|
|
| Autor |
Zpráva |
Crash Anonymní
|
Zaslal: st duben 12, 2006 8:30 am Předmět: |
|
|
| Sorry mylel jsem chvali do budoucna. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pizzaman Anonymní
|
Zaslal: st duben 12, 2006 9:38 pm Předmět: TO ADMIN |
|
|
| Tak myslis ze do SD nejezdit?Chtel jsem tam letet v cervnu kamosovi na svatbu?Ale nerad bych se nechal kontrolovat! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: st duben 12, 2006 10:01 pm Předmět: |
|
|
sousedi prijeli ted z mexika jen na ID
jasne bez kufru atd... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
toten_kopf Anonymní
|
Zaslal: čt duben 13, 2006 8:50 am Předmět: |
|
|
| moje nabidka stale plati, samozrejme ze pro lidi s i bez id a bude platit i po 2008, jestli brzo neumru |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1071 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt duben 13, 2006 10:16 am Předmět: |
|
|
| TOTEN_KOPF napsal: | | ...PORAD ZVAZUJI ODCHOD DO PERU, KDE BYCH MEL BYT MAJITEL SOUKROMEHO BORDELU... |
Nechtel jsi nahodou puvodne ucit anglictinu chude vesnicany? .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 286
|
Zaslal: ne duben 16, 2006 5:16 pm Předmět: |
|
|
| Ty vole,to jsou kidy..nechces uz s tim toteme prestat..ja osobne bych se od snilka jako ty,at uz zprostredkovane,nenechal prevest ani pres krizovatku,natoz pres caru.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Crash Anonymní
|
Zaslal: po duben 17, 2006 6:56 am Předmět: |
|
|
American chopper a ostatni.
Kdyz nekdo nema sanci se dostat do USA a nema vizum , tak uvazi a rad dostane jakoukoliv nabidku. Chtel bych videt tebe choppere kdyby te deportovali a chtel by jsi zpet do USA. Co bys delal? Asi by jsi volil stejnou variantu. Takze tichoucko. Jo!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTENKOPF Anonymní
|
Zaslal: po duben 17, 2006 9:29 am Předmět: |
|
|
| CHOPER: JA NIKOH NENUTIM ANI SAM NEPREVADIM, POUZE DAVAM KONTAKT, TY LIDI, CO PREVADI, VI, CO DELAJ, TAKZE SHUT THE HELL, BITTE SCHOENN!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pepa_z_floridy
Registrace: 21. 01. 2006 Příspěvky: 79 Bydliště: tampa bay
|
Zaslal: po duben 17, 2006 2:43 pm Předmět: |
|
|
| TOTEN_KOPF napsal: | HMM, TAK PREDEVSIM, JESTE PORAD MUZU LETET DO PERU, ALE NEVIM, VYPADA TO, ZE TADY SE MI TAK ZLE NEPOVEDE, ZIJU NA YUCATANU POBLIZ CAMPECHE, JSOU TU SAMI INDIANI A RIKAJ MI LICENSIADO A MAJI ME V RESPEKTU. MISTNI DETI SE SE MNOU DOKONCE NECHAJI FOTIT.KDYZ TO SROVNAM S TEMA DEMENTAMA V CECHACH, CO MI PORAD JENOM NADAVALI....
S TIM PRECHODEM MAS PRAVDU, JA MAM KONTAKT, KTEREJ MA KONTAKT.....ALE VALNA VETSINA CECHU, CO CHCE DO USA A NEMUZE DOSTAT VIZA, NEMA ANI TEN KONTAKT A NAVIC NEUMI ESPAGNOL.TAKZE NIKOMU NIC NEVNUCUJI, ALE POKUD MA NEKDO ZAJEM. ELSOLDADOBLANCO1983(zavinAC)YAHOO.COM |
myslel jsi licenciado? (pravnik, ucitel) na tomhle milej uciteli nevydelas. par lidi chyti zavrou ostatni se to dozvi a pak uz dostanes jen par prez drzku. ale s tim asi pocitas. par lidi zkasnes. a bye bye,
nejsi prvni ani posledni. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
totenkopf Anonymní
|
Zaslal: po duben 17, 2006 4:37 pm Předmět: | |
|
|
| TAK TO SE NEBOJ , PRITELI, TADY V MEXIKU MI NIKDO PRES DRZKU NEDA(ROZHODNE NE CESI), MAM TU MOOOC DOBRY PRATELE, KROM TOHO,KDYZ CHYTI CECHA , NEJSPIS MU DAJ JENOM TERMIN, KDY MA BYT U SOUCDU A NECHAJ HO JIT |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: út duben 18, 2006 12:38 am Předmět: Re: | |
|
|
| totenkopf napsal: | | TAK TO SE NEBOJ , PRITELI, TADY V MEXIKU MI NIKDO PRES DRZKU NEDA(ROZHODNE NE CESI), MAM TU MOOOC DOBRY PRATELE, KROM TOHO,KDYZ CHYTI CECHA , NEJSPIS MU DAJ JENOM TERMIN, KDY MA BYT U SOUCDU A NECHAJ HO JIT |
Čau Totene, ty odvrácená strano měsíce,
rád bych se tě zeptal na pár věcí:
1) V tý destinaci, kde žiješ a pracuješ - potkáváš tam nějaký Čechy, kteří tam dlouhodobě normálně žijou a pracujou?
