Letak pro turisty

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Letak pro turisty

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi
Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá květen 19, 2006 3:04 pm    Předmět: Letak pro turisty Odpovědět s citátem

Clanek o tom, jak se maji chovat Americane, kdyz si vyrazi do sveta Smile Mozna by se to hodilo mezi vtipy Wink

http://zpravy.idnes.cz/letak-ma-naucit-americany-jak-se-chovat-v-cizine-fru-/zahranicni.asp?c=A060426_125356_zahranicni_miz
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: pá květen 19, 2006 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ách jo. Vůbec nerozumím o co jde. To je zase něco strženého z kontextu.

State Department takové letáky pro turisty vydává už léta. Pro každou zem je leták jiný, protože v každé zemi je to trochu jiné. Jsou nazývané Consular Information Sheets. Navíc, pro některé nebezpečné země vydává Travel Warning Letters.

Seznam letáků pro Američany kteří jedou do ciziny:
Consular Information Sheet: http://travel.state.gov/travel/cis_pa_tw/cis/cis_1765.html .
Travel Warning: http://travel.state.gov/travel/cis_pa_tw/tw/tw_1764.html .
Terezice

Registrace: 21. 06. 2006

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 11:37 pm    Předmět: Re: Letak pro turisty Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
Clanek o tom, jak se maji chovat Americane, kdyz si vyrazi do sveta Smile Mozna by se to hodilo mezi vtipy Wink

A ještě něco: v Německu se při jídle drží celou dobu příborový nůž v ruce a kousky si ukrajujete průběžně, místo abyste si porci nejprve nakrájeli na kousky, pak nůž odložili a jedli jen vidličkou.

Jen tak nahodou jsem si sem zabrousila a u tohohle jsem se opravdu potrhala smichy. Tohle jsem u manzela dlouho nemohla prekousnout. Jak maly dite.
Pak mi volala kamaradka a byla cela bez sebe, ze pozvala sveho boyfrienda na knedlo, spenato vepro. Drahousek vzal knedlik do ruky napatlal na to spenat a posazel veprovym a pribouchnul to dalsim knedlikem a jedl to jako toast.
Tak to moje maly dite uz me tolik nedere Laughing
Anonymní

PříspěvekZaslal: st prosinec 13, 2006 7:27 am    Předmět: Re: Letak pro turisty Odpovědět s citátem

To ja, kdyz jsem zil v nemecku u amiku, jsem privezl z cech knedlik. Dam knedlik do mrazaku a samo, ze jsem na nej zapomnel. No proste jednou vstanu a vidim, jak amici vytahujou knedlik z toasteru a mazou na nej peanut butter a jam. Prej, to jsi koupil ty ten white bread?

Terezice napsal:
czolgos napsal:

A ještě něco: v Německu se při jídle drží celou dobu příborový nůž v ruce a kousky si ukrajujete průběžně, místo abyste si porci nejprve nakrájeli na kousky, pak nůž odložili a jedli jen vidličkou.

Jen tak nahodou jsem si sem zabrousila a u tohohle jsem se opravdu potrhala smichy. Tohle jsem u manzela dlouho nemohla prekousnout. Jak maly dite.
Pak mi volala kamaradka a byla cela bez sebe, ze pozvala sveho boyfrienda na knedlo, spenato vepro. Drahousek vzal knedlik do ruky napatlal na to spenat a posazel veprovym a pribouchnul to dalsim knedlikem a jedl to jako toast.
Tak to moje maly dite uz me tolik nedere Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com