Jaky je rozdil mezi Cechem a Americanem?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jaky je rozdil mezi Cechem a Americanem?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 12, 13, 14  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2005 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

KCvorel - Proc musi byt jejich usmev falesny? No, ja osobne si nemyslim, ze 100 procent amiku se na me usmiva a neni to uprimne. Ale tak 80 procent jo. On jim totiz ten jejich uprimny usmev v zapeti pada nekolik metru dolu, takze tezko uverit, ze je uprimny. Ja kdyz se uprimne usmivam, tak mi rozhodne po sekunde neklesa pusa tak rychle opacnym smerem.
Jana.
damini

Registrace: 22. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2005 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se mi tady libi, tech ruznych nazoru na ten usmev.Ja si myslim ,ze by jsme v nem nemeli hledat nejakou uprimnost a hlubsi vyznam.
Je to neco jako"narodni zvyk"(je to trochu nadneseny).Oni jsou pozitivne naladeni uz od kolebky.Tak jako ti American nerekne nic negativniho.
(Moje prihoda asi po 6 mesicich v Americe,byla jsem u zakaznika delat estimate(odhad na praci)a on mi rekl: I'call you a ja cekala jako blb a jelikoz jsem tu praci hodne nutne potrebovala, tak jsem mu zavolala zpatky :"ze mi rekl ze mi zavola a jestli neztratil moje tel.cislo apod."Az po teto prihode mi doslo ze to je jejich slusny NE!)
Zase si to vezmi z druhy strany ,kdyz American prijede do Cech,Polska,Ruska apod. a ma se koukat na ty nastvany ksichty ,tak z toho musi byt hotovej.Tak jako mi ze zacatku z jejich usmevu.A ted mi rekni kdo je na tom lip.Ale stejne si myslim, ze tem, co ten usmev vadi ,jsou tu kratkou dobu a jenom si jeste nezvykli.
Mozna je to i tou naladou v narodu.U nas neni zrovna moc lehky zivot a lidi maji plno starosti,tak se mraci a zase tady jsou Americani prevazne spokojeny . Laughing Laughing hezky zbytek tydne
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2005 10:31 pm    Předmět: damini Odpovědět s citátem

joo neco jako see ya later a ja jako vul na ni cekal a ona zatim lovila nekde jinde Mr. Green Mr. Green
simca+pepik
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2005 2:55 am    Předmět: usmev Odpovědět s citátem

Embarassed ....kdyz se clovek usmeje na amika a nespadnou mu v zapeti koutky dolu a mily amik si toho vsimne,tak se muze domnivat ze se smejes jemu....to je nase zkusenost,kterou jsem se po nejake dobe dozvedeli od jednich nasich dnesnich americkych pratel.
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2005 5:18 pm    Předmět: Jak nas vidi oni? Odpovědět s citátem

Aby to nebylo tak izolovane, tady priklad toho, jak nas vidi sami americane. Podotykam, ze ne Cechy, ale "imigranty"

http://talk.myoc.com/printthread.php?t=14407
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2005 4:06 pm    Předmět: Re: Jak nas vidi oni? Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Aby to nebylo tak izolovane, tady priklad toho, jak nas vidi sami americane. Podotykam, ze ne Cechy, ale "imigranty"

Nemela jsem cas cist vsechny prispevky,ale vetsinou tyto nazory clovek zna z medii.Myslim si ze Americani maji docela dost velky problem s Mexicany.Je to obrovsky denni prival novych ilegalu.
My je ani tak netrapime,ale vezeme se zakonite s nimi.

Ja osobne jsem nad tim dost premyslela proc s tim tak dlouho nikdo nic nedela.Ale pouze to tise trpi.
Myslim si ,ze pro mne jedine vysvetleni je ,ze jelikoz je vse o penezich a ekonomice.Tak jim to nejspise vyhovuje takhle vice, nez kdyby nas zlegalizovali a vsichni jim platili dane{podotykam ze ja dane platim).
Videla jsem par statistik ,jak by se vse zvedlo cenove od potravin pres sluzby a stavebnictvi ,(a to by se Americanum definitivne nelibilo.).Proste vse se vsim souvisi.A hrajou to na dve strany .
Volice uklidnuji tim ,ze s tim neco udelaji a ze se na tom pracuje .
A emigranty(hlavne hispanic hlasy )kteri se dozaduji legalizace uklidnuji na druhe strane.Pripada mi, ze se snazi tuto situaci udrzet co nejdele.
Ale stejne s tim budou muset neco delat.Jsem jenom zvedava co nakonec vymysli.
Jsem zvedava na vase nazory ,proc si myslite, ze se s tim tak dlouho nic nedelalo?Vim ,ze posledni amnestie byla r 1986 .po ni bylo 6 dalsich ale ty se tykaly 100 000 az 1000 000 lidi max.Zajimave informace o tom si muzete precist
www.numbersusa.com
a potom klikni vlevo na amnesty.Zajimavy jsou proposal te posledni 8 navrzene.tesim se na vase nazory
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2005 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Snad nejvetsi rozdil mezi nami a vami je vtom ,ze americani nepremysli otom jestli se na nej usmejes nebo ne.Usmev patri k pozdravu.
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: út květen 10, 2005 2:30 pm    Předmět: Re: Jak nas vidi oni? Odpovědět s citátem

