ze kdyz uz to chtel udelat, a ja nejsem proti tehle myslence, tak to mohl udela soukrome, kde se mohli pro me zame treba i sezrat, ale na sjezdu nespokojenych zubaru, kery uz tak RAtha nemusej, si myslim tohle vubec neudelalo ten efekt, kery asi Maca zamyslel, a navic co je nejhorsi: Zautocil na pana ministra ze zadu, je to normalni zbabelec  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1401 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: po květen 22, 2006 4:25 pm Předmět: Neni to sexisticke? |
|
|
| ShaQuan napsal: | | Zautocil na pana ministra ze zadu, je to normalni zbabelec |
Nó, moc ty dětinské bitvy mezi nimi nesleduji, ale trochu mě překvapilo co potom pohlavku Rath Makovy řekl o čem jsem nikde žádný komentář neviděl. Rath řekl: “...vy jste mě napadl zbaběle ze zadu. Proč jste se mi nepostavil jako chlap čelem...”
Ách jo... “jako chlap”? Vážně se tak mluví? Takové sexistické řeči od vládního vůdce mi připadají dosti otřesné.
(Nebo jsem už v USA moc dlouho?) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: út květen 23, 2006 12:45 am Předmět: |
|
|
no normalne se takhle v cechach asi nemluvi, teda ja sem to mockrat neslysel, ale u politiku nikdy nevis, ty vytahnou vulgarismy, archaismy, proste vsechno na co si vzpomenou, jen aby vynikli,  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
|
Zaslal: út květen 23, 2006 1:34 am Předmět: Re: Neni to sexisticke? |
|
|
| pdmlynek napsal: | | ShaQuan napsal: | | Zautocil na pana ministra ze zadu, je to normalni zbabelec |
Nó, moc ty dětinské bitvy mezi nimi nesleduji, ale trochu mě překvapilo co potom pohlavku Rath Makovy řekl o čem jsem nikde žádný komentář neviděl. Rath řekl: “...vy jste mě napadl zbaběle ze zadu. Proč jste se mi nepostavil jako chlap čelem...”
Ách jo... “jako chlap”? Vážně se tak mluví? Takové sexistické řeči od vládního vůdce mi připadají dosti otřesné.
(Nebo jsem už v USA moc dlouho?) |
v Čechách i v období, kdy je do voleb daleko, se politici kolikrát chovají mezi sebou jako dobytek, občas je v nočních hodinách v tv přímý přenos z poslanecký sněmovny - a pokud je zrovna předmětem jednání nějaké žhavější téma, o které mají zájem různé strany a lobby, tak to je koncert vzájemnýho osočování, sarkasmů ale i vulgarit.
Teď ale navíc vrcholí předvolební boj o koryta, takže politici na sebe vytáhli zbraně nejtěžšího kalibru - vzájemná trestní oznámení, nadávky, pomluvy, výhružky, překrucování faktů (někdy se i člověk cynicky pobaví, např. jeden z leaderů KSČM Dolejš, který je znám tím, že spíše přemýšlí svým poklopcem než mozkem, zase někomu sváděl manželku, načež od rozlíceného manžela dostal docela slušně po tlamě, ovšem tento incident se zpolitizoval - prý ho napadli příznivci pravice za to, že je to komunista...), nechci to nějak teatrálně vyhrocovat, ale člověk někdy opravdu neví, jestli se má smát, brečet nebo zvracet - a nebo na to rezignovat...co k tomu dodat? Mně se po český politický scéně rozhodně stýskat nebude ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: út květen 23, 2006 1:53 am Předmět: |
|
|
Tedka sem nasel jednu trochu upravenou verzi, no nemuzu vam ji sem nedat
RATH |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xxx says fuck you Anonymní
|
Zaslal: út květen 23, 2006 2:15 pm Předmět: |
|
|
| excellentmentaldefect napsal: | On Macek sice není žádnej svatoušek, ale Rath je sebestřednej idiot par excelence, je to typ člověka, se kterým nelze vstupovat do nějaký rozumný diskuze. Rath totiž je znám svými přeexponovanými prohlášeními, dále svou schopností vyhrocovat banality a naopak silně zlehčovat závažný problémy. Pokud s ním vedete dialog a upozorníte ho např.jeho výše uvedené řečnické triky, tak vám klidně řekne, že jste Adolf Hitler a že máme svobodu slova ( že by ten výraz "svoboda slova" od něj přejala XxX ).
