|
|
| Projde to konecne v senatu aby to mohl Jirka podepsat? |
| Urcite behem unora |
|
33% |
[ 2 ] |
| Tento rok |
|
16% |
[ 1 ] |
| Asi tezko |
|
16% |
[ 1 ] |
| Pepa je borec |
|
33% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 6 |
|
| Autor |
Zpráva |
Maxipes
Registrace: 05. 02. 2005 Příspěvky: 140
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 2:24 pm Předmět: |
|
|
pepo_z_floridy treba by je vsechny domu nikdo neposilal.Kdo vi.
Kolikrat se neda mediim verit.Jsou v podstate prostredkem k.......
Vim ze podnikatele z ruznych sfer lobovali aby se zadna immigration reforma nekonala,protoze pro ne pracujou miliony lidi,kterym plati treba jen $3/h
a diky tomu vsemu by urcite kruhy lidi prichazeli o spoustu penez.Je to trosku zamotanejsi nez se asi zda,ale myslim ze ted je to uz jedno,protoze je to pro hodne lidi nadejne.Preji to vsem.
Cago maxipes. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mp Anonymní
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 2:44 pm Předmět: Tvoje prani bylo vyslyseno ;)) |
|
|
....Je to trosku zamotanejsi nez se asi zda,ale myslim ze ted je to uz jedno,protoze je to pro hodne lidi nadejne.Preji to vsem.
.............
Jak jsem napsal vcera.Bush pobidl zasadne senat,(coz melo okamzity efekt)dneska senat zapracoval a "bil" je schvalen.Sledujte CNN,je tam vsechno.Kdo je zde vice nez 5 let ma to v kapse.Hledejte si joby vazeni... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxipes
Registrace: 05. 02. 2005 Příspěvky: 140
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 5:20 pm Předmět: |
|
|
mp
tim ze je to trosku zamotanejsi jsem mel na jazyku ten proces,ktery predchazel tomu co se deje v dnesnich dnech. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mp Anonymní
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 6:44 pm Předmět: ja rozumim |
|
|
tim ze je to trosku zamotanejsi jsem mel na jazyku ten proces,ktery predchazel tomu co se deje--
----------------
----------------
Kazdopadne je vse podle mne v takovem stadiu, kdy to snad ani nejde neschvalit.Ja uz to schvalil ) Zda se mi jen trochu zbytecne,aby ti co maji mene roku pobytu nez avizuje "bil", jeli domu pro nove vizum.(I kdyz s opet avizovanou garanci,ze je dostanou atd) no snad vam to jeste upresni-vylepsi.Je to vsechno v teto ponekud hekticke americke soucasnosti krok *S*P*A*M* smerem.Ruzne spekulanty ceka tvrdy postih a nelegaly trest s vezenim, ne "jen" vyhosteni. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 10:30 pm Předmět: tento zpusob viz, zda se mi ponekud podivny. |
|
|
mely "potrestat" nutnosti vycestovat ty co se sem dostali nelegalne- ne prez prechod. ty by se meli vratit a tam zadat.
pak ti ostatni podle toho jak jsou tady dlouho platit prachy. nechapu kdo bude padle jna hlavu aby jezdil domu a pak platil 3 litry.kdyz jiste v tom nebude zadna jistota.
ja uz to muzu mit v pazi. 9 let mam tutove vodkrouhanejch. ale je kravina ,aby ten kdo je tu 4 roky. prace- bydleni ,atd. jezdil a cekal na vizum. pokud uz je zapojeny do pracovniho procesu.
mexixi to maj kousek. ale co mi? je to diskriminace.
prachy muze zaplatit tady.stejne jako ten co je ti 2 nebo 10 let. pouze rozdilne pokuty.
kdybych jim tak mohl poradit. vedej prd. akorat se chtej tloustici blejsknout pred volbama. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mp Anonymní
|
Zaslal: pá duben 07, 2006 4:07 am Předmět: Ja myslim |
|
|
ze i kdyz tomu tak nerikaji, je to i tak v podstate amnestie, kdyz si prectes cast zneni:
---Illegal immigrants who have been in the country for at least five years could receive legal status after meeting several conditions, including payment of a $2,000 fines and any back taxes, clearing a background check and learning English. After six more years, they could apply for citizenship without having to leave the United States---
atd. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ladinek Anonymní
|
Zaslal: pá duben 07, 2006 7:58 am Předmět: |
|
|
| Ja mam silne tuseni,ze by to letos mohlo vyjit.Kdyby to neblokovaly ti idioti republikansti tak uz to mohlo byt davno.Nechapu o co jim jde,uz tak je ten bill prisny pro ty,kdo tu jsou kratce.Nemuzu prijit na to,v cem by jeste mohli pritvrdit.Jedine nasadit narodni gardu a military a za par dni by to tu meli vycistene. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pepa_z_floridy
Registrace: 21. 01. 2006 Příspěvky: 79 Bydliště: tampa bay
|
Zaslal: pá duben 28, 2006 1:56 am Předmět: hlasujte pro nas :) |
|
|
| zde hlasujte pro nas :http://forums.mercurynews.com/n/mb/message.asp?webtag=kr-politics&tid=78&vote=1&submit=Vote |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 270 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: pá duben 28, 2006 4:54 pm Předmět: |
|
|
bezpredmetne... .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mirunda Anonymní
|
Zaslal: pá duben 28, 2006 6:58 pm Předmět: |
|
|
| to Pepino 73 - proc mysli?? Opravdu veris, ze po vsem tom hambuku a demonstracich ( ta velka se chysta na 1. maje - tak doufam, ze se vsichni ukazete - jako za mlada ... Svatek prace;))) si muzou dovolit to vsechno zamest pod stul?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|