2) Psal jsi, že tam děláš bellboye. Tzn.že člověk z Evropy, kterej se obstojně domluví španělsky, sežene v Mexiku bez problémů nějakou slušnější práci?
3) Kolik ti platěj, pokryjou se tím tvoje životní náklady? Je mi jasný, že platová úroveň pro různé pracovní pozice je odrazem ekonomiky dané země. Jen pro zajímavost - pozice bellman/doorman u velkejch hotelovejch řetězců působících v ČR (Hilton, Marriott, Renaissance) je ohodnocena platem cca 13.000,- Kč čistýho + spropitný ve výši cca 4.000,- Kč = cca 17.000,- Kč. Na jednu stranu - pro ČR je to lehce nadprůměrný plat, ale na druhou stranu - moc se za to z kopýtka vyhazovat nedá.
4) Dá se v Mexiku vyřídit pracovní povolení anebo se tam pracuje výhradně načerno (s tichou tolerancí správních orgánů)?
Mexiko je krásná země, ale normálně tam žít a pracovat - a být denně obklopen skoro samými latinos - to asi nebude žádný med.
Za případnou reakci(e) předem díky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
toten_kopf Anonymní
|
Zaslal: út duben 18, 2006 9:58 am Předmět: |
|
|
Servus, kamo, konecne vecny dotaz. Zadny Cesi krome me tu nejsou , ale fakt mi nechybi, ty latinos jsou prinejmensim milejsi(alespon ke mne). Muj plat dela i s sporopitnym cca 350$ mesicne, ja nemam , kam jinam jit, do CR(ani jinam do EU) nemuzu a do USA uz tez ne.Mam falesny mexicky papiry. Jeste porad zvazuju cestu do Peru nebo Ekvadoru, tam mam znamy, kteri mi mohou vyridit pravy papiry odtamtud a moh bych se navest do buissnysu. Kdybys chtel vic info moje adresa je elsoldadoblanco1983(zavinAC)yahoo.com
ps: jestli muzu dat radu, pokud jsi v USA nebo v CR, je lepsi chovat se slusne, nic nekrast ani pres net, protoze se tam zije lip. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1038 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: út duben 18, 2006 5:00 pm Předmět: |
|
|
toten_kopf >>
Myslim, ze by jsi mel zacit psat knihu, jestli chces udelam ti na internetu tvou stranku (hidden sekci na foru), kterou uvidis jen ty a budes si ji moct editovat kdy a jak chces, no a po case, jestli se ti bude chtit to muzem zverejnit. Myslim, ze by to bylo nejen zajimave poctenicko, ale mozna by to i nekomu neco reklo a taky by nam tu po tobe neco zbylo.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
toten_kopf Anonymní
|
Zaslal: út duben 18, 2006 9:13 pm Předmět: |
|
|
| OK, MIRKU, ZVAZIM TO,PROSIM TE DOSVEDC MI, ZE SI NEVYMYSLIM S TIM, KDE JSEM. DIKY TOTEN |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TOTEN_KOPF Anonymní
|
Zaslal: út duben 18, 2006 9:14 pm Předmět: |
|
|
| JINAK PRO VSECHNY IGNORANTY , SKEPTIKY, BLBECKY A MORAVAKY VAM MUZU RICT JEDNO:3 OSOBY UZ JSOU V JEDNANI NA PREKROCENI HRANICE, TAKZE...ZASE SEM MEL PRAVDU JAKO POKAZDY |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|