|
|
| Kteremu autu date prednost? |
| Chevrolet |
|
20% |
[ 1 ] |
| Dodge |
|
0% |
[ 0 ] |
| Pontiac |
|
20% |
[ 1 ] |
| Ford |
|
0% |
[ 0 ] |
| Honda |
|
0% |
[ 0 ] |
| Toyota |
|
40% |
[ 2 ] |
| Volkswagen |
|
20% |
[ 1 ] |
|
| Celkem hlasů : 5 |
|
| Autor |
Zpráva |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 270 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: čt duben 27, 2006 5:57 am Předmět: Auta |
|
|
| Tak jen tak z legrace jak to dopadne. At kazdy prida z vlastni zkusenosti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxipes
Registrace: 05. 02. 2005 Příspěvky: 140
|
Zaslal: čt duben 27, 2006 8:20 am Předmět: |
|
|
Ahoj Pepino.
Co treba.... AUDI,BMW,MERCEDES,MAZDA,SUBARU,NISSAN,MITSUBISHI,
SUZUKI,BUICK,VOLVO,CADILLAC,INFINITI,JAGUAR,LEXUS,
LINCOLN,SAAB,HYUNDAI,KIA,atd......
Mej vetsi a realnejsi vyber.
Cago maxipes. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1038 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: čt duben 27, 2006 1:31 pm Předmět: |
|
|
Myslim, ze zalezi kde zijes. Kdybych zil v Australii asi bych nekoupil peugeota, nebo nejake auto z jineho kontinentu na ktere bych spatne shanel dily a nikdo v zadnem servisu by tomu nerozumel.
Jde o servis, hlavne u ojetych aut, kdyz kupujes nove se zarukou a mas ve meste servis, tak to je neco jineho, ale starsi levna auta vzdy potrebujou tu a tam neco poopravit, vymenit a tak. Takze v Cechach bych koupil skodovku (treba oktavku) a kdybych zil ve Francii, tak bych treba koupil renaulta. .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
|
Zaslal: čt duben 27, 2006 3:34 pm Předmět: |
|
|
Maxi no chtel jsem tam dat samozrejme aut vic i tak se mi tam nezobrazilo par aut co jsem tam dal,zrejme tam je nejake omezeni nevim.... A jinak anketu jsem dal zamerne nathle ty znacky ,protoze jsou hodne pouzivane tady v USA A pokud se dotykam nekterych co jezdi v BMW AUDI nebu Acure a lepsich autech tak sorry a zaradte se do too 1%  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1446 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: čt duben 27, 2006 3:49 pm Předmět: |
|
|
Miro, promiň ale vůbec nerozumím proč by někdo toto bral v úvahu. Kupovat auta podle toho jestli se dostanou nebo nedostanou náhradní díly? To myslíš vážně?
Nedovedu si představit že když si koupíš auto, že by nebyly náhradní díly. Proč by nebyly? Jestliže jsi koupil auto, tak je to snad samozřejmné že mechanici co Ti opravují auto mají díly aby mohly udělat svojí práci, ne? Kdyby nějaký mechanic by mi řekl že mi nemůže dát nový blatník, nebo nové destičky na brzdy protože nemá díly, tak bych ho považoval za vola: jestliže ani není schopný si zařídit takovou maličkost jako si mít díly aby mohl pracovat na mém autě, tak si vážně myslíš že bych ho považoval za schopného mechanika?
Navíc vážně se domníváš že by mechanik riskoval nemít díly? Vždyť by tím stratil kšeft, né? Jak se představuje se živit? Jak dlouho si myslíš že vydrží?
No, jestliže nějaká automobilka má nebo nemá dobrou distributaci náhradních dílů, tak je to problém mého mechanika a né můj. Můj problém je se postarat abych měl prachy mu zaplatit; jeho problém je aby mohl udělat svojí práci. Jeho nezajímá kde seberu prachy na zaplacení, a mě nezajímá kde dostane díly a nářadí aby svojí práci udělal.
Stejně když jdu do restaurace tak se přece nebudu zabývat tím jestli kuchyň jestli mají nebo nemají pepř a sůl. Nebo když mi zatelefonuje klient že ode mě něco potřebuje, tak ho vůbec nezajímá jestli mám nebo nemám všechno na to abych mu mohl pomoct.
