|
|
| Autor |
Zpráva |
jitkasa
Registrace: 20. 04. 2006 Příspěvky: 13
|
Zaslal: ne duben 23, 2006 1:56 pm Předmět: JS |
|
|
Ano zatykac je/byl/ na oba dva, ale ja mela smulu, polda nahodou jel za mnou a jelikoz jsem nespachala prestupek, tak byl asi aspon aktivni a hledal v pocitaci co by se dalo az nasel! Stesti ze jenom me chytl, kdyby oba tak jsme .. vite kde.
Vim ze to myslis dobre, ale muj pritel s prodejem az tak nespecha, jelikoz jak jsem psala -ja chci zpet i kdyz vim ze sance je miziva, ale ja to nechci vzdat.
Rada bych odpovedela i na pravdivou poznamku - anglictina - jo, jsem kreten, ale bohuzel uz mam dost roku a oni me ty jazyky do hlavy nejdou - je to trochu omluva, ale ma chyba a mozna lenost.
Nikoho neobvinuju z toho co se prihodilo, ani toho "dobraka" co nam k tomu dopomohl, jen mi je mizerne a mela jsem potrebu to nekomu sdelit a trochu si ulevit a taky kvuli tomu, ze hledam pomoc kde se da.
A jeste jednou diky vsem |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne duben 23, 2006 2:58 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Jitko. Coz takhle nechat se prevest pres Kanadu. Dela to spousta kamionaku, jeden muj kamarad se sem takhle dostal...
Alena |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 270 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: po duben 24, 2006 5:23 am Předmět: |
|
|
To Alena: Asi jsi na Kanadske lajne nikdy nebyla vid? A neslysela o laserovem scanovani kamionu co? .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ladinek Anonymní
|
Zaslal: po duben 24, 2006 7:42 am Předmět: |
|
|
Amnestie bude!Je to jen otazka casu.Majoritni predak republikanu First,pripravuje v Senatu novy navrh immigration bill kolem memorial day,to je ke konci kvetna.Podle ohlasu by mohl v Senatu projit,zalezi take na House a Bushovi jak na to bude tlacit.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: po duben 24, 2006 8:15 am Předmět: Re: JS |
|
|
| jitkasa napsal: | Ano zatykac je/byl/ na oba dva, ale ja mela smulu, polda nahodou jel za mnou a jelikoz jsem nespachala prestupek, tak byl asi aspon aktivni a hledal v pocitaci co by se dalo az nasel! Stesti ze jenom me chytl, kdyby oba tak jsme .. vite kde.
|
To jitkasa:
Zdravím, to jsi tenkrát - když došlo k té osudové konfrontaci mezi policií a tebou - měla asi opravdu smůlu , protože v U.S.zpravidla nebývá běžnou policejní praxí, aby policie stavěla kohokoliv bez příčiny. Tou příčinou může být, kromě dopravního přestupku, i nějaká maličkost - např.nesvítící koncové světlo, zašpiněná pozn.značka na jinak čistém autě apod. Pokud jsi nespáchala žádný dopravní přestupek a tvoje vozidlo bylo rovněž OK - tudíž jsi neupoutala na sebe pozornost nevhodným způsobem, tak jsi asi narazila na nějakýho šťourala - a tu smůlu jsi si vybrala až do dna.
Tím chci říct jediné - pokud's tenkrát měla kardinální smůlu, tak třeba budeš mít brzo zase velký štěstí - a všechno se v dobré obrátí. A to ti přeju.
Jojo, život je někdy pořádná houpačka ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 283
|
Zaslal: po duben 24, 2006 9:30 am Předmět: |
|
|
Asi tak,pokud mas warrant,jsi v policejnim kompu a staci normalni kontrola,bez nejakeho stourani,aby cajt zjistil,ze patris za mrize.
