|
|
| Komu byste dali hlas ve volbach? |
| CSSD |
|
5% |
[ 1 ] |
| KDU-CSL |
|
5% |
[ 1 ] |
| KSCM |
|
15% |
[ 3 ] |
| ODS |
|
31% |
[ 6 ] |
| US-DEU |
|
0% |
[ 0 ] |
| Ostatni strany |
|
5% |
[ 1 ] |
| Nevim |
|
5% |
[ 1 ] |
| Nikomu, politika v CR uz me nezajima |
|
31% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 19 |
|
| Autor |
Zpráva |
ShaQuan
Registrace: 15. 05. 2006 Příspěvky: 340 Bydliště: Böhmen
|
Zaslal: ne květen 21, 2006 1:07 pm Předmět: |
|
|
nebudu volit asi zadnou stranu, je to sice chyba "pak si nemuzu stezovat jaka je ve state situace" ale koho mam volit, kdyz sou to vsechno stejny zmrdi?? at uz CSSD a jejich uprimna politika, nebo ODS a jejich "Slovenskej" priklad, KDU-CSL volit ani nemuzu, nejsem krestan a jejich program mi taky nic moc nerika, Kscm, radci nez rudej listek do urny, bych hodil dalsi cihlu do Dolejse
a vostatni strany stojej za Shit
snad jen jedna ma pro me zajimavej nazor, a to Koruna Ceska, kera by znova z Ceske Republiky udelala Ceskou monarchii, misto prezidenta krale a misto obcanu poddane ma to zajimave promysleny, no kdyby ji to vyslo, tak se vsadim ze kazdej z vas by sem priletel se aspon podivat, jaky to tu je  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: po květen 22, 2006 3:30 am Předmět: |
|
|
| ShaQuan napsal: | nebudu volit asi zadnou stranu, je to sice chyba "pak si nemuzu stezovat jaka je ve state situace" ale koho mam volit, kdyz sou to vsechno stejny zmrdi?? at uz CSSD a jejich uprimna politika, nebo ODS a jejich "Slovenskej" priklad, KDU-CSL volit ani nemuzu, nejsem krestan a jejich program mi taky nic moc nerika, Kscm, radci nez rudej listek do urny, bych hodil dalsi cihlu do Dolejse
snad jen jedna ma pro me zajimavej nazor, a to Koruna Ceska, kera by znova z Ceske Republiky udelala Ceskou monarchii, misto prezidenta krale a misto obcanu poddane ma to zajimave promysleny, no kdyby ji to vyslo, tak se vsadim ze kazdej z vas by sem priletel se aspon podivat, jaky to tu je  |
Dá se říct, že nejmenší zlo je možná ODS, jinak samozřejmě parchanti to jsou všichni do jednoho, třeba nyní vládnoucí ČssD za 8 let u moci rekordně zvětšila deficit státního rozpočtu, spousta jejích členů se provařila korupcí, různejma prospěchářskejma podvodnejma tahama (např. naposled to byl Kraus, kterej navíc ještě dostal slušný odstupný...) - a potencionální vítěz voleb ODS anebo kdokoliv jiný - díky celkovým ekonomickým podmínkám - žádnej hospodářskej zázrak v krátkodobý perspektivě nemůže udělat.
A Koruna Česká? Já bych řekl, že se jedná spíš o takovej politickej experiment a do parlamentu se asi nedostane neboť zdaleka nebude mít u voličů potřebnou podporu.
Mně je už ale politická situace v ČR celkem lhostejná ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: po květen 22, 2006 3:39 am Předmět: |
|
|
| excellentmentaldefect napsal: | | ShaQuan napsal: | nebudu volit asi zadnou stranu, je to sice chyba "pak si nemuzu stezovat jaka je ve state situace" ale koho mam volit, kdyz sou to vsechno stejny zmrdi?? at uz CSSD a jejich uprimna politika, nebo ODS a jejich "Slovenskej" priklad, KDU-CSL volit ani nemuzu, nejsem krestan a jejich program mi taky nic moc nerika, Kscm, radci nez rudej listek do urny, bych hodil dalsi cihlu do Dolejse
Dá se říct, že nejmenší zlo je možná ODS, jinak samozřejmě parchanti to jsou všichni do jednoho, třeba nyní vládnoucí ČssD za 8 let u moci rekordně zvětšila deficit státního rozpočtu, spousta jejích členů se provařila korupcí, různejma prospěchářskejma podvodnejma tahama (např. naposled to byl Kraus, kterej navíc ještě dostal slušný odstupný...) - a potencionální vítěz voleb ODS anebo kdokoliv jiný - díky celkovým ekonomickým podmínkám - žádnej hospodářskej zázrak v krátkodobý perspektivě nemůže udělat.