Navíc jestliže pracuješ na svým autě sám, a máš přístup k internetu, tak je to úplně jedno: náhradní díly i pro exotické auta si můžeš obědnat i když žiješ v Timbuktu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1038 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: čt duben 27, 2006 4:45 pm Předmět: |
|
|
Hey ty mas dneska "bad hair day", ne?
| pdmlynek napsal: | vůbec nerozumím proč by někdo toto bral v úvahu. Kupovat auta podle toho jestli se dostanou nebo nedostanou náhradní díly? To myslíš vážně?
|
Opravdu je to velky rozdil mit auto opravene na kazdem rohu za 20 minut, nebo stravit hodiny telefonovanim a hledanim servisu kdo to nebo ono umi opravit. I na netu shanenim dilu a pak cekanim az dily prijdou a to uz ani nemluvim o lidech co ziji daleko od mesta. A financne je to bez-debat.
| pdmlynek napsal: | | Jestliže jsi koupil auto, tak je to snad samozřejmné že mechanici co Ti opravují auto mají díly aby mohly udělat svojí práci, ne? |
Jsou exoticke modely aut na ktere nesezenes nic ani na internetu a zadny mechanik jim nerozumi ani neudela diagnostiku. Jako prvni auto jsem mel hyundai elantra 1992 jednou jsem musel cekat dva tydny na dily, ktere na takto stare vozy uz skladem nebyli (nikde v celem meste)
| pdmlynek napsal: | | Kdyby nějaký mechanic by mi řekl že mi nemůže dát nový blatník, nebo nové destičky na brzdy protože nemá díly, tak bych ho považoval za vola: jestliže ani není schopný si zařídit takovou maličkost jako si mít díly aby mohl pracovat na mém autě, tak si vážně myslíš že bych ho považoval za schopného mechanika? Navíc vážně se domníváš že by mechanik riskoval nemít díly? Vždyť by tím stratil kšeft, né? Jak se představuje se živit? Jak dlouho si myslíš že vydrží? |
Na nektere druhy aut se dily z financnich duvodu skladovat nevyplati, ani pro ty nejlepsi autoopravny.
| pdmlynek napsal: |
No, jestliže nějaká automobilka má nebo nemá dobrou distributaci náhradních dílů, tak je to problém mého mechanika a né můj. Můj problém je se postarat abych měl prachy mu zaplatit; jeho problém je aby mohl udělat svojí práci. Jeho nezajímá kde seberu prachy na zaplacení, a mě nezajímá kde dostane díly a nářadí aby svojí práci udělal. |
Zkus se vzit do cloveka co nema prachy a proto chce koupit levne auto na ktere budou levne dily a popripade i levny servis. Ono je celkem dost tezke se na veci kouknout ocima jineho a moc lidi to ani nedela.
Stejně když jdu do restaurace tak se přece nebudu zabývat tím jestli kuchyň jestli mají nebo nemají pepř a sůl. Nebo když mi zatelefonuje klient že ode mě něco potřebuje, tak ho vůbec nezajímá jestli mám nebo nemám všechno na to abych mu mohl pomoct. |
Ono zalezi jaky zivot chces zit. Clovek s bystrym duchem se zajima o to kdo je v danem oboru nejlepsi a podle toho voli, napriklad restauraci zamerenou na zdravou vyzivu, kde pouzivaj jen zdravou sul bez obsahu sodiku.
Navíc jestliže pracuješ na svým autě sám, a máš přístup k internetu, tak je to úplně jedno: náhradní díly i pro exotické auta si můžeš obědnat i když žiješ v Timbuktu. | To jo, ale jsou to starosti navic a je to casove narocne.
Jinak myslim, ze se dokazu vzit do tvych nazoru. Ono lidi z zuznych vekovych, financnich a inteligencnich vrstev se na to koukaj kazdej uplne jinak. No a kdyz nad tim clovek zapremysli, tak zjisti, ze maj vlastne vsichni stejnohodnotnou pravdu.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxipes
Registrace: 05. 02. 2005 Příspěvky: 140
|
Zaslal: čt duben 27, 2006 5:44 pm Předmět: |
|
|
| Maxipes napsal: |
Co treba.... AUDI,BMW,MERCEDES,MAZDA,SUBARU,NISSAN,MITSUBISHI,
SUZUKI,BUICK,VOLVO,CADILLAC,INFINITI,JAGUAR,LEXUS,
LINCOLN,SAAB,HYUNDAI,KIA,atd.......
|
Ted tomu Pepino rozumim.Nevedel jsem ze je to omezene,ale presto si myslim ze vsechna tyto auta nejsou jen luxusni a draha a pro %1 lidi,ale vim jak jsi to myslel.
Cago maxipes. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lentilka Anonymní
|
Zaslal: čt duben 27, 2006 8:24 pm Předmět: Honda |
|
|
Honda Performance Rules!!! For me, anyway...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1071 Bydliště: Praha
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
|
Zaslal: pá duben 28, 2006 4:41 pm Předmět: |
|
|
Maxi diky ze aspon nekdo me chape
Ale jinak koukam ze nekteri se snad i zblaznili Panove myslim,ze misto toho psani je obcas lepsi mrknout na nejakou zenskou Mejte super vikend
Czolgos jinak ten Buick to ej neco paradniho  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: pá duben 28, 2006 6:07 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | Miro, promiň ale vůbec nerozumím proč by někdo toto bral v úvahu. Kupovat auta podle toho jestli se dostanou nebo nedostanou náhradní díly? To myslíš vážně?
