|
|
| Autor |
Zpráva |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 270 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: so březen 25, 2006 10:21 am Předmět: OPENED FOR INSPECTION BY U.S. Customs and Border Protection |
|
|
OPENED FOR INSPECTION BY U.S. Customs and Border Protection AGRICULTURE
Tak tohle to bylo presne napsano na pasce kterou byl olepeny cely balik,ktery mi otec poslal z Ceske republiky. Navic uvnitr byl vlozeny papir s patricnym popisem o co slo a spis lepe receno co z toho baliku vyrabovali HOVADA... tak ze doporucuji,pokud vam posilaji rodice ci pribuzni baliky tak at dobre zvazuji co do nej daji. Za 7 let se mi tohle jeste nestalo a uprimne receno doufam ze ty salami jako vysocina a lovecky se v jezka promeni a ty jejich prdele rozpicha
http://www.chicago-cz.com/forum/images/ostatnip213n1.gif |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1398 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: so březen 25, 2006 6:13 pm Předmět: |
|
|
Pepino, nevím jestli si to uvědomuješ, ale zasílání mezinárodní poštou zemědělské produkty je hodně přísně regulované. Jde o ochranu zemědělského průmyslu vůči nemocím. Vlády (ať v USA, nebo v Japonsku, nebo v Evropě, nebo v Jížní Americe) se pokoušejí omezit šanci rozmnožování nemocí jako dobytčí mor, kuhlavka a slintavka, mor prasat, zápal plic prasat, BSE, atd. Takové omezování poštovního ruchu je docela logické, a většinou lidí co posílá balíčky do zahraničí o tom ví.
Co jinak by jsi doporučoval? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
|
Zaslal: po březen 27, 2006 5:35 am Předmět: |
|
|
pdmlynku az budu potrebovat odborny vyklad dam ti vedet (neber to ve zlem) A dal to komentovat nebudu,to co jsem chtel tady napsat jsem napsal a neminim na tom nic menit jsou to ubozaci....  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1003 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po březen 27, 2006 6:32 am Předmět: |
|
|
| Pepino73>> co je na tom tak tezkeho pochopit? Proste se do US nesmi dovazet potraviny a je to prevazne pro to aby se nesirili nemoci. V Cesku jsou mnohem horsi a mene pochopitelne zakony na dovoz. A prijimani baliku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
|
Zaslal: po březen 27, 2006 10:20 am Předmět: |
|
|
No ja chapu spoustu veci bud v klidu.. ale spis nekdo tady nechape asi,to co jsem chtel tim rict no nic se nedeje  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 985 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: po březen 27, 2006 4:21 pm Předmět: |
|
|
| Kudos, Pepino! Je bomba, ze Ti to tech 7 let vychazelo. Nevzdavej to, treba to zase dalsich 7 neotevrou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po březen 27, 2006 6:05 pm Předmět: |
|
|
Ja mam pocit, ze Pepino si tu proste jen potreboval ulevit po tom prisernym zjisteni, ze uherak a jitrnice tentokrat nedorazi Navic kdyz k tomu vyplenenymu baliku prilozi seznam toho, na cem by si mohl pochutnat, kdyby to proslo...no tak to fakticky trosicku zamrzi...
Uprimnou soustrast, Pepo
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
|
Zaslal: út březen 28, 2006 2:25 pm Předmět: |
|
|
Panove budte v klidu ja to prezil a jeste par dni vydrzim nez si to koupim v cechach. Spis me pobavilo tady par odpovedi vcetne prednasek,ale ne zas tolik jak stupidni jsou a byli panove co ten balik otevreli.Jelikoz to co vzali byli pouze dva salamy (pro vasi presnost vysocina a lovecky)navic byli vakuovany...No ale hlavne ze nechali pul litru rumu a litr absinthu samozrejme dalsi veci jako tatranky fidorky a proste veci ktere rodice posilaj urcite taky...Co si budem povidat ze ano???