A Koruna Česká? Já bych řekl, že se jedná spíš o takovej politickej experiment a do parlamentu se asi nedostane neboť zdaleka nebude mít u voličů potřebnou podporu.
Mně je už ale politická situace v ČR celkem lhostejná ... |
Kua fix, to teda koukam na to ze bydlis ve statech toho o cesky politice vis stale dost a dost, klobouk dolu, ale je prada ze vedet neco o takovejch parchantech a zlodejich, co jenom kradou, a hrabou si pro sebe, jejichz kredo zni: Vse pro nas, nic pro stat, tak nevim esli bych o nich chtel neco vedet,
vubec se mi cesti politici nelibej, jiny neznam, ale treba v ty americe, urcite taky tam sou nejaky svine, ale tyhle svine se aspon snazi makat i pro blaho statu, teda aspon si to myslim, kdezto tady,??? chacháá |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
|
Zaslal: po květen 22, 2006 7:11 am Předmět: |
|
|
ShaQuan napsal:
Kua fix, to teda koukam na to ze bydlis ve statech toho o cesky politice vis stale dost a dost, klobouk dolu
-----------------------------------------------------
Milý ShaQuan, žádnej klobouk dolů nedávej, v současný době se vyskytuju v Praze, do US se chystám na podzim tohoto roku (forever), jen co tady uzavřu nějaký záležitosti ...
Jinak - líbí se mi tvůj expresivní styl psaní příspěvků, má to zkrátka šťávu ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: po květen 22, 2006 7:34 am Předmět: |
|
|
| excellentmentaldefect napsal: | ShaQuan napsal:
Kua fix, to teda koukam na to ze bydlis ve statech toho o cesky politice vis stale dost a dost, klobouk dolu
Milý ShaQuan, žádnej klobouk dolů nedávej, v současný době se vyskytuju v Praze, do US se chystám na podzim tohoto roku (forever), jen co tady uzavřu nějaký záležitosti ...
Jinak - líbí se mi tvůj expresivní styl psaní příspěvků, má to zkrátka šťávu ... |
Doufam ze to nemyslis nejak ironicky , ja si tady nechci hrat na nejakeho machra, co vsechno vi a zna, to fakt ne, to co sem konkretne tady napsal, k politice, to si opravdu myslim, politiky nemam rad, nemel sem a nikdy mit nebudu, takze pokad sem tu zklouznul pod nejakou hranici slusnosti tak se omlouvam, teda vsem tady ale politikum ne, ti me serou dal  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
|
Zaslal: po květen 22, 2006 7:48 am Předmět: |
|
|
| ShaQuan napsal: | | excellentmentaldefect napsal: | ShaQuan napsal:
Doufam ze to nemyslis nejak ironicky , |
Ne ne, jak to píšu tak to myslím, prostě na mě působíš jako extravertovanej a na nic si nehrající správnej "buddy"  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: po květen 22, 2006 8:01 am Předmět: |
|
|
tak to dekuji moc,
no ja sem se sice naivne domnival, ze si tady zahraju na vysoce inteligentniho cloveka, ale skoda ze to nevyslo
ale vazne, to co pisu myslim uprimne(ne teda jako Standa, of course ) pokad napisu neco s cim nekdo nesouhlasi, tak to s nim rad proberu a kdyz zjistim ze muj nazor byl milny/nespravny ci dokonce arogantni, tak ho rad a okamzite zmenim,
prece jenom sem malej sef na to, abych mohl machrovat, zatim ani nemam maturitu ,Zatim, doufam ze se to ve stredu zmeni
ale zpatky k te politice, docela se ale tesim na ten Finish jak modrejch ptaku tak cervenejch ruzi, libilo se mi sebevedomi Topolanka, kery se uz pred ctvrt rokem videl jako predseda vlady, no CSSD dohani co muze takze zaver bude opravdu zajimavy, a uvidime ceho se jeste dockame, doufam ze dalsi poradne facky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: po květen 29, 2006 11:53 am Předmět: |
|
|
