OPENED FOR INSPECTION BY U.S. Customs and Border Protection

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

OPENED FOR INSPECTION BY U.S. Customs and Border Protection
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st březen 29, 2006 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maxipes diky super!Ale jak jsem rikal ja uz pockam a dam si ho pekne v cechach. :wink A jinak dobra rada na pasunk tak ti treba poslu z ceska neco v hadrech Very Happy

p.s.to:@#$%^&*( ne proti vsemu jen proti necemu...A rypak mas mozna ty a do Cech pojedu az uznam za vhodne anonyme.....
Maxipes

Registrace: 05. 02. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 30, 2006 3:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepino posilat nic nemusis,ale moc diky.V lete take letim na mesic domu.Rozhodoval jsem se jestli na Alasku a nebo do Ceska a nakonec letim do Ceska.Koukal jsem na letenky a v lete je to kolem $1000.Rok od roku je to drazsi.Jak dlouho tam budes zustavat? V kazdem pripade si to tam hezky uzij.
No a pamatuji si ze jsi take kdysi psal na Foru ze uvazujes o Alasce.Stoji za hrich ver mi....smich.
Ne vazne je tam prekrasne.Ja take myslel ze tam letos poletim(me),ale nakonec je vse jinak.
Mej se maxipes.
@#$%^&
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 30, 2006 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepino -> Doufam ze do Cech pojedes driv nez sam uznas za vhodne ... doufam ze tebe a dalsich podobnych po uprave immigracniho zakona odchytnou.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 30, 2006 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

@#$%^&>>
Prej a bude ti prano. Verim, ze az poznas jak toto funguje, budes o krok dal.
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: so duben 01, 2006 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

@#$%^& napsal:
Pepino -> Doufam ze do Cech pojedes driv nez sam uznas za vhodne ... doufam ze tebe a dalsich podobnych po uprave immigracniho zakona odchytnou.

Ale ale, příteli, proč taková agresivita vůči Pepínovi? Šlápnul ti snad na kuří oko? Rolling Eyes
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 04, 2006 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@#$%^&*( napsal:
Pepino tak nevim kdo je vetsi ubozak, kdyz tu mas proti vsemu takove vyhrady tak zavri rypak a tahni do Cech ( a vsichni tacovy jako ty )

magore, ty jsi ten posledni kdo by mel lidem rikat/prikazovat/nakazovat kde maj zit...
delas jakobys to tady vlastnil Rolling Eyes
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st duben 05, 2006 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bude rvacka bude hej hej Cool
@#$%^&*(
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 05, 2006 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
magore, ty jsi ten posledni kdo by mel lidem rikat/prikazovat/nakazovat kde maj zit...
delas jakobys to tady vlastnil Rolling Eyes

Nerikam ze to tu vlastnim ale jenom ze tu neni potreba lidi kterym se tu vsechno hnusi jak si napsala:

XxX

Registrace: 13. 07. 2005

Zaslal: so březen 04, 2006 2:24 pm Předmět:

-----------------------------------------------------

Mob napsal:
Tady na chicago...tady na myspace .... tady v Cali ... KDE TADY??

vsude v cely blby americe
propadam nejak zoufalstvi...

a kteri se snazi vsechno osidit a podvest.
Jenom se ti a tobe podobnym snazim poradit kdyz se tu citis tak zle na co tu cekas?
Stana
Anonymní

PříspěvekZaslal: út prosinec 12, 2006 4:06 pm    Předmět: Patak Odpovědět s citátem

Pred xxx lety jsem byl u Atlanty a vim ze tam byl cesky reznik,ktery primo uzeniny jako Lovecak,tlacenku,jitrnice,jelita,klobasy,atd...primo delal a treba konkretne ten Lovecak byl uplne stejny jako za mne v Cesku,mozna o malinko lepsi.Nekdo mi rikal ze po dohode posila cokoliv v baliku. po Statech.Treba co si pamatuji tak cela siska Lovecaku u nej stala kolem $6 a ten samej Lovecak,ale jiz koupeny v N.Y.C mne stal kolen $20,mozna vic,ale uz si to nepamatuji.Bylo ta take od toho reznika od Atlanty.

Odkaz: http://www.patakmeats.com/Index.htm
Genius75

Registrace: 30. 10. 2005

PříspěvekZaslal: út prosinec 12, 2006 6:00 pm    Předmět: Re: Patak Odpovědět s citátem

Stana napsal:
Pred xxx lety jsem byl u Atlanty a vim ze tam byl cesky reznik,ktery primo uzeniny jako Lovecak,tlacenku,jitrnice,jelita,klobasy,atd...primo delal a treba konkretne ten Lovecak byl uplne stejny jako za mne v Cesku,mozna o malinko lepsi.Nekdo mi rikal ze po dohode posila cokoliv v baliku. po Statech.Treba co si pamatuji tak cela siska Lovecaku u nej stala kolem $6 a ten samej Lovecak,ale jiz koupeny v N.Y.C mne stal kolen $20,mozna vic,ale uz si to nepamatuji.Bylo ta take od toho reznika od Atlanty.

