pomohu s prechodem z mexica do USA

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

pomohu s prechodem z mexica do USA
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Autor Zpráva
Crash
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 12, 2006 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry mylel jsem chvali do budoucna.
pizzaman
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 12, 2006 9:38 pm    Předmět: TO ADMIN Odpovědět s citátem

Tak myslis ze do SD nejezdit?Chtel jsem tam letet v cervnu kamosovi na svatbu?Ale nerad bych se nechal kontrolovat!
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: st duben 12, 2006 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sousedi prijeli ted z mexika jen na ID
jasne bez kufru atd...
toten_kopf
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 13, 2006 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

moje nabidka stale plati, samozrejme ze pro lidi s i bez id a bude platit i po 2008, jestli brzo neumru
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 13, 2006 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TOTEN_KOPF napsal:
...PORAD ZVAZUJI ODCHOD DO PERU, KDE BYCH MEL BYT MAJITEL SOUKROMEHO BORDELU...

Nechtel jsi nahodou puvodne ucit anglictinu chude vesnicany?
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: ne duben 16, 2006 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole,to jsou kidy..nechces uz s tim toteme prestat..ja osobne bych se od snilka jako ty,at uz zprostredkovane,nenechal prevest ani pres krizovatku,natoz pres caru..
Crash
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 17, 2006 6:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

American chopper a ostatni.
Kdyz nekdo nema sanci se dostat do USA a nema vizum , tak uvazi a rad dostane jakoukoliv nabidku. Chtel bych videt tebe choppere kdyby te deportovali a chtel by jsi zpet do USA. Co bys delal? Asi by jsi volil stejnou variantu. Takze tichoucko. Jo!!!
TOTENKOPF
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 17, 2006 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CHOPER: JA NIKOH NENUTIM ANI SAM NEPREVADIM, POUZE DAVAM KONTAKT, TY LIDI, CO PREVADI, VI, CO DELAJ, TAKZE SHUT THE HELL, BITTE SCHOENN!!
pepa_z_floridy

Registrace: 21. 01. 2006

PříspěvekZaslal: po duben 17, 2006 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TOTEN_KOPF napsal:
HMM, TAK PREDEVSIM, JESTE PORAD MUZU LETET DO PERU, ALE NEVIM, VYPADA TO, ZE TADY SE MI TAK ZLE NEPOVEDE, ZIJU NA YUCATANU POBLIZ CAMPECHE, JSOU TU SAMI INDIANI A RIKAJ MI LICENSIADO A MAJI ME V RESPEKTU. MISTNI DETI SE SE MNOU DOKONCE NECHAJI FOTIT.KDYZ TO SROVNAM S TEMA DEMENTAMA V CECHACH, CO MI PORAD JENOM NADAVALI....
S TIM PRECHODEM MAS PRAVDU, JA MAM KONTAKT, KTEREJ MA KONTAKT.....ALE VALNA VETSINA CECHU, CO CHCE DO USA A NEMUZE DOSTAT VIZA, NEMA ANI TEN KONTAKT A NAVIC NEUMI ESPAGNOL.TAKZE NIKOMU NIC NEVNUCUJI, ALE POKUD MA NEKDO ZAJEM. ELSOLDADOBLANCO1983(zavinAC)YAHOO.COM

myslel jsi licenciado? (pravnik, ucitel) na tomhle milej uciteli nevydelas. par lidi chyti zavrou ostatni se to dozvi a pak uz dostanes jen par prez drzku. ale s tim asi pocitas. par lidi zkasnes. a bye bye,
nejsi prvni ani posledni.
totenkopf
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 17, 2006 4:37 pm    Předmět: | Odpovědět s citátem