tak jak jsem psal jsou to ubozaci...A takove ty chytre rady co se smi a nesmi dovazet to is nechte pro nekoho jineho laskave... Myslim ze vase ksychty by se protahli stejne jako ten muj po otevreni a precteni toho baliku tak nehcte na hlave... Nejde mi o ten salam,ale o podstatu cele veci...a taky toho ze balik jsem necekal bylo to prekvapeni od taty k svatku,ktery na to usetril z duchodu aby mi udelal radost...No myslim ze to nemusim vic rozepisovat....U nas se rika chytremu napovez hloupeho trkni mej te se fajn  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: út březen 28, 2006 3:19 pm Předmět: Jak vyzrát na U.S.C & BP á la Mob |
|
|
Pepino, příště to musíš udělat jako Mob - balíky si nech posílat prostřednictvím poštovních holubů (pokud měl balík více než 5 kg, je vhodné náklad rozdělit na menší porce mezi několik holubků ) - a frajeři z U.S.C&BP utřou tlamu...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: út březen 28, 2006 3:40 pm Předmět: Re: Jak vyzrát na U.S.C & BP á la Mob |
|
|
kurvy me je tedka strilej, prej nejaka ptaci nemoc nebo co .... budu muset najit jiny zpusob
| excellentmentaldefect napsal: | Pepino, příště to musíš udělat jako Mob - balíky si nech posílat prostřednictvím poštovních holubů (pokud měl balík více než 5 kg, je vhodné náklad rozdělit na menší porce mezi několik holubků ) - a frajeři z U.S.C&BP utřou tlamu...  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
|
Zaslal: út březen 28, 2006 4:50 pm Předmět: |
|
|
TJADYDYDA TJADADA THAT'S ALL FOLKS ALE TOHLE JSEM CHTEL PRECI RICT JAAAAAAAAAAAAAA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: út březen 28, 2006 5:22 pm Předmět: |
|
|
Mne minule sebrali na letisti 2 ks vakuoovanyho uheraku, ale dve flasky absinthu, 15 plechovek piva a 2 flasky becherovky mi nechali.
Jenze ja jsem edge takze mi to fakt pomohlo ze mi chlast nechali.
Jo a rizek mi taky nechali, protoze jsem rekla ze je kureci, a to bylo OK. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 985 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: út březen 28, 2006 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Holt Pepe bude muset prejit na kureci rizky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxipes
Registrace: 05. 02. 2005 Příspěvky: 140
|
Zaslal: út březen 28, 2006 11:08 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Pepino.
Nechal jsem si sem poslat pred vanocema celej karton
kde byl Staroplzensky Absinth (myslim 12 kusu) a prislo mi to letecky v poradku a kdyz sem Absinth vozim tak ho zasadne davam do jakoby spinaveho pradla a vzdy to je oukej (stesti snad)a mam toho samozrejmne jeste vice nez je povolene prevezt,nehlede na to ze je Absinth od roku 1930 v USA ILLEGAL.Vetsinou to mam pro amiky,kteri to znaji z Evropy atd....
Pred xxx lety jsem byl u Atlanty a vim ze tam byl cesky reznik,ktery primo uzeniny jako Lovecak,tlacenku,jitrnice,jelita,klobasy,atd...primo delal a treba konkretne ten Lovecak byl uplne stejny jako za mne v Cesku,mozna o malinko lepsi.Nekdo mi rikal ze po dohode posila cokoliv v baliku. po Statech.Treba co si pamatuji tak cela siska Lovecaku u nej stala kolem $6 a ten samej Lovecak,ale jiz koupeny v N.Y.C mne stal kolen $20,mozna vic,ale uz si to nepamatuji.Bylo ta take od toho reznika od Atlanty.No a pokud by jsi se rozhodnul tam ject tak to taky nemas az tak daleko.Nevim jestli o nem vis,ale pokud ne tak ti tu na nej napisi kontakt a pokusim se osccanovat cenik,ktery asi nebude aktualni,ale mozna zavadejici.
PATAK - BOHEMIA
European Meats & Sausages
Tony Patak - President
4107 EWING ROAD,
AUSTELL,GA - 30001
(770)941-7993
Treba jsem ti trosku pomohl a spravis si tak chut.
Zatim se mej maxipes. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
@#$%^&*( Anonymní
|
Zaslal: st březen 29, 2006 1:44 pm Předmět: |
|
|
| Pepino tak nevim kdo je vetsi ubozak, kdyz tu mas proti vsemu takove vyhrady tak zavri rypak a tahni do Cech ( a vsichni tacovy jako ty ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|