|
|
| Autor |
Zpráva |
Atlanta-man
Registrace: 17. 01. 2005 Příspěvky: 157
|
Zaslal: čt únor 17, 2005 3:39 pm Předmět: |
|
|
Redneck Tvoje tvrzeni o rovnosti ras a narodu je dobre leda pro deti do materske skolky Je pravdou ze v kazdom narode ci rase se najdou lidi ruzni...jenze cernochum linost,indum chamtivost,cechum vychcanost....tak to tem lidem neodpares jako vseobecnou vlastnost Uznavam poznal jsem pracovite cernochy nebo uprimne cechy ale to jsou vijnimky spise...u indu jsem vijnimku zatim nenalez.Kdyz prijdu na estimeit a je to ind tak dostane takovou cenu ze mne proste nemuze potrebovat(to pro jistotu).Mel jsi nekdy indickeho zakaznika???  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kaja Anonymní
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 9:03 am Předmět: |
|
|
| Ja si osobne myslim,ze my Cesi se nepretvarujeme.Kdyz jsme nasrani,tak se mracime.A to je cely narod cesky.Na amikech nevidite na ksichtu nic,jen usmev.Je to mozna pekne,ale neuprimne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kcvorel
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 12
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 7:14 pm Předmět: |
|
|
A H O J vsem
Dam takovy trochu nadsazeny primer,ale principialne vystihuje skutecnost.....American spadne z vysky na zem a zlomi si nohu,kdyz se ho zeptas jak se ma,tak ti rekne great....bodejt by ne,vzdyt si je mohl zlomit obe.....a Cech,kdyz vyhraj jackpot v sazce tak se ho zeptas jak se ma,tak ti rekne,ze na prd ....bodejt by ne ,v minulem tydnu byl jackpot vetsi.
Ostane si myslim,ze americke keep smiling je naprosto neskodny a docela mily zpusob komunikace,pro Cechy asi dost nepochopitelny......to prece neni mozne,abych ja jediny se v cele Americe nemel fajn.
Taky vcelku nechapu,proc zrovna tady ve Statech jsou soli v ocich hromade ctenaru lidi,kteri maji radost z toho,ze tu dosahli nejakeho uspechu,nejakeho hezkeho vysledku,samostatna prace bez bosse vadi,hezke bydleni vadi,spokojena rodina vadi,vsechno vadi..nebo vadi ze o tom mluvi??..on totiz uspech neni trestny nebo jinak hanebny cin,je necim podlozeny,minimalne pili,napadem a houzevnatosti.
hezky vikend vsem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
klarice Anonymní
|
Zaslal: so únor 19, 2005 3:08 pm Předmět: |
|
|
| Co k tomu dodat........ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 270 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: ne únor 20, 2005 9:14 pm Předmět: |
|
|
| Nevim pokud se nekomu libi ten americky usmev ej to jeho vec me se to nelibi protoze je to falesna predtvarka nic jinyho!!! A narozdil od cechu bych rekl ze kdyz se cecha zeptas jak se ma tak ti rekne pravdu. Kdyz se ma spatne rekne ti ze se ma spatne, ale american kdyz se ho zeptas kdykoliv tak se ma fajn a nebo dobre. Rikam to z pohledu jak to tady vidim ja. A je pro me nepochopitelne kdyz prijde nekdo do prace se zlomenou rukou a zeptas se ho jak se ma a on ti rekne s usmevem dobre....Je to opravdu tak mile,prijemne a pravdive????????? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po únor 21, 2005 6:25 am Předmět: |
|
|
Mily Pepino.
Zkus si nechat prelozit do sveho rodneho jazyka, co napsal KCV. Ze zalezi na uhlu pohledu.
Amik je happy, protoze ma zlomenou jen jednu ruku ( a nema zlomene 2 ruce, nohy - a ke vsemu mu zustal zdravy mozek, na rozdil od tebe ), Cech neni happy, protoze si zlomil ruku a Franta odvedle si nezlomil nic.
Dobra rada : jed domu! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
|
Zaslal: po únor 21, 2005 6:44 am Předmět: |
|
|
| anonyme o mem rozumu nepochybuj a az budu chtit poradit kdy mam jet domu tak za tebou a nikym jinym nebudu muset jit a nemej peci!!!!!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
|
Zaslal: po únor 21, 2005 6:48 am Předmět: |
|
|
Anonyme a jeste neco...ja jsem tady napsal svuj nazor a svuj pohled a jestli se ti nelibi tak to necti.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po únor 21, 2005 7:57 am Předmět: |
|
|
Jeste jedna mala poznamka : existuje vec, ktere se rika carka. Ta oddeluje hlavni a vedlejsi vety.
anonyme o mem rozumu nepochybuj a az budu chtit poradit kdy mam jet domu tak za tebou a nikym jinym nebudu muset jit a nemej peci!!!!!!!!
