|
|
| Autor |
Zpráva |
Bulva Anonymní
|
Zaslal: pá květen 12, 2006 7:24 pm Předmět: zaplatit doktora nebo nezaplatit...??? |
|
|
Prosim o radu - co se stane kdyz nezaplatim bill od doktora, budu mit zaznam u policie? Fakt se mi nechce platit 600 dolaru...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: so květen 13, 2006 1:32 am Předmět: |
|
|
ja byt tebou tak zaplatim, nechtel bych aby po me slo CIA v horsim pripade rodicum v CR policie posilala upominky a brala je k vyslechum co dela jejich synek v USA a proc pak neplati bills ...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jira Anonymní
|
Zaslal: so květen 13, 2006 3:22 pm Předmět: Vtipne |
|
|
| Mobe jsi velmi vtipny, CIA neni materska skolka. Maji jine priority. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: so květen 13, 2006 4:59 pm Předmět: |
|
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: so květen 13, 2006 5:21 pm Předmět: |
|
|
| VY STE UBOHY, JA V USA DLUZIM MINIMALNE 5000 JENOM ZA ZKURVENYHO DOKTORA A NIC SE MI NESTALO. KROME TOHO ME OPAKOVANE OSETRILI ZNOVA ANIZ BY SE ME COKOLIV PTALI, TAKZE RELAXXXX |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: so květen 13, 2006 5:40 pm Předmět: |
|
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
anynom Anonymní
|
Zaslal: so květen 13, 2006 6:25 pm Předmět: |
|
|
| ja dluzim 3 litry za doktora ale platit to neminem, nebot na to nemam. Tak akorat collection agency mi posila dopisy s navrhy zda bych to nechtela zacalovat. Maximalne ti to pujde na kredit. A osetrit te musej i kdybys dluzil deset litru. Nebo dvacet. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxipes
Registrace: 05. 02. 2005 Příspěvky: 140
|
Zaslal: so květen 13, 2006 7:20 pm Předmět: |
|
|
Bulva.
Jsi Cech a tak Cechum delej cest.
Prelez,preskoc,ale nepodlez!!!
Nebud LOSER!
maxipes |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so květen 13, 2006 9:04 pm Předmět: |
|
|
| Pro Bulvu a jemu podobnym.......takovy chudaci kteri nejsou schopni a ochotni zaplatit za to kdyz jim nekdo pomuze by si meli spakovat svych pet svestek a vysmahnout do CR kde to maji zdarma!!!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rakosnik
Registrace: 03. 02. 2005 Příspěvky: 51
|
Zaslal: so květen 13, 2006 9:05 pm Předmět: |
|
|
| To posledni je ode me. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 517 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: ne květen 14, 2006 4:33 am Předmět: |
|
|
Rakosniku
Kdo to ma v CR zadarmo? Tak maximalne socky ne!!!!
Ale poctivi lide si musi platit ZP.
Chtel bych videt tebe tu jestli by jsi to platil, tak taky nerozhazuj plastem.......
¨Zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
lenka
Registrace: 11. 01. 2006 Příspěvky: 27 Bydliště: florida
|
Zaslal: ne květen 14, 2006 5:49 am Předmět: |
|
|
| pred nekolika mesici, jsem videla ve zpravach dokument o tom, jak lekarske instituce, hlavne nemocnice, maji dluhy, diky tomu, ze jim lide neplati - hlavne illegal aliens. Malo kdo ale vi, ze kazda nemocnice dostava dotaci (myslim, ze od statu) na osetrovani nelegalu. To znamena, ze nemocnice ma na jedne strane dluhy ale na druhe strane ma nevycerpane fondy, protoze nikdo nerekne:"hele ja jsem tu nelegalne, tak me osetrete, a vemte si to z toho fondu". Pritom nemocnice by stejne nikoho nemohla dat immigration, protoze to by bylo poruseni lekarskeho tajemstvi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: ne květen 14, 2006 9:24 am Předmět: |
|
|
Tak jsem si vcera udelal typicky cesky den.
Zjistil jsem ze nemam v aute benzin tak jsem zajel k pumpe nacerpal plnou a ujel bez zaplaceni, preci nebudu platit, penez maji dost a ja preci nebudu chodit pesky. Mel jsem hlad tak jsem zajel do Wal-Mart nakoupil plnej kos a nezaplatil. Mam hlad preci me nenechaji umrit hladem. Bolel trochu zub, insurance nemam, vyhozene penize za nic, tak jsem zasel k doktorovi, anglciky neumim ceknout, tak jsem mu ukazal na zub a zarval bolesti. Hodny pan doktor me osetril a zeptal se jak budu platit rikam jsem Iligl Imigrant vem penize z foundu a odesel jsem ...
I love America!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Klara
Registrace: 04. 05. 2006 Příspěvky: 116
|
Zaslal: ne květen 14, 2006 9:44 am Předmět: |
|
|
Pokracovani od Mob...
a dalsi den jsem sel do prace ,a muj boss mi nezaplatil za posledni 2 mesice,ale proc by mel,mozna gavermant mi to taky zaplati...
Mob to bylo presne vystizne !!!!!Nechapu co si nekteri z vas mysli,ze tu je vsechno zadarmo?,ale vydelavat penize na cerno to vam nevadi.Je to opravdu ostuda pro vsechny cechy!!!!Tak se potom nedivte,ze se s vama jedna ,tak jak se jedna.
Kdyz nekdo chce okradat druhe ,tak at je taky okradan!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 14, 2006 10:42 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Pro Bulvu a jemu podobnym.......takovy chudaci kteri nejsou schopni a ochotni zaplatit za to kdyz jim nekdo pomuze by si meli spakovat svych pet svestek a vysmahnout do CR kde to maji zdarma!!!!!! |
kdyz se vratim do cech
tak budu mit hovno zadarmo u doktora
to nechapu jaks na to prisel  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|