Nedovedu si představit že když si koupíš auto, že by nebyly náhradní díly. Proč by nebyly? Jestliže jsi koupil auto, tak je to snad samozřejmné že mechanici co Ti opravují auto mají díly aby mohly udělat svojí práci, ne? Kdyby nějaký mechanic by mi řekl že mi nemůže dát nový blatník, nebo nové destičky na brzdy protože nemá díly, tak bych ho považoval za vola: jestliže ani není schopný si zařídit takovou maličkost jako si mít díly aby mohl pracovat na mém autě, tak si vážně myslíš že bych ho považoval za schopného mechanika?
Navíc vážně se domníváš že by mechanik riskoval nemít díly? Vždyť by tím stratil kšeft, né? Jak se představuje se živit? Jak dlouho si myslíš že vydrží?
No, jestliže nějaká automobilka má nebo nemá dobrou distributaci náhradních dílů, tak je to problém mého mechanika a né můj. Můj problém je se postarat abych měl prachy mu zaplatit; jeho problém je aby mohl udělat svojí práci. Jeho nezajímá kde seberu prachy na zaplacení, a mě nezajímá kde dostane díly a nářadí aby svojí práci udělal.
Stejně když jdu do restaurace tak se přece nebudu zabývat tím jestli kuchyň jestli mají nebo nemají pepř a sůl. Nebo když mi zatelefonuje klient že ode mě něco potřebuje, tak ho vůbec nezajímá jestli mám nebo nemám všechno na to abych mu mohl pomoct.
Navíc jestliže pracuješ na svým autě sám, a máš přístup k internetu, tak je to úplně jedno: náhradní díly i pro exotické auta si můžeš obědnat i když žiješ v Timbuktu. |
TADY V OKOLI SANTA BARBARY JE PAR GARAZI CO MAJ VENKU VYLOZENE NAPSANO "NEMAME DILY NA EVROPSKA AUTA" NEBO "NEOPRAVUJEME EVROPSKA AUTA"
ale to jen tak naokraj
Podmlynek me za to zase pekne rozdrti
Kdyz se bavis s lidma co delaj na autech tak kazdej doporucuje japonce (konkretne toyotu a hondu, to vydrzi roky).
Ze svy zkusenosti :
1. toyota je nejlepsi.
2. automat je na dve veci, neni nad manual
3. hlavne uz nikdy mitsubishi eclipse - jo jasne, trapnej automat...to jsem si zase nabehla... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
|
Zaslal: pá duben 28, 2006 6:36 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: |
TADY V OKOLI SANTA BARBARY JE PAR GARAZI CO MAJ VENKU VYLOZENE NAPSANO "NEMAME DILY NA EVROPSKA AUTA" NEBO "NEOPRAVUJEME EVROPSKA AUTA"
|
No, já normálně si nechávám servisovat auta o dealera. Zatím nikdy nebyl nedostatek dílů. Když jdeš si servisovat svojí Toyotu u dealera s Toyotami, nebo Eclipse u Mitsubishi dealera, tak by to snad neměl být problém. Nebo ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
|
Zaslal: pá duben 28, 2006 6:45 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: |
|
No, tomu vůbec nerozumím. Proč by někdo chtěl jezdit s manuálem? Vlezu do auta, nastartuji, dám to do “D”, a jedu. Ty se domníváš že by mě nějak bavilo to u každého světla pořád přehazovat? Co s toho? Ať si to auto přehazuje jak je potřeba; mě to moc nezajímá v jaké rychlosti to je. Mám jiné starosti.
Jó, umím jezdit s manuálem (mé první auto bylo manuál), a rozumím že kdyby někdo byl závodník tak je potřeba manuál, ale jinak považuji si hrát s manuálem za zbytečnost. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: pá duben 28, 2006 9:20 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | XxX napsal: |
|
No, tomu vůbec nerozumím. Proč by někdo chtěl jezdit s manuálem? Vlezu do auta, nastartuji, dám to do “D”, a jedu. Ty se domníváš že by mě nějak bavilo to u každého světla pořád přehazovat? Co s toho? Ať si to auto přehazuje jak je potřeba; mě to moc nezajímá v jaké rychlosti to je. Mám jiné starosti.
Jó, umím jezdit s manuálem (mé první auto bylo manuál), a rozumím že kdyby někdo byl závodník tak je potřeba manuál, ale jinak považuji si hrát s manuálem za zbytečnost. |
no me se znicila prevodovka u automatu a oprava by byla levnejsi u manualu...
ja vlastne ani neznam normalniho kluka kterej by mel automat, vsichni moji znami maji manual. Ale nemusis se rozcilovat, snad je to kazdyho vec ne???
Ja nemam rada chlapy co maj automat...suchari...LOL
PS: neber si to osobne, to je MUJ NAZOR!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: pá duben 28, 2006 9:21 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | XxX napsal: |
|
No, já normálně si nechávám servisovat auta o dealera. Zatím nikdy nebyl nedostatek dílů. Když jdeš si servisovat svojí Toyotu u dealera s Toyotami, nebo Eclipse u Mitsubishi dealera, tak by to snad neměl být problém. Nebo ne? |
no jo ale ja mluvila o evropskych znackach
prece pisu jasne "DILY NA EVROPSKA AUTA" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|