|
|
| Autor |
Zpráva |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1003 Bydliště: Praha
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: st květen 03, 2006 5:47 am Předmět: |
|
|
czolgos asi pre tydnem mozna dele nevim ted jsem tohle shlednul a muzu rict ze neco tak tupeho se jim opravdu podarit nemohlo...Vubec se mi to nelibilo a po shlednuti bych se divil ze by na tu Floridu nekdo chtel letet... .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: po květen 08, 2006 5:19 am Předmět: |
|
|
| Pepino73 napsal: | czolgos asi pre tydnem mozna dele nevim ted jsem tohle shlednul a muzu rict ze neco tak tupeho se jim opravdu podarit nemohlo...Vubec se mi to nelibilo a po shlednuti bych se divil ze by na tu Floridu nekdo chtel letet... .gif) |
Proč ne? Musíš to brát ne jako všezahrnující a vyčerpávající cestopis, ale jako spíš střípky mozaiky, které mají také svou výpovědní hodnotu...rozhodně 100x lepší než když jsem jako malý chlapec viděl v totalitní televizi v tehdejším Československu "pravdivý a autentický" dokumentární pořad o Floridě, jehož jádro spočívalo v tom, že redaktor ČT odchytl v miamské periferii afroameričana (přesněji řečeno negra s evidentně kriminálními rysy a minulostí) a vedl s ním rozhovor o floridském a potažmo americkém bílém prohnilém vládnoucím systému, který každého člověka s nízkým příjmem nespravedlivě utlačuje...tak tomuhle já říkám "něco opravdu tupého"...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|