hehe tak sem videl sobotni Otazky Vaclava Moravce ve kterych se utkali dva šibalové a to pan Jiri Paroubek a pan Mirek Topolanek, a krome toho ze sem se vyborne bavil, tak sem sledoval jak odlisni sou oba kandidati na pristiho predsedu vlady, ale i co maji spolecneho, toho co maji spolecneho neni moc, snad jen ze oba umi napadnout toho druheho, i kdyz kazdy svojskym zpusobem, a oba si mysli ze jsou to nejlepsi reseni pro stat. Tim asi konci kratky vycet jejich spolecnych vlastnosti. Rozdilu je mezi nima spousta. Paroub je agresivni, cilevedomy a do jiste miry sebejisty clovek, ktery se neboji moderatorovi skocit do reci, nebo ho i pripadne poopravit, ze je "zmaten" publikem , nikdy si nepripusti chybu a pokazde, kdyz je v uzkych a nevi co by mohl odpovedet, tak vytahne volebni program CSSD a take politickou minulost jak CSSD tak i ODS a neboji se ukazat grafy jak rostlo HDP za vlady ODS a jak za 8 lete vlady CSSD. Jeho retorika neni na prilis dobre urovni, ovsem co ztraci v recnicke dovednosti to zase dohani v gestikulaci a ve sve neoblomnosti, no, muze z nej byt silny i kdyz trochu "namysleny" premier. Topolanek abych pravdu rekl mi neni moc sympaticky, protoze zatimco Paroubka lidi muzou budto nesnaset a nebo mit radi, tak u Topola nevim, me prijde takovy nemasny neslany, nemuzu rict ze by mi byl moc sympaticky, ale zase nemuzu rict ze bych ho nejak nenavidel, rika se o nem ze je to lidumil a "lidstvi" z nej primo srsi, ja sem ale asi slepej jak poleno a zadne srseni sem nevidel, no i to je mozne. Jeho vyjadrovaji je trochu lepsi nez Paroubkovo, dokaze celkem pohotove odpovedet na kazdou otazku, a i kdyz si take trochu pomaha jak historii tak soucasnosti a take ruznymi vykazy o hospodarske politice CSSD, vetsinou se snazi odpovedet do jiste miry slusne a vecne. Neni ovsem zdaleka tak sebejisty jako jeho protivnik, Paroubek ho ve slovni pri casto prekrici a umlci, a preci jenom Topolanek neni tak agresivni a prubojny nebo aspon mi tak prijde. Ale mohl by byt take dobrym premierem, vzhledove vypada pomerne reprezentativne, meri pres metr devadesat, coz je jiste plus, zvlast kdyz kvuli tomu museli pri sobotni debate Panu Paroubkovi pred mikrofon pristavit stupinek, aby byl opticky vyssi a neznevyhodnovalo ho to proti jeho kolegovi, ale i s timto se Paroubek popral "jako chlap" a na atak Topolanka: Proc potrebuje stupinek, jestli aby mu to dodalo vyssi sebevedomi?, Paroubek odpovedel: No abych byl na stejne urovni jako vy tak to bych pred vami musel klecet a to nechci. takze tady jednoznacne bod pro Paroubka i pres znacne fyzicke znevyhodneni.
Oba kandidati sou zajimavy a i kdyz maji sve svetle a stinne stranky, me prijdou rozhodne jako lepsi volba nez kandidati ostatnich stran, preci jenom - komuniste do vlady - ne, zeleni a jejich "slusny" Martin Bursik sice vypada jako spravnej clovek, ale nevim kolik zkusenosti ma s vrcholovou politikou, no a krestane a jejich Kalousek, no nevim nevim kdo by chtel Kalouska jako premiera a predsedu vlady i kdyz tyhle strany muzeme beztak vyloucit
no schyluje se ke konci boje, v patek a v sobotu nas cekaji volby a ja sem setsakra zvedavy kdo to na konec vyhraje a podle predvolebnich slibujicich slov Mirka Topolanka: (Pokud ted ODS nezvitezi tak rezignuji,) se mame jeste na co tesit, no takhle by meli spravne volby vypadat, napinave az do sameho konce,  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: pá červen 09, 2006 2:34 pm Předmět: |
|
|
No takze to uz je jasne, vyhral Topolanek ale vlastne vsechno zavisi na Paroubkovi, no lepsi to ani nemohlo byt  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|