DALA JSEM SE NA METAL

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

DALA JSEM SE NA METAL

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vtipy - Anekdoty - Humor
Autor Zpráva
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne duben 16, 2006 9:51 pm    Předmět: DALA JSEM SE NA METAL Odpovědět s citátem

DALA JSEM SE NA METAL

Dala jsem se ode dneška na metal.Moc se mi líbí písnička od Toki Hotel a od Simple Plan ...no aa nechci být jedna z davu co poslouchá pop!Takže prostě METAL JE NEJLEPČEJŠÍ že jo lidičky....mocinky jsem si svuj metálek zamilovala i když jsem metalistka teprve ode dneška...no ale k problému:chci se s váma poradit o stylu...kde je nějaký metal shop?Prodávají tam růžové mikiny?Většina metalistů nosí černou ale proč bych měla být člen stáda..prostě budu metalistka s růžovou a žlutou.možná i s oranžovou protože dneska jsem si výjmečně místo růžového láčku na nehtíky vzala oranžový a co včecko ještě nosí metalisti krom velkých volných mikin?A jaké doplňky?Myslíte že by mi slušelo růžové číro?A k tomu nátepníky s bodlinkama?A co pončo?Nosí metalisti pončo?Protože jsem si dneska koupila pončo a dokonce nebyo světle ale tmavě růžové a tmavá se u metalu nosí ne?Tak mi pomozte?je tu nějaký metalový stylista co by mi pomohl???Ať žije SIMPLE PLAAAAAAAAAAAN!
vallentynkabarbinka 16
Heavy_thunder
Anonymní

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2008 1:03 pm    Předmět: Re: DALA JSEM SE NA METAL Odpovědět s citátem

Drsné...drsné...už jenom tvá přezdívka jakási bárbínka či co. Pochop to, že metalistkou se nemůžeš stát jen tak, obzvlášť v tvém případě, když posloucháš simple plan a tokio hotel - tohle není metal. Jeslti chceš být metlice musíš tím žít! V krvi ti musí proudit metal, musíš dýchat metal, pít metal, srdce ti musí bušit ve stejném rytmu jako bicí z Painkillera od Judas Priest!!! Metal se rodí v srdci. Ale ty jsi ještě malá holčička, která chce být originální a tak si vybírá méně oblíbené hudební styly aby na sebe upozornila...
Heavy_thunder
Anonymní

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2008 1:04 pm    Předmět: Re: DALA JSEM SE NA METAL Odpovědět s citátem

Samozřejmě vím, že jsem reagoval na žert nějakého šprýmařeSmile. Ten příspěvek byl až moc absurdní...
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2008 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... a dva a pul roku stary ...
Big_Rig

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2008 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... a od neboztika ...
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2008 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
... a od neboztika ...

Napis nam co nevime Shocked Confused
Big_Rig

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2008 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neco, co nevis?

Coz takhle definici sarkasmu ... ? Rolling Eyes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vtipy - Anekdoty - Humor Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com