Mimo jiné, na tý konferenci, kdy Rath dostal od Macka poněkud silnější formu pohlavku, byl stomatology za ty svoje reformní návrhy vypískán a s ironickými výkřiky a úsměvy ignorován.
Jinak tento konflikt ve svý podstatě charakterizuje politickou scénu v ČR a politickou nekulturu z ní vyplývající. | .
me do toho netahej vole
a jestli te stve ze ziju ve svobodny zemi a ty ne, tak to mas blby... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: út květen 23, 2006 2:27 pm Předmět: |
|
|
jenom klid, nehadejte se, at nevypadate jako ti chudaci,
prave ze Rath se casto schovava za svobodu slova, a keca jednu sracku za druhou, je arogantni, a i kdyz vidi ze cim dal tim vic lidi ho nema rado, tak spis pridava nez ubira, ale co, beztak ho brzo odvolaj, tak zase pujde kourit pod stul a ciga to nebudou  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
|
Zaslal: st květen 24, 2006 5:00 am Předmět: |
|
|
| xxx says fuck you napsal: | | excellentmentaldefect napsal: | On Macek sice není žádnej svatoušek, ale Rath je sebestřednej idiot par excelence, je to typ člověka, se kterým nelze vstupovat do nějaký rozumný diskuze. Rath totiž je znám svými přeexponovanými prohlášeními, dále svou schopností vyhrocovat banality a naopak silně zlehčovat závažný problémy. Pokud s ním vedete dialog a upozorníte ho např.jeho výše uvedené řečnické triky, tak vám klidně řekne, že jste Adolf Hitler a že máme svobodu slova ( že by ten výraz "svoboda slova" od něj přejala XxX ).
Jinak tento konflikt ve svý podstatě charakterizuje politickou scénu v ČR a politickou nekulturu z ní vyplývající. | .
me do toho netahej vole
a jestli te stve ze ziju ve svobodny zemi a ty ne, tak to mas blby... |
... ... , teda XXX, ty v poslední době dost přitvrzuješ, jsi nějak hodně podrážděná, hned chytneš na jedno škrtnutí a každýmu, kdo třeba nechápe "tvůj druh humoru" nebo reaguje (nikoliv nepřátelsky, spíše pobaveně) na nějakej tvůj předchozí výrok, hned nadáváš ...co to...něco tě trápí, jsi zahlcena problémy nebo snad máš "své dny"?
Ať je to jakkoliv, svou emotivní dětinskou reakcí na můj příspěvek jsi totálně "mimo mísu", ale to je tvoje věc, jestli se chceš prezentovat jako nesvéprávná...
Co se týče mé osoby, já jsem totálně v pohodě , dneska jsem tady a zítra tam, to je každého věc osobní volby, kde se momentálně nachází, tak mi není jasný, co by mne na tom mohlo štvát?
Tak nebuď tak sebestředná, kolem tebe se vesmír skutečně netočí, a hoď se do pohody, uvidíš, že se ti bude dýchat líp,
zdraví tě (bez sarkasmu a ironie) ExMeD  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: st květen 24, 2006 5:20 am Předmět: |
|
|
Presne tak, kazdy je tak svobodny, jak se citi, takze je to v pohode jak vidim, a ja mam taky radost, bcs sem prave absolvoval Stredni skolu, takze dalsi prekazka v mem zivote je v *****
a kdo vi, mozna se dostanu i do ceske politiky a trochu to tam srovnam, fantazii se prece meze nekladou no ne?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
|
Zaslal: st květen 24, 2006 6:13 am Předmět: |
|
|
| ShaQuan napsal: | Presne tak, kazdy je tak svobodny, jak se citi, takze je to v pohode jak vidim, a ja mam taky radost, bcs sem prave absolvoval Stredni skolu, takze dalsi prekazka v mem zivote je v *****
a kdo vi, mozna se dostanu i do ceske politiky a trochu to tam srovnam, fantazii se prece meze nekladou no ne?  |
Takže ti gratuluju k úspěšný maturitě, hlavně to nepřežeň s alkoholem na pomaturitním večírku .
To je parádní pocit - mít čerstvě po maturitě, nedohledný obzory před sebou ... , užij si to  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: st květen 24, 2006 6:20 am Předmět: |
|
|
jj dik, a s alkoholem to neprezenu, to se neboj, ale sem stastny ze uz to mam za sebou, tedka najit nejakou praci, zapraxovat se a pak ... Svet je velky, veliky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|