TAK TO SE NEBOJ , PRITELI, TADY V MEXIKU MI NIKDO PRES DRZKU NEDA(ROZHODNE NE CESI), MAM TU MOOOC DOBRY PRATELE, KROM TOHO,KDYZ CHYTI CECHA , NEJSPIS MU DAJ JENOM TERMIN, KDY MA BYT U SOUCDU A NECHAJ HO JIT
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 12:38 am    Předmět: Re: | Odpovědět s citátem

totenkopf napsal:
TAK TO SE NEBOJ , PRITELI, TADY V MEXIKU MI NIKDO PRES DRZKU NEDA(ROZHODNE NE CESI), MAM TU MOOOC DOBRY PRATELE, KROM TOHO,KDYZ CHYTI CECHA , NEJSPIS MU DAJ JENOM TERMIN, KDY MA BYT U SOUCDU A NECHAJ HO JIT

Čau Totene, ty odvrácená strano měsíce,
rád bych se tě zeptal na pár věcí:
1) V tý destinaci, kde žiješ a pracuješ - potkáváš tam nějaký Čechy, kteří tam dlouhodobě normálně žijou a pracujou?
2) Psal jsi, že tam děláš bellboye. Tzn.že člověk z Evropy, kterej se obstojně domluví španělsky, sežene v Mexiku bez problémů nějakou slušnější práci?
3) Kolik ti platěj, pokryjou se tím tvoje životní náklady? Je mi jasný, že platová úroveň pro různé pracovní pozice je odrazem ekonomiky dané země. Jen pro zajímavost - pozice bellman/doorman u velkejch hotelovejch řetězců působících v ČR (Hilton, Marriott, Renaissance) je ohodnocena platem cca 13.000,- Kč čistýho + spropitný ve výši cca 4.000,- Kč = cca 17.000,- Kč. Na jednu stranu - pro ČR je to lehce nadprůměrný plat, ale na druhou stranu - moc se za to z kopýtka vyhazovat nedá.
4) Dá se v Mexiku vyřídit pracovní povolení anebo se tam pracuje výhradně načerno (s tichou tolerancí správních orgánů)?
Mexiko je krásná země, ale normálně tam žít a pracovat - a být denně obklopen skoro samými latinos - to asi nebude žádný med.
Za případnou reakci(e) předem díky.
toten_kopf
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Servus, kamo, konecne vecny dotaz. Zadny Cesi krome me tu nejsou , ale fakt mi nechybi, ty latinos jsou prinejmensim milejsi(alespon ke mne). Muj plat dela i s sporopitnym cca 350$ mesicne, ja nemam , kam jinam jit, do CR(ani jinam do EU) nemuzu a do USA uz tez ne.Mam falesny mexicky papiry. Jeste porad zvazuju cestu do Peru nebo Ekvadoru, tam mam znamy, kteri mi mohou vyridit pravy papiry odtamtud a moh bych se navest do buissnysu. Kdybys chtel vic info moje adresa je elsoldadoblanco1983(zavinAC)yahoo.com

ps: jestli muzu dat radu, pokud jsi v USA nebo v CR, je lepsi chovat se slusne, nic nekrast ani pres net, protoze se tam zije lip.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

toten_kopf >>
Myslim, ze by jsi mel zacit psat knihu, jestli chces udelam ti na internetu tvou stranku (hidden sekci na foru), kterou uvidis jen ty a budes si ji moct editovat kdy a jak chces, no a po case, jestli se ti bude chtit to muzem zverejnit. Myslim, ze by to bylo nejen zajimave poctenicko, ale mozna by to i nekomu neco reklo a taky by nam tu po tobe neco zbylo. Wink
toten_kopf
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OK, MIRKU, ZVAZIM TO,PROSIM TE DOSVEDC MI, ZE SI NEVYMYSLIM S TIM, KDE JSEM. DIKY TOTEN
TOTEN_KOPF
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JINAK PRO VSECHNY IGNORANTY , SKEPTIKY, BLBECKY A MORAVAKY VAM MUZU RICT JEDNO:3 OSOBY UZ JSOU V JEDNANI NA PREKROCENI HRANICE, TAKZE...ZASE SEM MEL PRAVDU JAKO POKAZDY
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com