To ze se sti nic nedela neni tak pravda za poslednich 10 let se toho udelalo dost.Cizinci dostavaji jine ridicaky,v nekterych state kdyz chces bankovni ucet musis mit SS # a tak se to porad zprisnuje za par let, si myslim kdyz ti zkonci vizum propadne ti ridicak a uzavrou ti konto v bance.Pak pro ilegaly bude problem 1)najit praci bez ID 2) skesovat check .Jak to bude fungovat potom??
Anonymous napsal:
scout66 napsal:

Nemela jsem cas cist vsechny prispevky,ale vetsinou tyto nazory clovek zna z medii.Myslim si ze Americani maji docela dost velky problem s Mexicany.Je to obrovsky denni prival novych ilegalu.
My je ani tak netrapime,ale vezeme se zakonite s nimi.

Ja osobne jsem nad tim dost premyslela proc s tim tak dlouho nikdo nic nedela.Ale pouze to tise trpi.
Myslim si ,ze pro mne jedine vysvetleni je ,ze jelikoz je vse o penezich a ekonomice.Tak jim to nejspise vyhovuje takhle vice, nez kdyby nas zlegalizovali a vsichni jim platili dane{podotykam ze ja dane platim).
Videla jsem par statistik ,jak by se vse zvedlo cenove od potravin pres sluzby a stavebnictvi ,(a to by se Americanum definitivne nelibilo.).Proste vse se vsim souvisi.A hrajou to na dve strany .
Volice uklidnuji tim ,ze s tim neco udelaji a ze se na tom pracuje .
A emigranty(hlavne hispanic hlasy )kteri se dozaduji legalizace uklidnuji na druhe strane.Pripada mi, ze se snazi tuto situaci udrzet co nejdele.
Ale stejne s tim budou muset neco delat.Jsem jenom zvedava co nakonec vymysli.
Jsem zvedava na vase nazory ,proc si myslite, ze se s tim tak dlouho nic nedelalo?Vim ,ze posledni amnestie byla r 1986 .po ni bylo 6 dalsich ale ty se tykaly 100 000 az 1000 000 lidi max.Zajimave informace o tom si muzete precist
www.numbersusa.com
a potom klikni vlevo na amnesty.Zajimavy jsou proposal te posledni 8 navrzene.tesim se na vase nazory
Bextaze

Registrace: 21. 07. 2005

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 9:39 pm    Předmět: Bextaze Odpovědět s citátem

Ja jsem z tech jejich usmevu byla docela vydesena, kdyz jsem to videla poprve tak jsem si rekla, "proc? co jsem udelala? oni me nesnasej!" ale casem jsem si zvykla a dnes po cteni vsech vasich prispevku, vim ze nejsem zama a docela jsem i pochopila proc to tak je.
Oni jsou tak opravdu vychovani. Ten usmev je jako by signalem pro to aby jsi vedel, ze jsou pripraveni se s tebou pratelsky bavit, pokud nic jineho. Ani ti nemusej rict HI a daji ti jenom ten drsnej usmev. Proste te zaznamenaji v jejich pritomnosti a to je vsechno. V cesku i kdyz o tvoji pritomnosti nekdo vi tak se na tebe ani nemusi podivat a to se pak citis jak ten posledni ubozak, kteryho kazdej ignoruje a nebo se na nej kazdej jen sklebi.
Tak to je co si ja myslim.
Zdarek
harley
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 2:00 pm    Předmět: Re: Jaky je rozdil mezi Cechem a Americanem? Odpovědět s citátem

rozhodně mám lepší den a náladu když se na mě někdo usmívá Cool než když nasraně čumí Mad
evicka

Registrace: 15. 10. 2005

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2005 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonym napsal:
O co jsi mene anonymni, nez ja?
Slusny clovek se pozna podle prihlaseni? Aha. Laughing Laughing Laughing

Anonyme, "nez ja" neni veta, tudiz se carkou neoddeluje, to Te nenapadlo?
ocean*

Registrace: 05. 04. 2005

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2005 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Evicko, zopakuj si gramatiku. Rolling Eyes
ocean*

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2005 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlastne podle tebe by za ,,Evicko" nemela byt carka, protoze Evicko neni veta.... Laughing
evicka

Registrace: 15. 10. 2005

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2005 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Jeste jedna mala poznamka : existuje vec, ktere se rika carka. Ta oddeluje hlavni a vedlejsi vety.

anonyme o mem rozumu nepochybuj a az budu chtit poradit kdy mam jet domu tak za tebou a nikym jinym nebudu muset jit a nemej peci!!!!!!!!

Spravne :

Anonyme, o mem rozumu nepochybuj. Az budu chtit pradit, kdyz mam jet domu, nebudu muset jit za tebou, ani nikym jinym. A nemej peci.

A hned to vypada jinak, ze jo? Very Happy

To rikal anonym, ja ne, ja vim, kde se carka pise, a pred "nez ja" tedy rozhodne ne Smile[/quote]
ocean*

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2005 5:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Evicko....

http://www.pravidla.cz/hledej.php?SID=6f2af24ddc68751494a1be8b14897f90&qr=spojky

Pred *S*P*A*M* se pise carka, prostuduj si Pravidla ceskeho pravopisu, nez sem zacnes zase psat blbosti.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 12, 13, 14  Další
Strana 3 z 14

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com