|
Autor |
Zpráva |
Petra1
Registrace: 10. 01. 2012 Příspěvky: 1
|
Zaslal: út leden 10, 2012 1:35 pm Předmět: partak na cestu do USA....zacatecnicke tapani... |
|
|
Ahojte, asi je to smiesne, ale strasne sa chcem dostat do USA, zazit nieco nove, spoznat novych ludi, prilezitosti a najst si pracu (proste isty cas tam pobudnut). Neviem, na koho sa mam obratit, co vsetko potrebujem a ako najst pracu, aby sa tam niekto aj o mne dozvedel. Asi najhlavnejsie je, aby som nesla sama, ale viaceri - co ja viem, napr. traja - styria a tak. Ide proste o to, ze sama sa bojim ist, neviem kam sa obratit - aby som tam bola s niekym blizkym, aby som sa proste aj domov vratila ziva Snad chapete.
Neviete mi niekto poradit? Mozte aj vy, ktori tam uz zijete, alebo dlho ste. Dakujem za kazdu radu a pomoc, ci odpovede. Petra[/b] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 Příspěvky: 880 Bydliště: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: út leden 10, 2012 10:21 pm Předmět: |
|
|
Najdi si hodnyho, svobodnyho Americana...v Praze je jich hodne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig Editor
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 8998 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 3:53 am Předmět: |
|
|
Sorry, holka, ale jsi dalsi hurvajz. To, ze vas sem pojede vic, pokud to vyslovene nejsou lidi, kterym muzes sverit zivot, vubec nic neresi. Jenom dalsi lidi, kteri Te muzou podrazit, okrast a stahnout dolu. Pokud se sem bojis jet sama, tak radsi na US zapomen.
Jinak - kdyby jsi napsala treba svuj vek a situaci, tak by bylo daleko lehci Ti poradit. Z toho, co jsi napsala nejde vyrozumet, co po nas tady vlastne chces za radu nebo pomoc. Napis vic o tom, jak si to predstavujes, kolik ti je, jake mas financni moznosti, vzdelani, anglictinu ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Henek Veteran
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 2298 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 4:29 am Předmět: |
|
|
i vice slecen bych ubytoval na me farme ... a Martine mohl by ses nekdy prijet podivat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig Editor
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 8998 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 5:08 am Předmět: |
|
|
Kolem vaseho baraku v Harrisonu jezdim dvakrat denne (skoro), akorat furt neni cas. Veskery svuj volny cas travim v Chicu. Doma jsem ted poprve po mesici ... a vubec mi to nechybi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|