Spravne :
Anonyme, o mem rozumu nepochybuj. Az budu chtit pradit, kdyz mam jet domu, nebudu muset jit za tebou, ani nikym jinym. A nemej peci.
A hned to vypada jinak, ze jo?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 6:21 am Předmět: |
|
|
anonyme zkus se tady prihlasit jako normalni clovek. Jinak preji hodne zabavy pri opravovani pravopisu. Je tady toho spousta i do jinych..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonym Anonymní
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 11:04 am Předmět: |
|
|
O co jsi mene anonymni, nez ja?
Slusny clovek se pozna podle prihlaseni? Aha.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hsi
Registrace: 23. 01. 2005 Příspěvky: 70
|
Zaslal: po únor 28, 2005 6:52 pm Předmět: |
|
|
| Myslim, ze to, ze se Amici porad usmivaji a my ne, nema nic spolecneho ani s uprimnosti/neuprimnosti, ani s pristupem k svetu (pozitivnim myslenim...). Je to proste jiny zpusob komunikace. Stejne gesto znamena dve ruzne veci: kdyz se na me usmeje Cech, je to pro me informace, ze je vuci me minimalne v pratelske nalade, zatimco kdyz se na me Amik neusmeje, tak premyslim, co jsem mu udelala. (Neco podobneho jako kdyz Bulhari(?) vrti hlavou a mysli "ano". Taky to neznamena, ze vsichni Bulhari jsou lhari.) Myslim ze ani jeden zpusob neni lepsi nez ten druhy a rozhodne ani jeden nerika nic o narodni povaze. Ale kdo chce s vlky zit... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
damini
Registrace: 22. 01. 2005 Příspěvky: 39
|
Zaslal: pá březen 04, 2005 2:17 am Předmět: |
|
|
K tomu usmevu mam ,takovou perlicku,kdyz jsem tady byla par tydnu, tak jsem taky mela dojem ze se vsichni okolo mne zblaznili, ze se furt usmivaji{clovek na to rozhodne nebyl zvykly },a jeden Cech, co tu zije asi 20 let mi rekl:
Vis proc se Americani usmivaji? Protoze nikdy nevi kdo ma u sebe bouchacku.{nemyslim si ze je to ten pravy duvod,ale ten respekt tam asi bude.}
Rozhodne po letech se mi vic libi ten usmev nez nasrany
ksicht.I kdyz je falesny.Uz jsem si na nej zvykla.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kcvorel
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 12
|
Zaslal: so březen 05, 2005 4:15 pm Předmět: |
|
|
A H O J vsem
Damini,proc si myslis,ze kazdy usmev musi byt falesny??
Vzdyt tady lidi snad ani nemaji duvod byt nastvani,trapi je vetsinou jen osobni problemy.Pracem dostupna kazdemu,kdo chce delat a i mizerne placena prace staci na uspokojeni treba i skromnejsich potreb.Samostatne bydleni taky dostupne kazdemu.V mysleni maji zakodovane stokrat opakovane ,ze byt Americanem je samo o sobe stesti.Tak proc by se neusmivali jen tak normalne.
Ale zase je fakt,ze si ani neuvedomuji,ze zijou trochu jinak a jednoduseji,nez vetsina sveta.
a hezky vikend vsem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
damini
Registrace: 22. 01. 2005 Příspěvky: 39
|
Zaslal: po březen 07, 2005 3:53 pm Předmět: falesny usmev |
|
|
Hm,
opravdu kdyz si to po sobe znovu ctu,tak to tak muze vyznit.Ale mela jsem na mysli,ze mam 100x radsi usmev, nez nasrany ksicht,i kdyby mel byt treba falesny.
A to ze Americani maji zivot opravdu jednoduchy{pokud si ho ovsem sami nezkomplikuji) proste berou jako samozrejmost.A ani nemaji v povaze se uzirat nejakyma blbostma,takze maji duvod se usmivat.(A taky dalsi duvod je podle mne USMEV= ziskat zakaznika) preji taky hezky tyden |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|