..a ted zauvazujme,jestli ty se dostanes zpatky,at uz tunelem,ktery ti vykope Toten,nebo kamionem,kde ti zadara udelaji rentgen(v amosce neni nic zadara!!)nebo proste nejak legalne,na tveho pritele je taky warrant,takze prvni kontrola a je doma on..co ted?Bude postupovat jako ty,bude zpatky..do prvni kontroly...neverending story
At proda chalupu a maze za tebou! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
|
Zaslal: po duben 24, 2006 9:33 am Předmět: |
|
|
| Ladinek napsal: | Amnestie bude!Je to jen otazka casu.Majoritni predak republikanu First,pripravuje v Senatu novy navrh immigration bill kolem memorial day,to je ke konci kvetna.Podle ohlasu by mohl v Senatu projit,zalezi take na House a Bushovi jak na to bude tlacit.  |
Ladinek Ladinek to vis ze bude amnestie to vis ze jo..a je to opravdu otazka casu akorat ze nekteri uz na ni cekaji od 1988 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po duben 24, 2006 4:17 pm Předmět: |
|
|
Pepino, mam kamarada, ktery se sem nedavno takhle dostal, takze se to asi DA. Je jasny, ze ne vsude a v kazdym kamionu, ale DA SE TO! Nevesim nikomu buliky na nos, chci jen pomoct..
Alena. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
|
Zaslal: út duben 25, 2006 10:46 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | Pepino, mam kamarada, ktery se sem nedavno takhle dostal, takze se to asi DA. Je jasny, ze ne vsude a v kazdym kamionu, ale DA SE TO! Nevesim nikomu buliky na nos, chci jen pomoct..
Alena. |
Ja ti to neberu muj znamej se tady taky tak dostal ale uz to je nejaky roky...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út duben 25, 2006 2:01 pm Předmět: |
|
|
Ten muj znamy se sem timto zpusobem dostal pred pul rokem. Takze jestli se od ty doby veci zmenily, se omlouvam...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jitkasa
|
Zaslal: út duben 25, 2006 2:50 pm Předmět: Verzana |
|
|
Ahoj Veroniko,
dekuji ti uprimne za slovni podporu.
Vis jsem v nelehke situaci a pomalu sama sebe nezvladam, jsem totalne na dne se vsim vsudy.
Velky problem pro mne je ten, ze musim vse - co se tyce vyrizovani v anglictine - resit pres kamarada. Ja jsem bohuzel antitalent na reci a nejde mi to i kdybych se rozkrajela a o to je ma situace horsi. Kdyby jsem si mohla ruzne zalezitosti vyridit sama a nemusela se obracet o pomoc druhych, urcite bych nebyla tak zoufala jako jsem ted.
Jeste jednou dekuji za tva mila slova.
JS |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
nikorr Anonymní
|
Zaslal: st květen 10, 2006 6:33 am Předmět: Re: Verzana |
|
|
Jestli ti muzu poradit tak
1.Tvuj pritel je ve velmi spatne pozici kvuli tomu warrantu ,protoze kdykoliv muze byt zastaven policii - napr.- kdyz bude mit nehodu a ani to nebude jeho vina tak ho zavrou jako tebe ,policie samozrejme kontroluje znacky aut ,protoze cop ma premie za to ,podle toho kolik lidi predvede k soudu.(v USA muzes jit k soudu i za parking ticket,a jakykoliv jiny prestupek a taky te muze zastavit i bez tveho prestupku jen proto ,ze nasel neco v pocitaci ke tve SPZ a nove kamery v cop autech nebo vrtulniku nebo na rohu budovy umi automaticky zkontrolovat az 60 znacek za min. Samozrejme ne vsechna mesta maji upraven zakon pro zastaveni bez prestupku a ne vsichni jsou vybaveninovou technikou. Zatim to testuji v AH, ST,SC,MP,DP a jiste i dalsi PD , Jeste bych podotkl ,ze v dobe statnich svatku Statni a Mistni policie kontroluje na nekterych dalnicich a krizovatkach kde je velky provoz DL a jestli lide neridi pod vlivem alkoholu - To je ze stahnou pruhy do jednoho a berou jedno auto za druhym - vetsinou po sedme az do treti do rana)
2.Mozna by bylo lepsi kdyby se z nekym vozil , ale totalne nejlepsi by bylo kdyby jste to prodaly ASAP u kdejake realitky Century 21 ,Coldwell Banker ®,RE/MAX ,Baird & Warner a jine. Neprodavej to vzadnem pripade jak ti nekdo muze radit - napr. firmam co ti temer garantuji ze za par dnu dum koupi protoze to bude bez profitu pro Vas dva . Pres realitku to muze byt za 2 tydny nebo i dva mesice . V realitkach pracuji i cesi tak se nemusite obavat ze se nedomluvite .