Odkaz: http://www.patakmeats.com/Index.htm

Dik za odkaz!
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 08, 2007 8:04 pm    Předmět: Re: OPENED FOR INSPECTION BY U.S. Customs and Border Protect Odpovědět s citátem

[quote="Pepino73"]OPENED FOR INSPECTION BY U.S. Customs and Border Protection AGRICULTURE

Tak tohle to bylo presne napsano na pasce kterou byl olepeny cely balik,ktery mi otec poslal z Ceske republiky. Navic uvnitr byl vlozeny papir s patricnym popisem o co slo a spis lepe receno co z toho baliku vyrabovali HOVADA... tak ze doporucuji,pokud vam posilaji rodice ci pribuzni baliky tak at dobre zvazuji co do nej daji. Za 7 let se mi tohle jeste nestalo a uprimne receno doufam ze ty salami jako vysocina a lovecky se v jezka promeni a ty jejich prdele rozpicha Wink

http://www.chicago-cz.com/forum/images/ostatnip213n1.gif[/quote Arrow Wink

Je to smutne ale to je realita ve ktere zijem.
Amerika se stava paranodni a Cechy jsou divoky zapad.
Podle toho rukopisu ten H.S. officer nebyl zadny genius.
Co se tyce salamu je to v U.S. horsi a horsi. Ja jsem dlouha leta kupoval on vlastnitelu Ceske restaurace v Arizone ale jak emigrace z Cech pomalu vysycha a starsi generace vymiraji tak je min a min zdroju,no nevim.
Jak jsem byl loni v Cechach tak jsem vydel nejvetsi vyber a nejvetsi Deli v Pardubicich v Supermarketu. Musim uznat kam se v tomhle hrabe U.S. Jina doba. Rolling Eyes
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 09, 2007 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem se vratil z Cech pred par dny. Presto, ze na vanocni trh vrhnou prodejci lahudek do prodeje to nejlepsi, nic svetoborneho. Navic duveryhodna a opravdu chutna a kvalitni uzenina je k mani az v cenach kolem 15$ za kilo, co uz je na ceske pomery prece jen dost.
Naprosto zodpovedne muzu rict, ze co se tyce uzenarskych vyrobku a chleba, to nejlepsi v zivote jsem zatim jedl tady, v USA.
Jedine, co je naprosto nezamenitelne, je klasicky cesky rohlik.
Spis by me zajimalo, ktery salam v CR je tak unikatni, ze se tady neda koupit jeho plnohodnotna nebo dokonce jeste lepsi nahrada?
Mne se vsichni v Cesku snazili nabalit nejakyma salamama a klobasama, jako bych jel snad do Somalska. Vubec jsem nechapal proc?
Presto, ze v Las vegas nemame takove moznosti nakupu kvalitnich polskych uzenin a peciva jako treba v Chicagu, nebylo problem najit par mensich DELI zamerenych na stredoevropske vyrobky a styl. Zrovna vcera jsem si nechal navazit nekolik vzorku opravdovych lahudek!
A tak to bude i ve vetsine vetsich mest.
Proc hned videt v prisnych dovoznich predpisech paranoiu?

BTW. Za necele tri tydny jsem na "typicky" ceske strave, kterou do mne tlacili uplne vsude, lehce pribral 5kg a to jsem se mocne hlidal a temer jsem nepil pivo. Hodne jsem si vsimal obeznich lidi a zadny prevratny rozdil s porovnanim k USA jsem nezaznamenal. A Hamburger uz stoji jen 20 Kc a treba ve Zline se na nej nekdy ceka ve fronte i 40 minut. Vanoce probihaly snad v jeste divocejsim konzumu, lidi braly supermarkety utokem a kose pretekaly. A na Stedry den se poslalo asi 70 milionu SMS zprav Smile a ve Vsetine vystehovali romske ghetto a premier ma milenku a nikdo nechce Rumuny a Bulhary v EU a uz vubec ne na praci v Cesku. A nikdo taky nechce americkou raketovou zakladnu a vsichni chteji bezvizovy styk, aby se mohli jet podivat do narodnich parku, na Floridu a na Hawaii a do Disneylandu a do Hollywoodu. A trafiiiik je takovej, ze se muzem i vmensich mestech amikum chlubit! A parkovani je ucinena pohadka a........jsou tam porad nejhezci holky a v nejvetsi koncentraci na svete Smile
Take it easy a vsem

KRASNEJ ROK 2007

KLID V DUSI, VICE POKORY, SKROMNOSTI A TOLERANTNOSTI KE VSEMU JINEMU A ODLISNEMU, NEZ SE LIBI ZROVNA VAM.

A taky

AT VAM PREJE RIVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Naposledy upravil scout66 dne út leden 09, 2007 6:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 09, 2007 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Scoutte,
Tak to nemas pravdu, v EU jsou daleko lepsi Jak uzeniny, Syry tak i pecivo. Jak muzes srovnavat potraviny z EU oproti USA. To co se pece, vari a smazi v EU se v USA asi nikdy nebude Very Happy
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 09, 2007 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scoute
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 09, 2007 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To anonymek:
Rec byla o tom, ze nerozumim tomu, proc si nechavat proti predpisum posilat sisku lovecaku.
Navic jsem nemluvil o cele EU, coz je velmi siroky pojem. Srovnavat potraviny ve Spanelsku, ve Svedsku a treba v Rumunsku je nesmysl. Navic jsem zduraznil, ze jsem v obycejnem DELI obchudku mohl nakoupit to nejlepsi ze vsech zemi EU. Proste ta specifika, ktera v USA nejsou, tak jako v EU naopak tezko hledas treba kuchyni a potraviny vylozene mexicke. Muzu ti opsat v prvnim krame vsechny italske, francouzske a svycarske syry, vino, uzeninu. Francouzska bageta se stava beznou soucasti nakupu americkych rodin, preclik nebo cesnekovy vonavy bochanek je bezne dostupna lahudka.
Proste ja nevidim vubec zadny problem. Jestli chces, navedu te a budes se olizovat jak u samosky v Hodonine Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com