Florida

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Florida

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Cestovani po Americe
Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út květen 02, 2006 3:17 pm    Předmět: Florida Odpovědět s citátem

10.4.2006 Ceska televize, porad Na ceste (Florida)

http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/1185966822-na-ceste/20612-florida.html
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st květen 03, 2006 5:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

czolgos asi pre tydnem mozna dele nevim ted jsem tohle shlednul a muzu rict ze neco tak tupeho se jim opravdu podarit nemohlo...Vubec se mi to nelibilo a po shlednuti bych se divil ze by na tu Floridu nekdo chtel letet...
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: po květen 08, 2006 5:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepino73 napsal:
czolgos asi pre tydnem mozna dele nevim ted jsem tohle shlednul a muzu rict ze neco tak tupeho se jim opravdu podarit nemohlo...Vubec se mi to nelibilo a po shlednuti bych se divil ze by na tu Floridu nekdo chtel letet...

Proč ne? Musíš to brát ne jako všezahrnující a vyčerpávající cestopis, ale jako spíš střípky mozaiky, které mají také svou výpovědní hodnotu...rozhodně 100x lepší než když jsem jako malý chlapec viděl v totalitní televizi v tehdejším Československu "pravdivý a autentický" dokumentární pořad o Floridě, jehož jádro spočívalo v tom, že redaktor ČT odchytl v miamské periferii afroameričana (přesněji řečeno negra s evidentně kriminálními rysy a minulostí) a vedl s ním rozhovor o floridském a potažmo americkém bílém prohnilém vládnoucím systému, který každého člověka s nízkým příjmem nespravedlivě utlačuje...tak tomuhle já říkám "něco opravdu tupého"... Cool
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Cestovani po Americe Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com