3.S Vasim problemem i kdyby byla amnestie tak na Vas by se nevstahovala protoze mate zaznam a taky musite byt v USA dostatecne dlouho a platit dane. Vas pritel by teoreticky mohl v pripade amnestie za pomoci skutecne dobre pravni firmy smazat warrant a kvalifikovat se do programu. Potom by on prijel do CR tam byste se vzaly a vratily zpet do USA a za pomoci pravniku a spousty penez zazadaly o I-130, Petition for Alien Relative.
Vidite ze to nemate ani jeden jednoduche a bylo by to drahe a hlavne by se muselo vse sebehnout stastne v pravou chvili.
Jinak Vas nechci strasit , ale kdyz to bylo do ted pomerne jednoduche , tak od uplatneni novely zakona o imigraci - muze byt nekdy okolo podzimu - to bude slozite , protoze kdyz se zavedou narodni ID a DL tak ty uz dostanou jen lide s legalnim pobytem. Co jsem videl ve zpravach vcera tak napr. v CA,San Bernardino nebo jak se to pise , chteji od zacatku pristiho mesice uplatnit zakon ,ve kterem nelegalove nebudou moci pronajimout nebo koupit dum ci apartament. V Arizone ,Maricopa County Sheriff Dep. Chyta nelegaly podle znacky na aute. To same v nekterych castech statu Texas , ale nevim kde presne .
Mozna ze najdete jine reseni , ale jinak Good Luck
nikorr |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jitkasa
|
Zaslal: st květen 10, 2006 7:03 am Předmět: NIKORR |
|
|
NIKORR,
dekuji za vase radky, ja vim ze to neni absolutne jednoduche a ze sance je nulova.
Prosim, chci se zeptat, co je to I-130, Petition for Alien Relative, dale - jestli nemate zkusenosti - popripade, ze by se zadarilo a muj pritel se moh zapojit do programu - jak asi dlouho by to trvalo nez by mohl prijet a vzit si me.
On je tam osm let, dane plati, nevite neco vic?
Budu vdecna za odpoved a preji krasny den |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marcy Anonymní
|
Zaslal: st květen 10, 2006 3:19 pm Předmět: |
|
|
Jitko,
nemuzu se zbavit dojmu ze sis svuj zivot postavila trosicku na nejakem snu, jak pises na pohadce a ted ses teprve probudila.....
veliky handicap je uz rec, o tom ses sama presvecila, nic si sama nezaridis, nevyridis, ses odkazana v mnohem jen na dobrou vuli okoli. Ses uz dost stara jak pises a ve vasem pripade by asi bylo nejlepsi se usadit znovu v CR, Amerika je tvrda a neni pro snilky a ty snilek trosicku asi budes......
neumim si predstavit ze bys podstoupila cestu v nejakym kamionu, kde je narvano a nikdy neni zaruka ze te nechyti.
A i kdyz se dostanes zpatky, jak tu budete dal fungovat? Se zaznamem se tady asi zije hur.....dalsi incident s autem a vezes se i s pritelem...
Dej si vsechna pro a proti dohromady..... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jitkasa
|
Zaslal: st květen 10, 2006 3:52 pm Předmět: Marcy |
|
|
Dekuji za tvuj prispevek, ano, jsem snilek s hadicapem, ale je to uz ve me a ja jina nebudu - Bohuzel velke minus pro me. Ale kdyby jsem tim snilkem nebyla, tak uz nejsem vubec. Jeste jednou dekuji - myslim to uprimne
Jitka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|