|
|
| Autor |
Zpráva |
Klara
Registrace: 04. 05. 2006 Příspěvky: 116
|
Zaslal: so květen 06, 2006 7:11 pm Předmět: |
|
|
Myslim,ze nejspolehlivejsi a nejrychlejsi je,jak uz nekteri uvadeli-poslat kartu do ceska Ja uz to tak delam 5 let a zadny problem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: so květen 06, 2006 8:24 pm Předmět: |
|
|
| Spolehlivost a rychlost tam urcite je, ale po letech jsem to uz zrusil, protoze ty naklady za prevod na CZK a poplatky za vyber jsou uz jen z principu neunosne. Jsou uz opravdu lepsi zpusoby. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 270 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: po květen 08, 2006 1:34 pm Předmět: |
|
|
jojo karta uz taky neni to nejlepsi co byvavalo  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 410
|
Zaslal: út květen 09, 2006 10:30 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | Mne uz uctuji za vyber v ceskem bankomatu u Bank Of America skoro 8$!!!!!!
Jak si pujdu vybrat jenom "na pivo", tak se to hodne prodrazi. I kdyz zvysim prechodne denni limit vyberu na vetsi castku, tak se prevod radove 10.000$ nevyplati vybirat na petkrat pomoci karty z bankomatu. |
Presne tak,me presne $7.68.
Ale je to nejjistejsi zpusob,jak obdrzet penize.
Ja posilala asi 2x money order(pred nekolika lety) a ani jeden nasim nedosel a pak to behani kolem vraceni penez.
Ja doporucuji debitni kartu poslat do CR.A pak at si tatka vybira.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 270 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: st květen 10, 2006 9:41 am Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: | | scout66 napsal: | Mne uz uctuji za vyber v ceskem bankomatu u Bank Of America skoro 8$!!!!!!
Jak si pujdu vybrat jenom "na pivo", tak se to hodne prodrazi. I kdyz zvysim prechodne denni limit vyberu na vetsi castku, tak se prevod radove 10.000$ nevyplati vybirat na petkrat pomoci karty z bankomatu. |
Presne tak,me presne $7.68.
Ale je to nejjistejsi zpusob,jak obdrzet penize.
Ja posilala asi 2x money order(pred nekolika lety) a ani jeden nasim nedosel a pak to behani kolem vraceni penez.
Ja doporucuji debitni kartu poslat do CR.A pak at si tatka vybira.  |
To se nedivim ze money order nedosel a i kdyby dosel tak nevim jak bys to promenila,ale mam pocit ze asi tezko ,protoze ten je urcen pouze jen pro USA a KANADU coz tam je mam pocit napsano
A jak uz scoute66 rikal karata se uz taky nevyplati na vyber penez. Ale to si snad uz kazdy spocita sam.. Ze pri poslani 10000$ se karta nevyplati.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st květen 10, 2006 9:23 pm Předmět: Money Order |
|
|
| s vyplacenim jsou v Cesku problemy, hlavne pze ty lidi v bankach mimo Prahu, tohle vubec neznaji, ale nakonec neni problem, jen to muze trvat i nekolik dnu nez se vsechno overi.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Klara
Registrace: 04. 05. 2006 Příspěvky: 116
|
Zaslal: čt květen 11, 2006 1:11 pm Předmět: |
|
|
Ja mam wachovia bank,a kdyz tatka vybira pod tisic$tak me to stoji asi 5$,tak nevim Ale asi kazda banka to ma jinak.Ja jsem spokojena . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: čt květen 11, 2006 2:09 pm Předmět: |
|
|
Jakmile tady probehl tip na paypay, tak jsem si to prostudoval a kartu jsem okamzite zavrhl.
Bylo tam sice par prekvapeni s limity, ale dnes uz to mam vychytany a je to do castky 1000$ asi to nej, co jsem zatim zkousel. S rychlosti vyberu pomoci karty se to sice neda srovnat, ale bezpecnost, prehlednost a uspora za poplatky vyhodu okamziteho vyberu prevysuji. pritom prevod primo z US uctu na jakykoliv cesky je otazkou 2 pracovnich dnu.
Funguje jak pro osobni platby, tak pro bussiness ucty. Mnozi mozna oceni, ze je stranka vedena krome anglictiny i ve slovenstine.
Penize se daji velmi jednoduse poslat i na pouhe mobilni telefonni cislo, ci na E-mail zaregistrovaneho uzivatele, ktery si s nimi potom nalozi podle vlastniho uvazeni.
Mne se to libi. A ma to rozhodne velke moznosti i v danovych zalezitostech. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|